Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/5/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/5/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα πέντε μηνών που ο Δίας κυβερνούσε τον τομέα των στόχων και της συλλογικότητας, ήρθε η εποχή της δημιουργικής και της πνευματικής σας ανάπτυξης. Στις 14/5 ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθύς και μέχρι τις 28/7 θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάθε είδους περιττό φορτίο και να ολοκληρώσετε ένα καλλιτεχνικό έργο που θα απορροφήσει την προσοχή σας. Επίσης, δουλεύοντας με τον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε νέες δεξιότητες, τις οποίες, αν αξιοποιήσετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, με τον Κρόνο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη να δημιουργεί πιέσεις, πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, ωστόσο με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα πετύχετε πολλά, αν προωθήσετε τις ιδέες σας. Ο άξονας χρήματα - καριέρα ενεργοποιείται με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα είναι ένα διάστημα επιτυχιών για εσάς τους τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αφοσιωθεί στην καριέρα εδώ και πολλούς μήνες, όμως από τις 14/5, που εισέρχεται ο Δίας στους Ιχθύς, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και θα αναπληρώσετε κενά προηγούμενων μηνών. Δώστε έμφαση στην προώθηση νέων ιδεών και αναζητήστε υποστηρικτές που θα διευκολύνουν την υλοποίηση ενός στόχου. Μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα κερδίσει τον θαυμασμό σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, με τη δυσαρμονική όψη Κρόνου - Άρη, θα πιεστείτε λόγω της αύξησης των ευθυνών, αλλά τα οικονομικά σας θα βαίνουν καλώς, οπότε θα νιώθετε περισσότερη ασφάλεια. Σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο θα ευνοηθεί με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας, με την είσοδό του στους Διδύμους στις 14/5, εκτοξεύει τους στόχους σας και ξεκινά μια εποχή επιτυχιών με μακροπρόθεσμα οφέλη. Έπειτα από ένα πολυετές διάστημα, γεμάτο προκλήσεις, ανοίγει ένας νέος κύκλος ευκαιριών και πλέον μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αναμένοντας πολύ θετικά αποτελέσματα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε τον αγώνα και τους κόπους που κάνατε μέχρι να φτάσετε στο σημείο να είστε απαραίτητοι, καθώς η επιτυχία σας δεν είναι μόνο θέμα τύχης αλλά αποτέλεσμα συνεχών προσπαθειών. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε αυξημένες δαπάνες και ο Κρόνος περιορίζει τις κινήσεις σας σχετικά με ένα ταξίδι, θα έχετε όμως πολύ θετικά αποτελέσματα στις σπουδές. Εύνοια σε οικονομικά θέματα και στα ερωτικά των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τελευταία δεκαετία περάσατε από χίλια κύματα μέχρι να βρείτε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, όμως με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς ανοίγονται νέες προοπτικές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες, οπότε θα είστε περιζήτητοι στον τομέα σας. Τους επόμενους μήνες θα ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ οι φοιτητές θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μια καινούργια συνεργασία θα είναι πολύ σημαντική για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση κοινών πόρων. Πολλές φορές ο ενθουσιασμός σας σάς ωθεί σε υπερβολές με τα χρήματα. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα βελτιώνει την κοινωνική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 14/5, έπειτα από μια δεκαετία πολλών δυσκολιών στον οικονομικό τομέα, πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα είναι πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Τώρα που ανοίγονται νέες προοπτικές μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας, αρκεί να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προωθήσετε τις ιδέες σας στα κατάλληλα άτομα, επειδή όμως ο Κρόνος θα ασκεί πιέσεις θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μη δοκιμαστούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο είναι μια εποχή που η φήμη και η καριέρα σας έχουν ανοδική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων ενεργοποιείται με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς και καθώς μέσα στη δεκαετία που μας πέρασε ζήσατε καταστάσεις που άλλαξαν τον τρόπο σκέψης σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πιο σωστές επιλογές όσον αφορά τις συνεργασίες ή την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου που θα εκτιμήσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και θα συμβάλει στην επαγγελματική σας καταξίωση. Ωστόσο, με τα ερωτικά σας είστε κάπως μουδιασμένοι και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή ένα άτομο από τον χώρο των σπουδών θα προσελκύσει το ερωτικό ενδιαφέρον των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σας με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 14/5 και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας δεόντως. Η τελευταία δεκαετία ήταν δύσκολη, οι προκλήσεις και οι απογοητεύσεις πολλές, όμως πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να διακριθείτε και να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και αλλάξτε συνήθειες στην καθημερινότητά σας που θα συμβάλουν στη βελτίωση του εαυτού σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, με τη θετική επιρροή του τριγώνου Ερμή – Κρόνου, αναλάβετε ρίσκα και δοκιμάστε την τύχη σας στο εξωτερικό. Οι νέοι ενδεχομένως να πρέπει να πείσετε με σθένος τους ηλικιωμένους για τα σχέδιά σας, οπότε επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας. Τα οικονομικά των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο βελτιώνονται με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, είτε μέσω της ακίνητης περιουσίας είτε μέσω της επιχείρησής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πλανήτης της τύχης εισέρχεται έπειτα από μια δεκαετία στον τομέα της δημιουργίας και των χρημάτων και αν κάνετε έξυπνες κινήσεις, θα έχετε πολλαπλά οφέλη. Επειδή σας αρέσει να ρισκάρετε, κρατήστε ένα μέτρο και μελετήστε τις λεπτομέρειες μιας επένδυσης που σας έχει ενθουσιάσει. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και για απόκτηση παιδιού. Οι ελεύθεροι βγείτε από το καβούκι σας και φλερτάρετε τώρα που θα έχετε τις συνθήκες με το μέρος σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία ή κοινούς πόρους, οπότε, αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, κάντε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, καθώς είστε υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Ήλιου - Πλούτωνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και, έπειτα από μια δεκαετία εντάσεων και δυσκολιών, διανύετε πλέον μια εποχή που επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας, ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη δική σας επιχείρηση, αυξάνοντας τα κέρδη σας. Είστε πολυπράγμονες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρετε να προοδεύσετε, αρκεί να μελετήσετε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου να ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία - σχέσεις, θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με μακροπρόθεσμα οφέλη και θα αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Ωστόσο, στην ερωτική σας ζωή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις που θα οφείλονται στη δική σας έλλειψη προσοχής στις ανάγκες του συντρόφου σας. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει αύξηση εσόδων στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πλανήτης της αφθονίας και των ευκαιριών εισέρχεται στους δημιουργικούς Ιχθύς στις 14/5 και ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών και μετακινήσεων, οι διανοητικές σας ικανότητες θα είναι στα ύψη και θα πετύχετε πολλά σε σπουδές και εμπορικές συμφωνίες. Δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας, καθώς, έπειτα από μια δεκαετία συνεχών προκλήσεων, έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αυξήσετε τα κέρδη σας καθώς είστε υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Ερμή - Κρόνου ή μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Προσέξτε για πιθανές εντάσεις που θα αφορούν τη διαχείριση των πόρων σας. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τα ερωτικά των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον τομέα των οικονομικών σας στις 14/5 ξεκινά μια νέα εποχή ευκαιριών και έπειτα από μια δεκαετία δυσκολιών και απογοητεύσεων θα ανταμειφθούν οι κόποι σας με την αύξηση του εισοδήματός σας. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, θα δείτε ποιες ενέργειες σας οδήγησαν σε αδιέξοδο και θα πρέπει να αποφύγετε. Η απόκτηση αγαθών μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές, μια και ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για να βρείτε το ιδανικό ταίρι, προσέξτε όμως για πιθανή ένταση με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας, που σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Με διπλωματία θα αποφύγετε τα χειρότερα. Κάποιο σημαντικό νέο φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στον οικογενειακό τομέα των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς εισέρχεται ο Δίας στο ζώδιό σας, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής αφθονίας και ευκαιριών, και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και τη διάθεση για να κυνηγήσετε με σθένος τους στόχους σας. Η τελευταία δεκαετία ήταν δύσκολη για αρκετούς από εσάς και χρειάστηκε να θυσιάσετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, τώρα όμως, που βελτιώνεται η ζωή σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις επιθυμίες σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω ενός ακινήτου, καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, αλλά μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, εξαιτίας της αυξημένης ανάγκης για απολαύσεις και πολυτέλεια. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα ενθαρρύνει τις κοινωνικές επαφές και την προώθηση ιδεών και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον ατόμων που θα στηρίξουν μια προσπάθειά σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM