Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Starfax - Οι προβλέψεις της εβδομάδας Facebook Twitter
0

 

[Μην ξεχνάτε τις καθημερινές μου προβλέψεις, στο DAILY STARFAX!]

 

Κριός

Τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη αυτή την εβδομάδα, Κριοί. Ακόμα και το πιο απλό πράγμα πρέπει να αποτελεί μέρος του  προγραμματισμού σας, γιατί το απρόοπτο δεν είναι με το μέρος σας. Οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες αυτές τις μέρες, τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό.

Ο κόσμος έχει τους δικούς του ρυθμούς, με τους οποίους δεν μπορείτε πάντα να εναρμονίζεστε, κι αυτό, δυστυχώς, συνιστά ένα ισχυρό σημείο ρήξης. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα σας και να αλλάξετε πολλά πράγματα στον τρόπο αναζήτησης συντρόφου. Μεγαλώνοντας αλλάζετε και μαζί σας αλλάζουν οι ορέξεις και οι επιθυμίες σας. Σταδιακά θα μάθετε τον νέο σας εαυτό και οι μεταβολές δενθα σας φαίνονται παράξενες. Η πλανητική συγκυρία ευνοεί τα ταξίδια και τις αποδράσεις.

 

Ταύρος

Τα σήματα που λαμβάνετε αυτή την εβδομάδα θα σας προκαλέσουν μεγάλη σύγχυση. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι, ούτε ότι σας διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια που θα ‘πρεπε να ξέρετε. Απλώς, η άλλη πλευρά είναι αναποφάσιστη και δεν ξέρει τι θέλει, γι’ αυτό και σας στέλνει μπερδεμένα μηνύματα. Μη μένετε κολλημένοι σε πρόσωπα και καταστάσεις - ο Δίας σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μέχρι τουλάχιστον να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί.

Η επαγγελματική σας πορεία εξελίσσεται με θετικό τρόπο, αλλά ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας ενδεχομένως να σταθούν εμπόδιο. Οι Ιχθύες έχουν πολλά να σας δώσουν αυτές τις μέρες, γι’ αυτό δεν θα σας συνιστούσα να τους απομακρύνετε. Φερθείτε διπλωματικά, ακόμη κι όταν σας νευριάζουν, γιατί τα οφέλη που επιφυλάσσουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Προσοχή στους αριθμούς και στα γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

Δiδυμος

Η περίοδος χάριτος τελείωσε, Δίδυμοι, και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα. Από τη μία, θα πάψετε επιτέλους να είστε μετέωροι ανάμεσα στο πριν και το αβέβαιο μετά, από την άλλη, όμως, θα πρέπει να δώσετε κάποια απάντηση σ’ εκείνον που σας έθεσε ένα βασανιστικό ερώτημα. Μην προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε μια κατάσταση που από μόνη της είναι άβολη, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα.

Ο Άρης προάγει τις άμεσες και ωμές λύσεις αυτή την εβδομάδα και, πιστέψτε με, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε με τη μία αυτό το τσιρότο. Η τάση των Σκορπιών να το παίζουν προστάτες σας θα σας ευνοήσει αυτές τις μέρες, γιατί θα χρειαστείτε κάποιον να φυλάει τα νώτα σας. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως θα τους αφήσετε να παρεμβαίνουν όποτε το κρίνουν σκόπιμο, παίρνοντας πρωτοβουλίες αντί για εσάς.

 

Καρκiνος

Μην πιάνεστε από μια λέξη, Καρκίνοι, έχετε καταντήσει κουραστικοί! Εστιάστε περισσότερο στις προθέσεις των ανθρώπων, παρά στον τρόπο με τον οποίο τελικά εκφράζονται. Το κίνητρο είναι αληθινό, οι λέξεις όμως μπορούν να είναι και ατυχείς. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά αυτές τις μέρες, χωρίς όμως να χάνετε τη σοβαρότητά σας, όταν αυτή είναι απαραίτητη.

Μη διστάσετε να γίνετε διεκδικητικοί στα ερωτικά σας, αρκετά αφήσατε την πρωτοβουλία στην άλλη πλευρά. Η σιωπή δεν σημαίνει απαραίτητα απόρριψη - κάποιες φορές είναι απλώς δηλωτική της έλλειψης θάρρους. Κινηθείτε, λοιπόν, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Στη δουλειά η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εξαιτίας κάποιων περιστατικών, αλλά όσο δεν χάνετε το δίκιο σας (με εκρήξεις και άστοχες αντιπαραθέσεις) έχετε πάντα το πάνω χέρι στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Προσοχή στους Ιχθύες - δεν είστε οι αγαπημένοι τους αυτή την περίοδο.

 

Λέων

Μερικές φορές είναι καλό να αποστασιοποιούμαστε από μια κατάσταση για να την εκτιμήσουμε καλύτερα, Λέοντες. Η θέση του Δία ευνοεί τα άλματα και σας ενθαρρύνει να βγείτε από το βόλεμά σας για να δείτε το ζήτημα που σας απασχολεί από περισσότερες οπτικές γωνίες. Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι διαφωνούν με τις κινήσεις σας, το ουσιώδες είναι να κάνετε ό,τι θεωρείτε εσείς χρησιμότερο για τον εαυτό σας.

Προσοχή στις ερωτικές παγίδες - αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε έλξη προς τα λάθος άτομα, με ολέθριες συνέπειες. Δεν λέω να φυλακίσετε τον εαυτό σας για να μην πληγωθεί, αλλά μη χαλαρώνετε για κανέναν λόγο τις άμυνές σας. Το παρελθόν, άλλωστε, σας έχει δείξει ότι οι δικλείδες ασφαλείας είναι πάντα χρήσιμες. Τα όνειρά σας είναι εξαιρετικοί οδηγοί αυτή την εβδομάδα, εμπιστευτείτε τα και ερμηνεύστε τα προσεκτικά.

 

Παρθένος

Μια επίσκεψη που δεν περιμένατε θα φέρει αρκετές ανατροπές στη ζωή σας τις επόμενες μέρες. Τελικά, όσο δίκιο κι αν πιστεύουμε πως έχουμε σε κάποιο θέμα, αρκεί μια μόνο αποκάλυψη για να μας αλλάξει εντελώς τη γνώμη. Νέες αλήθειες έρχονται στο φως που θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι αδικήσατε ένα-δυο άτομα χωρίς να το πολυκαταλάβετε.

Η αποκατάσταση των σχέσεών σας είναι φυσικά κάτι που θα αποφασίσετε εσείς. Οι Υδροχόοι επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης σας και σας ωθούν σε διαφορετικά μονοπάτια από τα συνηθισμένα. Η χημεία σας θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική πάντως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα παρασυρθείτε σε λανθασμένες ενέργειες. Μια έκπληξη σας περιμένει στα επαγγελματικά, που δεν θα ‘χει να κάνει τόσο με δικές σας πράξεις όσο με καταστάσεις που δεν ελέγχετε και εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να προβλέψετε.

 

Ζυγός

Η βιασύνη είναι το χαρακτηριστικό σας στοιχείο αυτή την εβδομάδα, Ζυγοί, και έχει τη δύναμη να σας καταστρέψει. Όσο μεγάλος κι αν είναι ο εκνευρισμός που σας προκαλούν ορισμένες καταστάσεις (κυρίως στα ερωτικά), πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βάλετε κάτω όλα τα δεδομένα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις ή κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ο Πλούτωνας θα σας ωθήσει ευτυχώς στην κατεύθυνση της λογικής, όταν οι περιστάσεις προσπαθήσουν να σας εξοργίσουν, αλλά δεν θα είναι ο μόνος σύμμαχος.

Συγκεκριμένα, οι Τοξότες και οι Ιχθύες δουλεύουν για εσάς αυτές τις μέρες και η παρουσία τους τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στα προσωπικά σας θα σας σώσει από πολλές κακοτοπιές. Επενδύστε στο δυνατό σας χαρτί, τη δημιουργικότητα, και θα δείτε ότι η όποια στασιμότητα θα ανατραπεί ταχύτατα.

 

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα είναι πολλές και αγγίζουν κάποιους από τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, φαίνεται πως η μαύρη πέτρα που ρίξατε πίσω σας ήταν τελικά ιδιαίτερα αποδοτική. Εγκαταλείποντας το παρελθόν οριστικά, ανοίγετε δυναμικά την πόρτα στο μέλλον και τουλάχιστον δύο ελπιδοφόρα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας.

Μην προδικάσετε τίποτα, τα πράγματα θα εξελιχθούν από μόνα τους. Στα επαγγελματικά, ο Δίας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ανακωχή με έναν χρόνιο αντίπαλο και να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή κάτι που προηγουμένως δεν εξελίχτηκε όπως θέλατε. Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι μείζον θέμα αυτή την εβδομάδα, καθώς θα κληθείτε να επανεξετάσετε μια παλιά σχέση (που τελείωσε άδικα), αλλά έχει ακόμα πολλά να σας προσφέρει.

Μην παρασύρεστε από τον θυμό σας, το ένστικτο είναι εκείνο που θα σας δείξει τη σωστή επιλογή.

 

Τοξότης

Το μπλέντερ του μυαλού σας λειτούργησε για άλλη μια φορά άψογα και ανακάτεψε πρόσωπα και καταστάσεις δίχως έλεος. Τοξότες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζετε ως τέτοιους. Μια πρόσφατη ερωτική ματαίωση σας έχει κόψει τα φτερά (το ξέρουμε πια όλοι), αλλά δεν βοηθάει σε τίποτα να βάζετε όλο τον κόσμο στο ίδιο τσουβάλι.

Η θέση της Αφροδίτης θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για ορισμένες κινήσεις σας και να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων (τα οποία σταδιακά αλλάζουν προς το καλύτερο). Παράλληλα, η συζήτηση με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας θα φέρει στο φως και μερικές από τις δικές σας ευθύνες, τις οποίες καλό είναι να αναγνωρίσετε. Η υπομονή που δείξατε στα επαγγελματικά έχει γίνει αντιληπτή από αυτούς που πρέπει και θα εκτιμηθεί δεόντως όταν έρθει η ώρα.

 

Αιγόκερως

Το ξεκαθάρισμα που καιρό τώρα επιδιώκατε στον κύκλο σας έχει πολλές πιθανότητες να γίνει αυτή την εβδομάδα και να σας απαλλάξει από πολλή σαβούρα. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για τους φίλους σας, αλλά κάτι μου λέει ότι πολλοί απ’ αυτούς σας έχουν φέρει σε οριακό σημείο.

Ο Πλούτωνας σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με τη μεγάλη αλλαγή που επέρχεται στον τρόπο σκέψης σας, η οποία, κακά τα ψέματα, θα επηρεάσει συνολικά τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Ο έρωτας μπορεί να μην είναι προτεραιότητά σας αυτήν τη στιγμή, αλλά σας προσεγγίζει την ώρα που δεν περιμένετε και με τα μέσα που δεν υποψιάζεστε.

Έχετε τις πόρτες σας ανοιχτές και αφεθείτε στην έκπληξη που πιθανόν να έρθει. Τα μάτια σας δεκατέσσερα στη δουλειά, γιατί τα χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη θα φορεθούν πολύ τις μέρες που έρχονται.

 

Υδροχόος

Το δύσκολο κομμάτι πέρασε, Υδροχόοι μου. Τα βαριά λόγια τα είπατε, την εξομολόγηση την κάνατε και τα πράγματα κύλησαν με τον τρόπο που κύλησαν. Ας μην ασχολούμαστε άλλο με τα περασμένα. Το θέμα είναι τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα. Ο Δίας χαράσσει με σαφήνεια τον ενδεδειγμένο συναισθηματικό δρόμο και όσο πιο γρήγορα απαγκιστρωθείτε απ’ το παρελθόν, τόσο πιο εύκολα και επιτυχημένα θα τον βαδίσετε. Το δυνατό σας σημείο αυτή την εβδομάδα θα είναι η αμέριστη συμπαράσταση των άλλων, μέσα απ’ την οποία θα κινητοποιηθούν και οι δικές σας, προσωπικές δυνάμεις.

Προσοχή στα πάρε-δώσε με τους Σκορπιούς, γιατί η αντίθεση που χαρακτηρίζει τόσο τους χαρακτήρες όσο και τις επιδιώξεις σας μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση. Θετικές αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά, όχι όμως μεγάλου μεγέθους. Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και στα οικογενειακά.

 

Ιχθύς

Ο δυναμισμός και η ψυχολογική υπεροχή είναι τα βασικά στοιχεία του ζωδίου σας για τις μέρες που έρχονται. Ακόμα και τα θέματα των οποίων η οριστική λύση είναι αδύνατη θα διευθετηθούν ικανοποιητικά και δεν θα απασχολήσουν τη σκέψη σας παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είναι σημαντικό να διοχετεύσετε τη δύναμή σας προς μια κατεύθυνση που θα ευνοήσει και άλλους εκτός από τον εαυτό σας. Κάποιος φίλος θα χρειαστεί έναν ώμο να κλάψει και κάποιος άλλος ένα αυτί να τον ακούσει υπομονετικά.

Φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των γύρω σας και θα δείτε πως όταν ο τροχός γυρίσει, θα σας παρασχεθεί η ίδια υποστήριξη. Τα ερωτικά γίνονται πιο ενδιαφέροντα με τη βοήθεια της Αφροδίτης, καθώς η άφιξη νέων προσώπων σας βγάζει από το τέλμα στο οποίο είχατε περιέλθει. Προσοχή στα οικονομικά: τείνετε να ζημιώνετε τον εαυτό σας, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

[Μην ξεχνάτε τις καθημερινές μου προβλέψεις, στο DAILY STARFAX!]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ