Επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής για τη σύνδεση σχολείων και δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Αχαρνών

Επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής για τη σύνδεση σχολείων και δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Αχαρνών Facebook Twitter
0

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής, συνολικού μήκους 2.6 χλμ., με σκοπό τη σύνδεση σχολείων και δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Αχαρνών.

Η σύμβαση έργου που υπογράφηκε από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, κ. Πιέρρο Χατζηγιάννη και τον Δήμαρχο Αχαρνών, κ. Σπύρο Βρεττό, αφορά στην επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου εντός των ορίων του Δήμου Αχαρνών και σύνδεση του νέου δικτύου με το υφιστάμενο δίκτυο της ΕΔΑ Αττικής στο Νομό Αττικής. Η υπογραφή της σύμβασης υπογραμμίζει την αγαστή συνεργασία σε πνεύμα αλληλοκατανόησης των δύο πλευρών και έχει ως στόχο να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν είχαν πρόσβαση στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Ο κ Πιέρρος Χατζηγιάννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, τόνισε ότι «Η ΕΔΑ Αττικής με  συνέπεια και συγκροτημένο σχέδιο υλοποιεί με ταχείς ρυθμούς την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον Δήμο Αχαρνών και όλη την Περιφέρεια Αττικής. Στην πρώτη φάση υλοποίησης της συνεργασίας μας με τον Δήμο Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί η σύνδεση 11 σχολικών κτηρίων και του ΚΕΠ Αχαρνών στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Είμαστε περήφανοι που όλο και περισσότερες τοπικές κοινωνίες αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και τη σημαντικότητα της χρήσης του, συμβάλλοντας παράλληλα θετικά στην εθνική προσπάθεια για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και επίτευξης των εθνικών στόχων για το κλίμα»  

Επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής για τη σύνδεση σχολείων και δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Αχαρνών Facebook Twitter

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Σπύρος Βρεττός, σε σχετική δήλωσή του ανέφερε ότι «Η σύνδεση 11 σχολικών μονάδων και του ΚΕΠ Αχαρνών στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής, αποτελεί έργο εκσυγχρονισμού των δημόσιων υποδομών και αστικής ανάπτυξης για τον Δήμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο θα συμβάλλει στην καλή λειτουργία, συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και των δημοσίων κτιρίων της περιοχής μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, υλοποιώντας έργα για το κοινό καλό με όρους βιωσιμότητας σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο».

Στη συνάντηση για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έργου παραβρέθηκαν επίσης, ο κ Ιωάννης Ντρούκας, Διευθυντής Δραστηριοτήτων Έργων της ΕΔΑ Αττικής και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, κ Νικόλαος Δαμάσκος.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί για τη Θεσσαλία: Η Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean ανακοινώνουν αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Τρικάλων με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation

Επιχειρείν / Αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα από την Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean

Το έργο ενισχύει την κλιματική ανθεκτικότητα της πόλης και συμπληρώνει την ουσιαστική στήριξη της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών.
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Επιχειρείν / ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Με πέντε βραβεία -1 Platinum, 3 Gold και 1 Silver- διακρίθηκε η ΤΕΧΑΝ στα φετινά Green Brand Awards, ξεχωρίζοντας για τις πρωτοβουλίες «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» & τις δράσεις της για έναν πιο «πράσινο» πλανήτη.
THE LIFO TEAM
Ελληνικός Χρυσός: Χρονιά - ορόσημο το 2023 για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία της ΒΑ Χαλκιδικής

Επιχειρείν / Ελληνικός Χρυσός: Χρονιά - ορόσημο το 2023 για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία της ΒΑ Χαλκιδικής

Το 2023, ήταν ακόμη ένα έτος όπου η εταιρεία απέδειξε τη συνεχή προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της υλοποίησης 146 έργων και δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνολικού ύψους 1,73 εκατ. ευρώ.
THE LIFO TEAM
Χρυσό βραβείο και διπλή διάκριση για την καμπάνια της Affidea κατά του καρκίνου του μαστού

Επιχειρείν / Χρυσό βραβείο και διπλή διάκριση για την καμπάνια της Affidea κατά του καρκίνου του μαστού

Απέσπασε δύο βραβεία στα Influencer Marketing Awards 2024 για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού «Μια συνταγή για την πρόληψη».
THE LIFO TEAM