«Last Christmas» των Wham! Ο εθνικός ύμνος των Χριστουγέννων τώρα και σε 4K

0

Το «Last Christmas» των Wham! μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως «ο ύμνος των Χριστουγέννων» και παράλληλα ως ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια των '80s. Όμως, ένα από τα «προβλήματα» του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι ότι η ανάλυση του βίντεο είναι κακής ποιότητας. Πλέον, βέβαια, χάρη στο νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες στο YouTube, το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν, γιατί η ανάλυσή του είναι σε 4K!

Το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1984, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος συμπληρώνονται 35 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία.

Στη σύγκριση των δύο βίντεο είναι εμφανείς οι διαφορές που υπάρχουν σε επίπεδο ανάλυσης και χρωμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το 4K στερείται της Χριστουγεννιάτικης νοσταλγίας του πρώτου, με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει. 

Μάλιστα, το καινούργιο βίντεο φαίνεται πως έχει ήδη αγαπηθεί και από το Ελληνικό κοινό, καθώς βρίσκεται στη θέση 37 των YouTube trendings και λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάρτησή του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 3.500.000 προβολές. 

 

Με πληροφορίες από Mashable/The Verge

Lifo Picks
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος άφησε αυτόν τον πίνακα ημιτελή;

Lifo Picks / Γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος άφησε αυτόν τον πίνακα ημιτελή;

Πώς θα ένιωθε άραγε ο κορυφαίος καλλιτέχνης της Αναγέννησης για το γεγονός ότι, αν και ημιτελές, το έργο του «Ο ενταφιασμός» εκτίθεται στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου; Δύο άνθρωποι του μουσείου αναλύουν το συγκεκριμένο έργο.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Σκοτ για τη δημιουργία της νέας εμβληματικής σειράς μυστηρίου του Netflix «Ripley»

Lifo Picks / Ο ταλαντούχος κύριος Σκοτ και ο «Ripley»

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Άντριου Σκοτ μιλά για τη δημιουργία της νέας σειράς μυστηρίου του Netflix, για το πώς ήταν να υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, για τις προκλήσεις της μεταφοράς των μυθιστορημάτων της Πατρίτσια Χάισμιθ στη μεγάλη οθόνη.
THE LIFO TEAM