Ενεργειακό (ξε)καθάρισμα

Ενεργειακό (ξε)καθάρισμα Facebook Twitter
Αλλάζει ό,τι καθένας αποφασίσει να αφήσει πίσω. Αν αποχαιρετήσεις το φόβο και αντέξεις την αβεβαιότητα, είσαι κερδισμένος. Όσο ζητάς δίχτυ ασφαλείας και εγγυήσεις για οτιδήποτε, παραμένεις εθισμένος στο δηλητήριο του φόβου Αν καταφέρεις να ελέγξεις τις σκέψεις, σπουδαία πράγματα μπορεί να συμβούν.
1

Η Τζούλη Αγοράκη θυμίζει κάπως νεράιδα, αν ζούσε όμως στο μεσαίωνα θα είχε οδηγηθεί στην πυρά. Δημοσιογράφος, συγγραφέας και κάποια στιγμή και “αστροκόριτσο”, oι αστρολογικές της προβλέψεις αγαπήθηκαν γιατί χρησιμοποιούσε -όπως ισχυρίζεται- μια διαισθητική αστρολογία. Τώρα κάνει ένα είδος ενεργειακού καθαρισμού και εναρμονίζει τους άλλους στο εδώ και τώρα των πραγμάτων. Μας μιλά για την νοητική τεχνολογία και αν τελικά υπάρχει καλή και κακή ενέργεια.

Ενεργειακό (ξε)καθάρισμα Facebook Twitter

Σ’ αγαπήσαμε με τις αστρολογικές σου προβλέψεις αλλά μας άφησες στα κρύα του λουτρού και τώρα κάνεις ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα. Τι σε κάνει να καταπιάνεσαι με όλα αυτά;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα ερωτήσεις για όλα εκείνα τα μεταφυσικά που δεν έχουν εύκολες απαντήσεις. Με δυο λόγια, είχα μια περιέργεια να δω πίσω από την κουρτίνα της πραγματικότητας. Η αστρολογία δεν ήταν για μένα παρά ένα ακόμα σκαλοπάτι στο αθέατο των πραγμάτων. Η αναζήτηση όμως δεν σταμάτησε.

Συχνά όμως το απόκρυφο είναι στις παρυφές του φαιδρού…
Δεν θα το έλεγα, κατανοώ όμως ότι υπάρχουν ένα σωρό κοσμικές μπαρούφες, Υπάρχει η φράση του Κοέλο “όταν θέλεις πολύ το σύμπαν συνωμοτεί” και άλλες κοσμικές εσπεράντο και εγχειρίδια βλακείας που δίνουν μια λάιτ επιφώτηση, κάτι σαν το Άρλεκιν της πνευματικότητας. Υπάρχει όμως και η ευφυΐα, η κβαντική φυσική, οι πεφωτισμένοι δάσκαλοι.

Ενεργειακό (ξε)καθάρισμα Facebook Twitter

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της στο site του ΓΚΡΕΚΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια