Ο ψίθυρος δυο ερωτευμένων

Ο ψίθυρος δυο ερωτευμένων Facebook Twitter
0

Η Samar έχει βγάλει τα παπούτσια της, έχει βάλει μουσική στον υπολογιστή και μας περιμένει με ένα τεράστιο χαμόγελο και την πιο ζεστή χειραψία. Μπορεί να είναι μόλις τριάντα, αλλά έχει ήδη μανατζάρει την Katy Perry, τον David Guetta και την Norah Jones δουλεύοντας για την ΕΜΙ στο Λονδίνο. Samar όμως σημαίνει βραδινός ψίθυρος μεταξύ δυο ερωτευμένων στα αραβικά και όπως φάνηκε, ο έρωτας είναι αυτός που έμελλε να της αλλάξει ριζικά την ζωή και όχι η τεράστια επαγγελματική της επιτυχία. «Γεννήθηκα στο Λονδίνο από Άραβες γονείς. Βρέθηκα στην Ελλάδα πριν ενάμισι χρόνο από έρωτα» μας λέει και χαμογελάει. «Οι γονείς μου είναι από το Ιράκ. Ζούνε στο Λονδίνο από τα δεκαεφτά τους. Δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ στο Ιράκ, αλλά οι γονείς μου μας κληροδότησαν την αραβική κουλτούρα. Κράτησαν τις ρίζες τους, μας έδωσαν αραβικά ονόματα, μας έμαθαν να είμαστε ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι, να κυνηγάμε τα όνειρά μας.

Όταν έγινα δεκαοχτώ, πήγα σε όλες τις μουσικές βιομηχανίες και τους είπα «θέλω να δουλέψω, δώστε μου κάτι, δεν με νoιάζουν τα χρήματα». Η μουσική βιομηχανία ήταν από πάντα το όνειρό μου. Έπιασα δουλειά στην Sony κάνοντας συνεντεύξεις για καλλιτέχνες. Παράλληλα, σπούδαζα management γιατί οι γονείς μου μού είχαν πει να κάνω ό,τι θέλω, αφού όμως πρώτα πάρω ένα «σοβαρό» πτυχίο. Τελείωσα στα είκοσι και μπήκα σε μια εταιρεία μουσικής παραγωγής. Έφτιαχνα καφέδες, τσάγια, έβγαζα φωτοτυπίες. Μάθαινα πράγματα στην εταιρεία και άρχισαν να μου αναθέτουν events που ήθελαν να κάνουν πλούσιοι φίλοι του αφεντικού μου. Για παράδειγμα, ένας ήθελε να κάνει πάρτι για την γυναίκα του με δέκα καλεσμένους και τον Sting να τραγουδάει live. Κανόνιζα λοιπόν τρελά events που ήθελαν να κάνουν πλούσιοι τρελοί άνθρωποι με τρελά λεφτά.

Η συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ