Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Νέα τριπλή βράβευση από τον Διεθνή Θεσμό FINE WATERS Taste And Design Awards 2022

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Νέα τριπλή βράβευση από τον Διεθνή Θεσμό FINE WATERS Taste And Design Awards 2022 Facebook Twitter
0

Η εκτός συνόρων καταξίωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, ενισχύοντας τη θέση του στην παγκόσμια αγορά ως ένα premium ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το ΘΕΟΝΗ κατέκτησε τριπλή βράβευση από έναν από τους πιο έγκριτους και αυστηρούς διεθνείς θεσμούς Ποιότητας και Γεύσης, τα Fine Waters Taste & Design Awards 2022. Το ΘΕΟΝΗ, το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, με περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης, βραβεύτηκε με ένα Bronze Award για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και δύο Gold Awards για το Ανθρακούχο αλλά και την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη Xάρτινη Συσκευασία.

Το ΘΕΟΝΗ μέλος της FINE WATERS Society

Επιβεβαιώνοντας τη φράση του Διεθνούς Water Sommelier & Ιδρυτή της Fine Waters Academy, Michael Mascha, ότι «το νερό, δεν είναι απλώς νερό», το ΘΕΟΝΗ ήταν για 2η συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που βραβεύεται από τη διοργάνωση των Fine Waters Taste & Design Awards, ανάμεσα σε πολλά διεθνή brands νερού.

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνουμε τρεις εξαιρετικά σημαντικές βραβεύσεις από τον Michael Mascha, τον word-class Water Sommelier που μαζί του, καταφέραμε να αναδείξουμε όλους τους λόγους που καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα premium brand νερού και ιδανικό συνοδό μίας fine dining εμπειρίας».

O καταξιωμένος Water Sommelier Michael Mascha, έχοντας ήδη αποδώσει στο ΘΕΟΝΗ τον χαρακτηρισμό «Fine water», δηλαδή ένα προϊόν φυσικό, μη επεξεργασμένο, έχει δηλώσει πως «Όταν ανοίγεις μία φιάλη νερό ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις το ίδιο νερό που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, αφού εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την Πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης».

Μετρώντας περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, ξεχωρίζοντας για τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του που το καθιστούν το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο.  

Μichael Mascha – ο «ειδικός» του νερού

Ο Michael Mascha δημιούργησε το 2022 τη Fine Waters Academy, τον κορυφαίο προορισμό για την εκπαίδευση στο υδάτινο στοιχείο και μία πηγή γνώσης για τους καταναλωτές στη βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού. Μέσα από τη Fine Waters Academy, ο Michael Mascha κατάφερε να γίνει η «φωνή» για τους γνώστες του νερού και τον τρόπο ζωής τους και συνέβαλε στην ανάδειξη των διεθνών premium waters υποστηρίζοντας πως «το νερό δεν είναι απλώς νερό». Όπως ακριβώς συμβαίνει με το κρασί, έτσι και το νερό μπορεί να συνδυαστεί με το φαγητό και να επιλεχθεί με βάση τις οδηγίες του water sommelier. Το παγκόσμιο κοινό του Michael Mascha αποτελείται από επαγγελματίες F&B, καταναλωτές, διανομείς, μέσα ενημέρωσης καθώς και κορυφαία water brands.

Ο Michael Mascha είναι επίσης ο συγγραφέας του αναγνωρισμένου βιβλίου Fine Waters - A Connoisseur's Guide to the World's Most Distinctive Bottled Waters που έχει χαρακτηριστεί από τους Times του Λονδίνου ως «μια εγκυκλοπαίδεια του νερού, μια Βίβλος του νερού». Μάλιστα, το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που έχει συμπεριληφθεί και παρουσιάζεται στη νέα έκδοση του βιβλίου του. Ο Dr. Mascha είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ανθρωπολογία και την Επιστήμη της Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και ζει στο Λος Άντζελες και στο Τέξας.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ