Συμβαίνει τώρα: Φεύγουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα

Συμβαίνει τώρα: Φεύγουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα Facebook Twitter
16

Από το twitter του Makis Sinodinos

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

9 σχόλια
Θετική κίνηση σαφώς. Ας αναλογιστούμε βέβαια ότι είχαν μπει εκεί γιατί ήταν αυτοί που τώρα έχουν την εξουσία δημιουργούσαν τα επεισόδια. Λογικό να φύγουν αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος να δημιουργήσει επεισόδια.
Άρχισαν οι ετοιμασίες για το Αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς τιμήν του Άδωνη Μπουμπούκου Γεωργιάδη που φεύγει από την Ελλάδα την κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος.Κάντε Join... https://www.facebook.com/events/324332687762584/
ηταν εκει μόνιμα εδω και πάρα πολυ καιρο, ο κόσμος μπορούσε να μπει απο μια εισοδο να δει τους ευζονες αλλα προφανώς η εικόνα ηταν τραγική. ηταν λες και η βουλη ηταν φυλακισμένη.
Μάλιστα. Δεν εκπλήσσομαι που δεν το ανέφερε πότε κανένας στα μέσα. Λες και ήταν το φυσικό πράγμα στον κόσμο. Βέβαια σαν αυτό που γίνεται στις παρελάσεις σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει! Κοντοζιγωνει η 25 Μαρτίου....
Τα κάγκελα ήταν εκεί μόνιμα για δυο χρόνια για ''λόγους ασφαλείας'' (συχνές πορείες-διαδηλώσεις). Αφαιρέθηκαν για συμβολικούς λόγους (ο λαός έτσι θα είναι πιο κοντά στην κυβέρνηση)
Μάνο τα κάγκελα είχαν μπει το 2010, τότε που το κίνημα των αγανακτισμένων διαδήλωνε έξω από τη Βουλή. Προφανώς και η κίνηση είναι συμβολική. Η νέα κυβέρνηση δεν θα φοβάται το λαό γιατί θα τον προστατεύει (θεωρητικά). ίδωμεν