Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Nestlé Ελλάς στον νέο θεσμό των «Healthy Diet Awards 2020». Έλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία «Healthy Food Product of the Year», για τα νέα σνακ από δημητριακά ολικής άλεσης Nestlé Fitness Toasties!


Τα FITNESS Toasties της Nestlé αποτελούν ιδανική επιλογή καθώς παρασκευάζονται από 4 είδη δημητριακών ολικής άλεσης όπως βρώμη, σιτάρι, ρύζι και καλαμπόκι. Τραγανά, ψημένα και όχι τηγανιτά, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά. Κυκλοφορούν σε τρεις απολαυστικές γεύσεις: Ντομάτα - Μυρωδικά, Μέλι - Μουστάρδα και Κύμινο – Lime. Με τη γνώση των δημητριακών FITNESS για την ισορροπημένη διατροφή, τα Nestlé FITNESS Toasties αποτελούν την ιδανική επιλογή ανάμεσα στα γεύματα!

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Nutrition, Health & Wellness Manager, Nestle Hellas, o οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σημαντική αυτή βράβευση: «Η εταιρία Nestle κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για καλύτερα και πιο υγιεινά προϊόντα, με υψηλή διατροφική αξία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τη γεύση. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στη καλύτερη διατροφή και σε ένα πιο υγιές μέλλον για όλους».