Ο Όμιλος Φάις διευρύνει το διεθνές του αποτύπωμα σε 6 αγορές, με την είσοδο στην Τσεχία

Ο Όμιλος Φάις διευρύνει το διεθνές του αποτύπωμα σε 6 αγορές, με την είσοδο στην Τσεχία Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Φάις συνεχίζει δυναμικά τη διεθνή του ανάπτυξη μέσω της KΙΚΟ MILANO επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στην Τσεχία, η οποία προστίθεται στις αγορές του εξωτερικού όπου ήδη δραστηριοποιείται, συμπληρώνοντας πλέον πέντε χώρες εκτός Ελλάδας. Το πρώτο κατάστημα του δημοφιλούς brand καλλυντικών στην Πράγα, είναι πλέον γεγονός.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη στρατηγικό ορόσημο στο πλάνο γεωγραφικής επέκτασης του Ομίλου σε Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

Με ιστορία άνω των 45 ετών, ο Όμιλος Φάις συγκαταλέγεται στους πλέον διαφοροποιημένους retail & distribution ομίλους της περιοχής, με δραστηριότητα στην διανομή πολυτελών υποδημάτων και αξεσουάρ, premium & lifestyle προϊόντων μόδας, αθλητικών ειδών και εξοπλισμού ευεξίας, καλλυντικών, καθώς και στους τομείς της μηχανοκίνησης και της ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων.

Η είσοδος στην τσεχική αγορά εντάσσεται στην στρατηγική του Ομίλου για στοχευμένη ανάπτυξη σε αγορές με ισχυρές προοπτικές, αξιοποιώντας ένα ολοκληρωμένο omnichannel μοντέλο που συνδυάζει φυσική παρουσία και ψηφιακά κανάλια.

Σήμερα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, τη Μάλτα και πλέον και στην Τσεχία, μέσω συνδυασμού καταστημάτων-ναυαρχίδων, corner shops και οργανωμένων eCommerce καναλιών, ανάλογα με την αγορά.

Η περαιτέρω ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας του Ομίλου Φάις επιβεβαιώνει την στρατηγική του δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη, επιχειρηματική ευελιξία και μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ενισχύοντας τον ρόλο του ως σύγχρονου και εξωστρεφούς ομίλου με ισχυρό περιφερειακό αποτύπωμα.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Επιχειρείν / Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Η Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ εξηγεί πώς το ΕΣΠΑ 2021–2027 επηρεάζει ήδη άμεσα την καθημερινότητά μας, από τη στέγαση και την εργασία μέχρι τις ευκαιρίες για τους νέους και την ανάπτυξη της χώρας.
THE LIFO TEAM
«Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Επιχειρείν / «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας για τον πιο συχνά εμφανιζόμενο τύπο καρκίνου στον άνθρωπο, τον καρκίνο του δέρματος.
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Επιχειρείν / Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Με το Lidl House Αthens, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα οικοσύστημα που αναβαθμίζει τον διατροφικό πολιτισμό του τόπου ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο για το ευ ζην με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές.
THE LIFO TEAM
Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Επιχειρείν / Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Πρωτοπόρος στα εναλλακτικά προϊόντα καπνού χωρίς καύση, η Philip Morris International είναι η μόνη εταιρεία που έχει λάβει εγκρίσεις προϊόντων καπνού διαφοροποιημένου κινδύνου για προϊόντα θερμαινόμενου καπνού.
THE LIFO TEAM