0
LIFO PICKS

Πατώντας δυνατά το γκάζι σε έναν αγώνα motorsport

Δύο κολλητοί φίλοι, ο Finlay Damon και ο Harley McCarthy, που κατάγονται από το Μίντλαντς της Αγγλίας, συμμετέχουν σε αγώνες με stock αυτοκίνητα. Ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, αυτοί οι νεαροί οδηγοί αναζητούν συνεχώς την αδρεναλίνη και ανταγωνίζονται άλλους συνομηλίκους τους μέσα από αυτά τα ιδιαίτερα - οριακά κατεστραμμένα - αυτοκίνητα. Παρά τα όρια στον κινητήρα και τους κανόνες, που περιορίζουν την επαφή με άλλους οδηγούς και την προσπέραση, υπάρχουν λίγα πράγματα που διαφοροποιούν αυτούς τους λιλιπούτειους αγωνιστές από τους αντίστοιχους ενήλικες. 

"Το Banger Racing είναι ένας κόσμος με τον οποίο είχα εμμονή από πολύ μικρή ηλικία", λέει o σκηνοθέτης Danny Lee, που έχει ως έδρα του το Λονδίνο. "Υπάρχουν πάρα πολλές κοινότητες που συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιου είδους αγώνες". 

"Ο Finn και ο Ηarley είναι οι πραγματικοί θρύλοι αυτής της ταινίας", συνεχίζει ο Lee. "Αγνόησαν την ύπαρξη της κάμερας από την πρώτη στιγμή, πράγμα που μου έδωσε τη δυνατότητα να καταγράψω ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ αυτών των δύο, ενώ οι κοινές τους στιγμές έρχονται σε αντίθεση με τη βία που υπάρχει στους αγώνες".

@Nowness

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ