Τρεις μοναχικοί καουμπόηδες απόψε στο six d.o.g.s

Τρεις μοναχικοί καουμπόηδες απόψε στο six d.o.g.s Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
0

Ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος (six d.o.g.s), ο Βασίλης-Mr. Bios-Χαραλαμπίδης (bios, Ρομάντσο) και ο Δημήτρης-Ανάπηρος-Αναγνώστου (Kitty Cat, Κύριος) γνωρίζονται χρόνια. Και συμπαθιούνται. Δαιμόνιοι υπερασπιστές του καλού γούστου συνηθίζουν να ανταλλάσσουν επισκέψεις στις έδρες ο ένας του άλλου αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να συνυπάρξουν δημιουργικά. Μέχρι τώρα. Γιατί τώρα είναι η ώρα της έναρξης της νέας σεζόν του six d.o.g.s κι αυτός είναι ένας λόγος γιορτής.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι τρεις τους, και μαζί και μόνοι, θα βρεθούν επί σκηνής six d.o.g.s για το πρώτο μεγάλο πάρτι της σεζόν. Θα παίξουν ό,τι τους φωτίσει ο Θεός και θα είναι ωραία, όπως είναι πάντα ωραία όταν μαζεύονται οι φίλοι μετά τις διακοπές να πούνε πως τα πέρασαν και να πιούνε στην υγειά μιας νέας χρονιάς. Τους συναντήσαμε στην Βαρβάκειο, στην ψαραγορά, μαυρισμένοι και ξεκούραστοι μας μίλησαν για την αυθόρμητη βραδιά απόψε στο six d.o.g.s.

Θα κάνουμε ένα season opening party, από αυτά που συνηθίζεται να γίνονται στην πόλη τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες, όταν όλοι έχουν γυρίσει αλμυρισμένοι και με άσπρα σημάδια από μαγιό από τις καλοκαιρινές τους περιπλανήσεις.

«Θα κάνουμε ένα season opening party, από αυτά που συνηθίζεται να γίνονται στην πόλη τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες, όταν όλοι έχουν γυρίσει αλμυρισμένοι και με άσπρα σημάδια από μαγιό από τις καλοκαιρινές τους περιπλανήσεις», λέει ο Δημήτρης.

«Η ιδέα ήταν αρκετά αυθόρμητη και απόλυτα φυσική. Δεν είχε να κάνει ούτε με κρίσεις (οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, ψυχολογικές), ούτε με τίποτα. Απλά μας ήρθε σαν πλάκα και είπαμε να το κάνουμε. Γνωριζόμαστε χρόνια και οι τρεις, έχουμε φιλικές σχέσεις, αγαπιόμαστε θα έλεγε κανείς, έχουμε σίγουρα κοινά ενδιαφέροντα και στόχους, οπότε, γιατί όχι;», λέει ο Βασίλης.

«Δεν πρόκειται για ένα 'wink-wink' event που θα προαναγγείλει κάποιου τύπου συνεργασία μεταξύ μας, αν και αυτό θα είχε ενδιαφέρον, μιας και υπάρχει ήδη το σίγουρο όνομα: six Romantic C.A.T.S. Δεν έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για τη συγκεκριμένη βραδιά, θέλουμε απλά να ανέβουμε στα decks και να παίξουμε τις μουσικές μας, χωρίς να σκεφτόμαστε το αύριο. Είμαστε 3 μοναχικοί καουμπόηδες του κέντρου. Τώρα, αν έχει τεράστια 'ζήτηση' το franchise, μπορεί να το μεταφέρουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν στα δύο άλλα ιδρύματα της παρέας, το Ρομάντσο και το Kitty Cat. Stay tuned που λένε», λέει ο Κωνσταντίνος.

Τρεις μοναχικοί καουμπόηδες απόψε στο six d.o.g.s Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

Season Opening Night στο Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, απόψε στις 10.00 μ.μ

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ