Προβλήματα θα αντιμετωπίσει στις μετακινήσεις του το επιβατικό κοινό αύριο Τρίτη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

 

Όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι  στα ΜΜ, μετά από συνελεύσεις, τα τρία μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα κινηθούν μόνον από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν στις 11 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

 

Έτσι, οι συρμοί των τριών μέσων θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

 

Με ολιγόωρες στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στην αυριανή απεργία οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλο το 24ωρο αύριο, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός. Λόγω της απεργίας οι συρμοί του Μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.