Η Affidea βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Health Investors Awards 2022

Η Affidea βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Health Investors Awards 2022 Facebook Twitter
0

Η Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης στην Ευρώπη, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Βραβεία Health Investors 2022.

Η Affidea βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Health Investors Awards 2022 Facebook Twitter

Τα Health Investor Awards αναγνωρίζουν εξαιρετικά επιτεύγματα, καινοτομία και αριστεία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στοχεύουν στην επιβράβευση οργανισμών που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στον ιατρικό κλάδο.

Η Affidea βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Health Investors Awards 2022 Facebook Twitter

Η Affidea τιμήθηκε από την κριτική επιτροπή για την καινοτόμο προσέγγισή της στην πρωτοπορία στη σύγχρονη τεχνολογία για τη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων, στην ασφάλεια των ασθενών και στην εμπειρία τους στα ιατρικά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα και στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Οι τρεις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έθεσαν την Affidea στο επίκεντρο των Health Investors Awards ήταν:

1. Η ψηφιοποίηση της εμπειρίας των ασθενών στα κέντρα της Affidea, από τον προγραμματισμό ραντεβού έως την ηλεκτρονική εγγραφή και τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών σε κάθε στάδιο της ιατρικής διαδρομής.

2. Το πρόγραμμα MRI Excellence που προσφέρει ενημέρωση για τη χρήση των μονάδων μαγνητικής τομογραφίας και μέσω του οποίου η Affidea πέτυχε 28% αύξηση στον αριθμό των εξετάσεων ανά ώρα, αύξηση με 5% της βαθμολογίας NPS ασθενών και + 11% σε έσοδα για τις μαγνητικές τομογραφίες. Το πρόγραμμα εστιάζει στην περαιτέρω βελτίωση, εξετάζοντας πολλούς δείκτες αξιολόγησης (KPI), όπως ο μέσος αριθμός εξετάσεων ανά ώρα, ο χρόνος αδράνειας του μηχανήματος, οι ώρες ανοίγματος και κλεισίματος, ο αριθμός των εξετάσεων, η αλλαγή ασθενούς και το ποσοστό χρήσης σε οποιοδήποτε κέντρο. Τα δεδομένα εξάγονται από πάνω από 150 μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας σε δέκα χώρες όπου η Affidea έχει παρουσία, με στόχο τη βελτίωση της παροχής περίθαλψης και της εμπειρίας του ασθενούς, αυξάνοντας παράλληλα τη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

3. Το καινοτόμο λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης που εγκατέστησε η Affidea στα κέντρα που διαθέτουν PET/CT στην Ιταλία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, για να διατηρήσει την ποιότητα των εικόνων που έχουν ληφθεί με μειωμένη δόση ιχνηθέτη ή μειωμένο χρόνο σάρωσης. Προκειμένου να επικυρωθεί ο αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης, πραγματοποιήθηκε πιλοτικός έλεγχος στο κέντρο Affidea IRMET στο Τορίνο της Ιταλίας, που αποτελεί διαπιστευμένο ιστότοπο PET-CT σύμφωνα με UEMN/EBNM και EARL. Τα κλινικά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, επιτυγχάνοντας 33% μείωση της δόσης FDG, χωρίς μείωση της ποιότητας της εικόνας, σε συνδυασμό με μείωση του χρόνου σάρωσης έως και 50%. Μια χαμηλότερη δόση για ασθενείς που υποβάλλονται σε εξετάσεις PET-CT μεταφράζεται σε αυξημένη ασφάλεια, ενώ η μείωση του χρόνου εξέτασης οδηγεί σε μεγαλύτερη άνεση για τους ίδιους. Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί, διατηρώντας την ίδια ποιότητα εικόνας και ακρίβεια στη διάγνωση, μαζί με λειτουργική αποτελεσματικότητα για το ιατρικό κέντρο.

Ο Giuseppe Recchi, CEO της Affidea, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Affidea που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και μια αναγνώριση της κουλτούρας για καινοτομία που οδηγεί όλες τις πρωτοβουλίες μας στην Affidea, εστιάζοντας στην παροχή κλινικής αριστείας και τεχνολογίας αιχμής στην εμπειρία των ασθενών. Είμαι υπερήφανος για λογαριασμό όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην Affidea – και η διάκριση αυτή αποτελεί απόδειξη πως ό,τι κάνουμε στην Affidea έχει μεγάλα οφέλη για τους ασθενείς, τους γιατρούς μας και συνολικά για τα συστήματα υγείας σε κάθε χώρα όπου είμαστε παρόντες».

Ο Michał Kwieciński, Senior VP Regional COO, ο οποίος εκπροσώπησε την Affidea στην τελετή απονομής, σημείωσε: «Ήταν τιμή να παραλάβω το βραβείο εκ μέρους της Affidea και της εξαιρετικής μας ομάδας. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε υπηρεσίες διαγνωστικής απεικόνισης υψηλής ποιότητας και στις 15 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της εταιρείας του Ομίλου μας - Fortius clinic, προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής διαγνωστικής και ορθοπεδικής χειρουργικής παγκόσμιας κλάσης, διασφαλίζοντας άριστη κλινική ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση ασθενών».

Οι κριτές που βράβευσαν την Affidea σαν πάροχο διαγνωστικών υπηρεσιών της χρονιάς, ανέφεραν κατά την τελετή απονομής: Η εταιρεία «πέτυχε εξαιρετική ανάπτυξη μέχρι το 2021, προσθέτοντας 47 νέα ευρωπαϊκά διαγνωστικά κέντρα. Με ισχυρή δέσμευση για την εφαρμογή καινοτόμων κλινικών λύσεων για τη βελτίωση τόσο των κλινικών αποτελεσμάτων όσο και της ασφάλειας των ασθενών. Η Affidea κατέχει ισχυρή θέση στην εθνική και διεθνή αγορά με εντυπωσιακά και καινοτόμα αποτελέσματα. Η είσοδος της Affidea στο Ηνωμένο Βασίλειο σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη της σε αυτήν την αγορά και θα παρακολουθούμε την πρόοδό τους με ενδιαφέρον και ανυπομονησία.”

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Grosvenor House Hotel στο Λονδίνο, όπου συμμετείχαν 1.200 εκπρόσωποι και στελέχη από τον τομέα της υγείας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM
Πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για την στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

Επιχειρείν / «Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους»: Η πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για τη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

«Μαζί εν δράσει» ταξίδεψαν στα μικρά κι ακριτικά νησιά προκειμένου να προσφέρουν εξελιγμένες διαγνωστικές πνευμονολογικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους.
THE LIFO TEAM
Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Επιχειρείν / Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Με συνεργάτη την DIMAND, η PwC δημιουργεί έναν καινοτόμο χώρο εργασίας, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τον άνθρωπο, εισάγοντας μια νέα, αυθεντική, διαδραστική εμπειρία εργασίας. 
THE LIFO TEAM
Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Επιχειρείν / Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα, ο Όμιλος Druckfarben εξελίσσεται διαρκώς έχοντας σταθερά στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ