Την έκοψαν λόγω πλαστικών - Το Next Top Model ξεκίνησε, είναι πρώτο στο Twitter, και ήδη διχάζει

Την έκοψαν λόγω πλαστικών - Το Next Top Model ξεκίνησε, είναι πρώτο στο Twitter, και ήδη διχάζει Facebook Twitter
6

Το σόου Greece's Next Top Model έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο στο STAR και έχει ήδη κερδίσει την πρώτη μικρή μάχη, αυτή του Twitter.

To #GNTMgr είναι Νο1 στα trends του ελληνικού Twitter ενώ ο ανταγωνιστής My Style Rocks στον ΣΚΑΪ είναι δεύτερος ( ΝΟΤ ΒΑD)

Το Greece's Next Top Model είναι ακόμη στη φάση της επιλογής των κοριτσιών που θα συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Στο ρόλο των κριτών είναι η Βίκυ Καγιά, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι οντισιόν ξεκίνησαν με μια διαγωνιζόμενη που δίχασε τους κριτές και λίγο μετά το Τwitter.

H Ιωάννα εντυπωσίασε τους κριτές, αλλά σύντομα άρχισε η κριτική.

Η Βίκυ Καγιά την ρώτησε τι έχει κάνει πάνω της και η υποψήφια απάντησε στήθος, χείλια και βλεφαρίδες...

Και εκεί ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια τα οποία ήταν αρκετά επικριτικά για την παίχτρια.

Οι κριτές είπαν πως το σώμα της είναι ακατάλληλο λόγω πλαστικών και η παίχτρια κατέληξε να κλαίει.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε γιατί γίνεται χαμός στο Twitter:

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κοτσάνες των κριτών και η πρεμιέρα του GNTM μέσα από 20 tweets
It's Viral
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Εκεί που έκλαιγε με τον κώλο έξω και πήγε η άλλη και την αγκάλιασε και την είπε Μην κλαις είσαι όμορφη, μέχρι και εγώ ένιωσα ξεφτιλισμένη. Ήταν Απαράδεκτο να την έχουν με το βρακί και να την κατηγορούν για τις πλαστικές. Αν ήθελαν να τη δουν με μαγιό έπρεπε να τη δουν να τη στείλουν να ντυθεί και μετά Να κάτσουν όλοι και να της πουν ότι είχαν να της πουν
Νομίζω οτι το παράκαναν λίγο. Συμφωνώ οτι ήταν ήδη ωραία και μπορούσε να αποφύγει επεμβάσεις, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που είτε δε μοιάζουν με μοντέλα, είτε χρειάζονται σε ακραίες καταστάσεις επέμβαση ( τους οποίους θα έδιωχναν με την πρώτη ευκαιρία αν παρουσιάζονταν με τη φυσική τους εμφάνιση).
Έτσι όπως στέκονται και γυρνάνε και ποζάρουν μπροστά στους κριτές με τα εσώρουχα και τα τακούνια σφίγγεται το στομάχι μου και ανατριχιαζω. Πώς να αισθάνονται άραγε; Θα πει κάποιος: {Oικοιωθελως πήγαν.}. Nαι, αλλά είναι μικρά κορίτσια ακόμα.
Η Αληθεια Ωμη:o χώρος της μοδα δεχεται τρανς κ ατομα που εχουν κανει αλλαγη φύλου ή αντρες όπως ο Jefree Starr (που ουσιαστικα δεν εχουν τιποτα αυθεντικο πανω τους), αλλα δε δεχεται καλλονες, επειδη εκαναν 2-3 επεμβασεις.. Υποκριτικο.
Η υπερβολή της υπερβολής. Τα λιπ φιλλερς φεύγουνε πανεύκολα και το στήθος της δεν φαίνεται αφύσικο. Άραγε επιτέθηκανε τόσο πολύ και στην Καγιά όταν έκανε το πρώτο μποτοξάκι?Ξεφτύλισανε μία όμορφη κοπέλα σαν να μην υπάρχει αύριο για να περάσουν το μήνυμα "όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές"? Απαράδεκτο σχόλιο btw. Αφύσικες είναι οι απαιτήσεις τους για τα σώματα των κοριτσιών. Αφύσικο είναι να θαυμάζουνε τόσο αποκλειστικά τα πολύ λεπτά σώματα και όλα τα άλλα να τα κατακρίνουν. Είναι αναγκασμένοι να προμοτάρουν την ιδέα του diversity αλλά φάνηκε από σήμερα πόσο δεν το πιστεύουνε. "διατροφολόγος είναι, ας κάνει κάτι" "προσβάλλονται κι όλας" "που είναι το άλλο μισό"κλπ......Αντί να ασχολούνται με την πλαστική, ας συνειδητοποιήσουνε την υποκρισία τους που κάθε φορά που βλέπανε ψηλή και πολύ αδύνατη κοπέλα κάνανε πάρτυ και δεν της ζητούσανε να κάνει τίποτα. Βλέπανε την προσωπικότητα τους στις αναλογίες τους. ΒΥΕ
Είδα λίγο την εκπομπή και μου ήρθε μια μικρή αηδία. Το παθαίνω όταν έχω καιρό να δω τηλεόραση. Μετά σιγά σιγά "συνηθίζω"...Πάντως, ρε Βίκυ, σε συμπαθώ και βεβαίως συμφωνώ με τις απόψεις σου κατά των πλαστικών, αλλά γιατί την κάνατε να νιώσει σκουπίδι την κοπέλα; Ήταν και αξιοπρεπέστατη και ας περίμενε ξεφτιλισμένη με το μαγιό της την ετοιμηγορία σας, για να γυρίσει ο άλλος να της πει ότι η κυρά Θοδώρα η μάνα του τον λέει αγύριστο κεφάλι, δηλαδή ψηφίζει όχι. Έλεος!