Τρία κορίτσια πήγαν στην συναυλία της Princess Nokia και ξετρελάθηκαν

Τρία κορίτσια πήγαν στην συναυλία της Princess Nokia και ξετρελάθηκαν Facebook Twitter
0

Η συναυλία της Princess Nokia στο Gagarin ήταν sold out. Ο χώρος γεμάτος ασφυκτικά από νωρίς, κι η Princess Nokia ζητάει να πάνε μπροστά τα κορίτσια «για να μην τις στριμώχνουν τα ψηλά αγόρια». Γενικά, πολύ μουστάκι και κακό. Το live άνοιξαν οι Black Athena με hip hop και r'n'b εγχώρια και διεθνή, κι ακολούθησαν ο flokosH με κομμάτια από το άλμπουμ του και η Dednewb με την καρτουνίστικη φωνή και την «αγγελική εξωγήινη» εμφάνιση. Πολύ ωραίο ξεκίνημα.

Η Princess Nokia βγήκε περίπου στις 10.30 ντυμένη Lola Bunny από το Space Jam και όλο το Gagarin άρχισε να χοροπηδάει στους ρυθμούς του Tomboy, τον ύμνο στην διαφορετικότητα και το πιο δημοφιλές της κομμάτι. Όσο πιο πολύ τραγουδούσε "My little titties and my phat belly", τόσο πιο πολύ ξεσηκωνόταν ο κόσμος. Ήταν τέτοια η ενέργεια του κοινού, που στο αμέσως επόμενο κομμάτι, το Kitana, η Princess Nokia έκανε βουτιά στα χέρια των fan της που την αποθέωσαν.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ