Η Alicia Vera συνάντησε την Eden ενώ φωτογράφιζε ένα πειραματικό πρότζεκτ σε ένα στριπ-κλαπμ του Σαν Φρανσίσκο. Η 18χρονη είχε τότε ξεκινήσει να εργάζεται σαν χορεύτρια, πιστεύοντας πως θα αυτό θα την οδηγούσε να πραγματοποιήσει το όνειρό της για μια καριέρα στο χορό.

 

Η φωτογράφος εξηγεί ότι οι σχέσεις της με την πρωταγωνίστρια ξεπέρασαν τα όρια μιας τυπικής σχέσης μεταξύ του φωτογράφου και του θέματος. Σύντομα χτίστηκαν τα θεμέλια μιας δυνατής φιλίας, καθώς έκαναν παρέα τα Σαββατοκύριακα και έκαναν αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η Εden άρχισε να εργάζεται σαν ιερόδουλη υπό την προστασία μιας άλλης, μεγαλύτερης γυναίκας που την έλεγαν Babe. 

 

H Vera έμεινε δίπλα στη φίλη της και κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση όχι μόνο σε προσωπικές στιγμές στην επαγγελματική ζωή της νεαρής κοπέλας, αλλά και στην προσωπική της ιστορία. Όταν η Eden άρχισε να δουλεύει στη Φιλαδέλφεια και τις γύρω περιοχές, συνελήφθη τρεις φορές και ήρθε αντιμέτωπη με φυλάκιση.Λίγες ημέρες πριν από τη δίκης της, η Eden κάλεσε τη φωτογράφο στο πατρικό της σπίτι στη  Βιρτζίνια, για να καταγράψει την ομολογία της στη μητέρα της η οποία θα μάθαινε την αλήθεια γύρω από το πραγματικό της επάγγελμα. Αυτή ήταν μια δυνατή ανθρώπινη στιγμή ανάμεσα σε μάνα και κόρη, αλλά η φωτογράφος κατάφερε να καταγράψει και την σκληρότητα στις επαφές με τους πελάτες καθώς υπήρξαν άντρες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν την ώρα του σεξ, αρκεί τα πρόσωπά τους να μην αποκαλύπτονταν στις εικόνες.

 

 

Η Eden στον κόσμο της πορνείας και οι φωτογραφίες της φίλης της που την ακολούθησε μέχρι το τέλος (NSFW)
Η Eden σε πόλαροιντς από ένα ταξίδι της στο Παρίσι όταν ήταν 16 ετών - Το ταξίδι ήταν δώρο που της έκανε ο παππούς της/ φωτό: Alicia Vera

 

Η Eden στον κόσμο της πορνείας και οι φωτογραφίες της φίλης της που την ακολούθησε μέχρι το τέλος (NSFW)
Η Eden ξεσπά σε λυγμούς - Έχει μόλις αποκαλύψει στη μητέρα της την πραγματική της εργασία / φωτό: Alicia Vera

 

Η Eden στον κόσμο της πορνείας και οι φωτογραφίες της φίλης της που την ακολούθησε μέχρι το τέλος (NSFW)
Την ώρα της ομολογίας μπροστά στη μητέρα της η φωτογράφος αποκαλύπτει πως δεν ήξερε αν θα έπρεπε ή όχι να τραβήξει φωτογραφίες. Μετά από ώρες έντασης οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και η μητέρα της αποφάσισε πως αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να στηρίξει την κόρη της / φωτό: Alicia Vera

 

 

 

 

 


Η Eden έχει πλέον εγκαταλείψει την πορνεία, έχει αρραβωνιαστεί και ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Οι συναντήσεις με τη φίλη της, που φωτογράφισε όλη την σκληρή ιστορία της συνεχίζονται, αλλά είναι πολύ πιο αραιές. Ο αρραβωνιαστικός της αρνήθηκε να συμμετάσχει σε προτάσεις για νέες φωτογραφίες που ακολούθησαν. Η Αlicia πιστεύει πως κάποια στιγμή οι δύο γυναίκες θα ξανασυναντηθούν.