Gesha Panama: Ένας ξεχωριστός καφές φτάνει στα Coffee Island για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Gesha Panama: Ένας εκπληκτικός καφές φτάνει στα Coffee Island για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ. Facebook Twitter
0

Η Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, για μια ακόμη χρονιά, με τον πιο μοναδικό και γευστικό τρόπο.
 

Αποκλειστικά για την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, η διάσημη και σπάνια Gesha Panama φτάνει στα Espresso Bar των καταστημάτων της αλυσίδας. Πιστή στη φιλοσοφία του «εκδημοκρατισμού» του specialty καφέ, η Coffee Island φέρνει στην πιο προσιτή τιμή, τον πιο πολυβραβευμένο καφέ που έχει χαρακτηριστεί και θεωρείται ως ο καλύτερος καφές στον κόσμο.
 

Παρά το γεγονός ότι συνδέεται με τον Παναμά, προέρχεται από το δάσος Gori Gesha της νοτιοδυτικής Αιθιοπίας - από το οποίο πήρε και το όνομα της - και ανακαλύφθηκε μέσω των βρετανικών αποικιακών αποστολών, στη δεκαετία του 1930. Στον Παναμά έφτασε το 1963 από τον Don Pachi Serracin όπου ξεκίνησε να καλλιεργείται η ποικιλία. Το ιδιαίτερο υψόμετρο και το ηφαιστιογενές υπέδαφος του Παναμά συνετέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί ένας καφές με ένα προφίλ εκπληκτικής πολυπλοκότητας, διαφορετικός από οποιαδήποτε άλλη περιοχή καλλιέργειας καφέ στον κόσμο.
 

Η Gesha επαναλανσαρίστησε στην παγκόσμια σκηνή του καφέ, πριν 17 χρόνια, το 2004, στο διαγωνισμό Best of Panama όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Έκτοτε, έχει σπάσει πολλές φορές το ρεκόρ τιμών σε δημοπρασίες ενώ πρωταγωνιστεί και βραβεύεται σε παγκόσμιους διαγωνισμούς κάθε χρόνο.
 

Για τη συγκεκριμένη ημέρα, η Coffee Island δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές της να απολαύσουν, στα ροφήματα του Espresso Bar, την απίστευτη γευστική πολυπλοκότητα που κρύβει ο συνδυασμός από βερίκοκο, γλυκόπικρη σοκολάτα, κεράσι, γκρέιπφρουτ, μάνγκο και ρόδι.
 

Ιδανική πρόταση κατανάλωσης αποτελεί ο διπλός espresso 8oz (Double Espresso 8oz 1,80€) που αναδεικνύει στο μέγιστο το γευστικό προφίλ της Gesha.
 

Και -20% σε όλα τα προϊόντα του Καφεκοπτείου
 

Επιπλέον, σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου και μόνο για την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να βρουν όλα τα προϊόντα του Καφεκοπτείου με έκπτωση -20%. Η έκπτωση θα ισχύει και για ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το My Coffee Island App + WEB για το διάστημα 1-7 Οκτωβρίου 2021 .

Στην Coffee Island η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ γίνεται πραγματικά ξεχωριστή.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΑΣΩ Παίδων: 14η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα – Λοιμώξεις και Εμβόλια»

Επιχειρείν / ΙΑΣΩ Παίδων: 14η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα – Λοιμώξεις και Εμβόλια»

Η ημερίδα πλαισιώνεται από τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από τον χώρο της παιδιατρικής, της λοιμωξιολογίας και των χειρουργικών ειδικοτήτων.
THE LIFO TEAM
attica City Link: Mια διαδρομή από την αρχιτεκτονική κληρονομιά στη σύγχρονη δημιουργία

Επιχειρείν / attica City Link: Mια διαδρομή από την αρχιτεκτονική κληρονομιά στη σύγχρονη δημιουργία

Στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Athens 2026 και της δράσης MADE IN Athens, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο ιστορικό Μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του μεσοπολέμου.
THE LIFO TEAM
Athens Defence Summit 2026 - Το Μέλλον του Πολέμου και η Υπεράσπιση της Ελευθερίας σε μια Εποχή Στρατηγικού Μετασχηματισμού

Επιχειρείν / Athens Defence Summit 2026 - Το Μέλλον του Πολέμου και η Υπεράσπιση της Ελευθερίας σε μια Εποχή Στρατηγικού Μετασχηματισμού

Στις 20 και 21 Μαΐου 2026 η Αθήνα θα φιλοξενήσει το πρώτο Athens Defence Summit (ADS), μια διεθνή, υψηλού επιπέδου σύνοδο στρατηγικού διαλόγου αφιερωμένη στην υπεράσπιση της ελευθερίας, στο μέλλον του πολέμου και στην ανανέωση των συμμαχιών, σε μια περίοδο επιταχυνόμενων τεχνολογικών και γεωπολιτικών μεταβολών.
THE LIFO TEAM