Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου, σε νέα σύνθεση, ξεκινούν την περιπλάνησή τους απ’ τη σκηνή του Ιανού, συνδυάζοντας το gypsy swing, την blues, την jazz αλλά και άλλες μουσικές ανατολίτικες ηχορυθμίες.
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου καλεσμένη της "Ορχήστρας του Δρόμου" είναι η Ελλη Πασπαλά. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο την συνδέουν τραγούδια επιτυχίες και πολλά χειροκροτήματα, αφού έχουν παίξει μαζί σε εκατοντάδες συναυλίες αλλά και πολλές δισκογραφικές επιτυχίες. Τραγούδια όπως το "Summertime in Prague", το "Λευκό μου γιασεμί", "Ενός Λεπτού Φιλί", "Το Δάκρυ" κ.ά. έμειναν στο χρόνο και στιγμάτισαν τη νεότερη ελληνική δισκογραφία.
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, καλεσμένη είναι η Ρένα Μόρφη. Μια νέα τραγουδίστρια με εξαιρετική σκηνική παρουσία, γνωστή απ’ τη συνεργασία της με το πολύ γνωστό συγκρότημα, "Imam Baildi".
Η Ορχήστρα του Δρόμου αποτελείται από τους :
Κλέωνα Αντωνίου στην κιθάρα, Βασίλη Νιτσάκη στο κοντραμπάσο, Δημήτρη Στεργίου στα τύμπανα και
Γιάννη Δίσκο στα πνευστά.
Διάφορα /
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Βρέθηκε ζωντανή γυναίκα που εξαφανίστηκε το 1962

Πέθανε η 11χρονη ηθοποιός Μιλένα Μπραντάο «από πολλαπλές καρδιακές ανακοπές σε δύο ημέρες»

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για το φετινό Βραβείο «Δημήτρης Χορν»

Ημέρα της Νίκης στη Βρετανία: Ξεχώρισε ξανά ο πρίγκιπας Λούις - Πείραζε τους γύρω του και έκανε γκριμάτσες

Πώς «γεννήθηκε» η Dubai chocolate που κατέκτησε τον κόσμο

σχόλια