Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας Facebook Twitter
0

+ το καθημερινό STARFAX 

 

 

Κριός

Μην υποτιμάτε τη δύναμη της θετικής σκέψης, Κριοί. Τα πάντα είναι μια απόφαση και ήρθε η ώρα να το καταλάβετε. Η ευτυχία είναι επιλογή και οι πλανητικές κινήσεις αυτής της εβδομάδας σας βοηθούν να κινήσετε μόνοι σας τα νήματά της.

Αποφύγετε τις επαφές με ανθρώπους που απορρίψατε πρόσφατα, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχουν ακόμα εμπεδώσει την ήττα τους. Ο πληγωμένος εγωισμός των άλλων είναι μεγάλος εχθρός σας αυτές τις μέρες, γι’ αυτό καλύτερα να μην τον προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας.

Ο Δίας σας κάνει ιδιαίτερα επιδραστικούς στον ευρύτερο κύκλο σας και κυρίως πάνω σε άτομα που βρίσκονται σε αδιέξοδο. Μη διστάσετε να δώσετε τη βοήθειά σας σε εκείνους που τη χρειάζονται πραγματικά. Να είστε σίγουροι πως αν όχι τώρα, στο μέλλον η ευεργεσία σας θα ανταποδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ταύρος

Επιτέλους, Ταύροι, καταφέρνετε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που είχατε χάσει εξαιτίας ενός συγκεκριμένου προσώπου. Τα προβλήματα δεν μοιάζουν πλέον με βουνό και η εμπιστοσύνη σας στις ικανότητές σας αυξάνεται.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τα βάζετε με τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς, γεγονός επικίνδυνο, δεδομένων των ευαίσθητων ισορροπιών που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, οι συνθήκες σας γεμίζουν θέληση να αποδείξετε την αξία σας κι αυτό επιταχύνει με ραγδαίους ρυθμούς την εξέλιξη του φλερτ και της πολιορκίας. Μη συγκρίνετε ανόμοια πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και του παρόντος.

Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και καλά θα κάνετε να τα εκτιμήσετε όσο τους πρέπει. Οι προβληματικές σχέσεις σας με έναν φίλο αποκαθίστανται και τα σύννεφα απομακρύνονται οριστικά.

 

Δiδυμος

Αυτές τις μέρες έρχεστε αντιμέτωποι με μια διόλου ευκαταφρόνητη ευκαιρία, που θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε τον πιο φιλόδοξο στόχο σας. Είναι λογικό να φοβάστε και να βλέπετε με επιφύλαξη μια επερχόμενη, μεγάλη αλλαγή, αλλά θα είναι κουτό να προσπαθήσετε να την αποφύγετε. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Η Αφροδίτη σας κάνει επιρρεπείς σε παράτολμες προτάσεις, γεγονός που έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Από τη μια έχει έρθει και για εσάς η ώρα να κάνετε κάτι πέρα από τη ζώνη ασφαλείας σας (ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά), αλλά, από την άλλη, είναι επικίνδυνο να αφεθείτε χωρίς όρους σε άγνωστες καταστάσεις. Εμπιστευτείτε, πάντως, τους Υδροχόους και τους Παρθένους, έχουν και τη δύναμη αλλά και τη θέληση να σας προστατεύσουν και να σας δείξουν τον σωστό δρόμο.

Καρκiνος

Τα συναισθήματα τρέχουν ανεξέλεγκτα αυτές τις μέρες και σ’ αυτό ενδεχομένως να έχουν συμβάλει τα άστατα ερωτικά σας. Καλώς ή κακώς, δώσατε θάρρος σε περισσότερα άτομα απ’ ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα να έχετε εκτεθεί συναισθηματικά σε πολλούς κινδύνους.

Όπως και να ‘χει, όμως, μπορείτε ακόμα να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση, αρκεί να καθίσετε για λίγο ήρεμοι, μακριά από την ενεργό δράση. Ο Κρόνος σας βοηθάει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, ασχολούμενοι με πράγματα που μέχρι πρότινος σας έμοιαζαν εντελώς ξένα. Μην πείτε όχι σε ασυνήθιστες προτάσεις αυτή την εβδομάδα. Θα είναι καλό να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε τομείς που διαφέρουν σημαντικά από το αντικείμενό σας.

Μια φιλική σχέση που είχατε υποτιμήσει σας αποδεικνύει την αξία της σε μια κρίσιμη στιγμή και ανεβαίνει κατά πολύ στην εκτίμησή σας. Αφήστε τη ν’ ανθίσει κι άλλο και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Λέων

Μπορείτε να αλλάξετε κάποια χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς σας για να επιτύχετε την αρμονία που προσδοκάτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μεταμορφωθείτε σε κάτι άλλο. Όποιος σας ζητάει να θυσιάσετε τον εαυτό σας θα πρέπει να πάρει πόδι απ’ τη ζωή σας, και μάλιστα άμεσα. Ο Κρόνος σας ανοίγει τα μάτια σε πολλά θέματα, κυρίως όμως σε ό,τι έχει να κάνει με τις χαμένες ευκαιρίες.

Κάποια πράγματα τα εκτιμάμε μόνο όταν τα χάσουμε, αλλά σε μερικές περιπτώσεις η απώλεια μπορεί να αναστραφεί. Εξετάστε προσεκτικά τις δυνατότητές σας και πάρτε τις αποφάσεις σας με υπευθυνότητα. Αλλαγές προβλέπονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά, καθώς οι Ταύροι εισβάλλουν επιθετικά στο παιχνίδι και προσπαθούν ν’ αλλάξουν τους όρους του για να σας κατακτήσουν. Ο χρόνος και οι συγκυρίες θα δείξουν κατά πόσο θα τα καταφέρουν.

 

Παρθένος

Αυτές τις μέρες, Παρθένοι, οι ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ανατρέπονται, ακυρώνοντας αρκετά από τα σχέδια που είχατε δρομολογήσει. Ένα άτομο που θεωρούσατε ότι σας έχει αφήσει οριστικά επιστρέφει χωρίς προειδοποίηση και διεκδικεί δυναμικά αυτό που του αρνηθήκατε στο παρελθόν. Είστε σίγουροι πως τα συναισθήματά σας γι’ αυτό έχουν παραμείνει ίδια;

Η Αφροδίτη σας ωθεί σε έναν καινούργιο πνευματικό δρόμο, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες που θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας. Μην υποτιμάτε αυτό που δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει. Ο χρόνος αλλά και οι ίδιες σας οι ικανότητες θα σας διαψεύσουν πανηγυρικά. Δώστε περισσότερη σημασία στην οικογένεια αυτή την εβδομάδα αυτοί που σας χρειάζονται δεν θα έρθουν από μόνοι τους να σας το πουν.

 

Ζυγός

Αυτές τις μέρες, Ζυγοί, οι συγκυρίες σας παρακινούν να θέσετε τις δικές σας προτεραιότητες και να σταματήσετε να ακολουθείτε τις οδηγίες των άλλων. Δεν είναι ότι δεν έχετε αξιόπιστους ανθρώπους γύρω σας, απλώς δεν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τα δεδομένα σας καλύτερα από εσάς.

Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και το ένστικτό σας και θα δείτε ότι στην πράξη δεν θα διαψευστείτε. Τα πράγματα στη δουλειά κυλάνε αργά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν οδεύουν κάπου. Κάντε υπομονή, οι ζυμώσεις που προκαλεί ο Δίας θα σας ωφελήσουν πολύ, μακροπρόθεσμα.

Είναι σημαντικό να διακρίνετε τα επαγγελματικά από τα αισθηματικά σας και μάλιστα να το κάνετε άμεσα, προτού το κλίμα γίνει ανυπόφορο. Το θέμα είναι απλό: μη μεταφέρετε τα μικροπροβλήματα του σπιτιού στο γραφείο και μην κουβαλάτε το γραφείο στο σπίτι. Δώστε σημασία στις συμβουλές των Σκορπιών, ξέρουν τι σας λένε.

 

Σκορπιός

Αφήστε την ανωτερότητα κατά μέρος κι εκμεταλλευτείτε άμεσα τη γοητεία σας, Σκορπιοί. Δεν έχει σημασία αν αρέσετε στον εαυτό σας ή όχι. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος κάτι σας βρίσκει και κολλάει πάνω σας σαν βδέλλα. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να προβείτε σε θυσίες για να κρατήσετε κάποιον κοντά σας.

Μια ιδέα μπορεί να σας δώσει την ώθηση που αναζητείτε καιρό τώρα στα επαγγελματικά, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα. Εμπιστευτείτε το σχέδιο που έχετε ακολουθήσει μέχρι στιγμής, αφού φαίνεται να αποδίδει μια χαρά, καταλάβετε, όμως, ότι πρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας πιο δυναμικά.

Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σας προκαλέσει άγχος αυτή την εβδομάδα, αλλά η ψυχραιμία ενός κοντινού προσώπου θα κάνει θαύματα γι’ ακόμα μια φορά.

Τοξότης

Η πλούσια φαντασία ενός πολύ κοντινού σας προσώπου θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα αυτή την εβδομάδα, Τοξότες. Φαίνεται πως κάποιος έχει βαλθεί να δημιουργεί ιστορίες και σενάρια από το τίποτα, εμπλέκοντάς σας χωρίς να σας ρωτήσει και χωρίς να του έχετε φταίξει σε κάτι. Η αφορμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, όμως, για να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στον κύκλο σας, αφήνοντας τους καλούς και διώχνοντας οριστικά τους κακούς.

Η Αφροδίτη προκαλεί τη συναισθηματική ωρίμανση που καιρό τώρα είχατε ανάγκη, με αποτέλεσμα να βλέπετε πλέον τα πράγματα από ρεαλιστική σκοπιά, χωρίς να εξωραΐζετε ή να αλλοιώνετε καταστάσεις. Οι αλλαγές που έρχονται στα ερωτικά σας είναι αποτέλεσμα μιας γενναίας απόφασης που πήρατε πρόσφατα και αναμένεται να σας δικαιώσουν απόλυτα. Μη φοβηθείτε να υπερβείτε την πεζή πραγματικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Αιγόκερως

Η πίστη σας στον έρωτα και στα ιδανικά του κλονίζεται αυτές τις μέρες και σταδιακά αναθεωρείτε για πολλές από τις απόψεις που υποστηρίζατε μέχρι πρότινος. Είναι λογικό να αλλάζετε όσο μεγαλώνετε, Αιγόκεροι, αλλά, από την άλλη, δεν πρέπει να αφήσετε μια κακή εμπειρία να σας καθορίσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ο Δίας, άλλωστε, σας επιφυλάσσει νέες δοκιμασίες που έχουν τη δύναμη να αναζωογονήσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να σας δώσουν την όρεξη που χρειάζεστε για να κοιτάξετε μπροστά.

Στα επαγγελματικά, ένα πολύ λεπτό ζήτημα που σας αφορά άμεσα έχει τα φόντα να σας αναδείξει και να σας χαρίσει πολύτιμες ευκαιρίες ανέλιξης. Μην υποτιμάτε την περίσταση: η στασιμότητα, για την οποία ουκ ολίγες φορές έχετε παραπονεθεί, είναι ένα βήμα πριν από την αποτίναξη. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα που σας δίνεται και, αν χρειαστεί, κάντε λίγες παραπάνω δημόσιες σχέσεις απ’ ό,τι συνηθίζετε.

 

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες τα ερωτικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Το ξέρω ότι διασκεδάζετε με τη ρευστότητα της κατάστασης (γιατί, κατά κάποιον τρόπο, την είχατε από καιρό ανάγκη), αλλά θα πρέπει να φερθείτε με προσοχή από ‘δώ και μπρος.

Οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια (παρότι έχουν την τάση να συμπεριφέρονται ως τέτοια) και θα πρέπει να τους αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα. Εκφράστε με σαφήνεια τις προθέσεις σας σε όσους συναναστρέφεστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά και η θέση σας δεν θα παρεξηγηθεί από κανέναν.

Ο Δίας σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα οικογενειακό θέμα, στο οποίο, ωστόσο, εμπλέκεστε εμμέσως. Θα σας ζητηθεί να κρατήσετε τις ισορροπίες για λογαριασμό άλλων, αποστολή που πρέπει να αναλάβετε, ακόμα κι αν δεν σας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ιχθύς

Μην αποφεύγετε καταστάσεις που μπορούν να σας αποφέρουν χρήματα. Αυτή την εβδομάδα θα εμφανιστούν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες στον ορίζοντα, μερικές από τις οποίες απαιτούν θυσίες.

Μη γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτή την προοπτική μπορεί να χρειαστεί να κουραστείτε, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Στα επαγγελματικά, οι ευθύνες σας αυξάνονται και οι απαιτήσεις των προϊσταμένων σας μεγαλώνουν σημαντικά. Σκεφτείτε ότι υπάρχει λόγος που βρεθήκατε εσείς σ’ αυτήν τη θέση και όχι κάποιος άλλος.

Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται από εκείνους που πρέπει και αυτό σημαίνει πολλά. Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη μεγάλη υπέρβαση στα ερωτικά σας αυτές τις μέρες, αποτινάζοντας μερικά από τα ταμπού που σας κρατούσαν δέσμιους. Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς, κυρίως από σεξουαλικής άποψης.

το καθημερινό STARFAX 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ