Οι κωμικοί του Saturday Night Live και η παιχνιδιάρικη πλευρά της υψηλής ραπτικής

Η Chloe Fineman και ο Bowen Yang βρίσκονται, με έναν ανεξήγητο τρόπο, στη μέση μιας «ονειρικής» επίδειξης μόδας για τη συλλογή του Christian Cowan για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021.

The LiFO team ,

Μέσα από ένα αστραφτερό ροζ τηλέφωνο, η Πάρις Χίλτον παροτρύνει τους Chloe Fineman και Bowen Yang, το κωμικό δίδυμο του Saturday Night Live, να αφεθούν στους νέους ρόλους τους ως μοντέλα μόδας. Η πιο σημαντική συμβουλή της Χίλτον είναι αυτή: «Just Be Yourself».

 

Στο βίντεο A Fashion Thing που σκηνοθέτησε ο Matthew Frost εμφανίζονται η τραγουδίστρια Justine Skye, η drag queen Aquaria, η ιδρύτρια του Loveland Foundation, Rachel Cargle, η ηθοποιός Jari Jones και τα μοντέλα Parker Kit Hill, Selyna Brillare, Mermaid, Aqua Pairos, Hanne Gaby Odiele, Jazzelle Zanaughtti, και Richie Shazam.

 

Καθώς οι Fineman και Yang μεταμορφώνονται και λαμπυρίζουν φορώντας τα εκκεντρικά σχέδια του Christian Cowan, το A Fashion Thing δείχνει την παιχνιδιάρικη πλευρά της μόδας και τη σημασία να μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά.

 

©Nowness

 

Nowness