Ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές στη Le Monde
H LE MONDE ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, προσφέροντας ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές που κάνουν τη διαφορά.

Ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές στη Le Monde

Μια σύγχρονη εκπαιδευτική εμπειρία που δημιουργεί επαγγελματίες της αυθεντικής φιλοξενίας.

ADVERTORIAL

 

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ είναι ένας μαγικός κόσμος που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει όχι απλώς ένα σύνολο υπηρεσιών αλλά μια μοναδική συνολική εμπειρία που μένει αξέχαστη στους καλεσμένους. Αυτή η hospitality experience ξεπερνά όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα και αναδεικνύει τη σημαντικότητα των σπουδών και της εξειδίκευσης σε πρωταρχική προϋπόθεση αν θέλεις να γίνεις επιτυχημένος επαγγελματίας.

 

H LE MONDE ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, προσφέροντας ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές που κάνουν τη διαφορά. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια το όνομα της σχολής συνδέεται με τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον τουρισμό, κουβαλώντας στις αποσκευές τους τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

 

Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια το όνομα της σχολής συνδέεται με τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον τουρισμό, κουβαλώντας στις αποσκευές τους τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

 

Σε ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια τουριστικής και ξενοδοχειακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με πρότυπες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, οι εκπαιδευόμενοι διδάσκονται μέσα από ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που θα βρεις μόνο εδώ και βασίζεται σε μεθοδολογία ανάλογη με εκείνη που θα βρεις σε σχολές του εξωτερικού. Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία LE MONDE βασίζεται σε ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, ενώ οι εγκαταστάσεις αποτελούν μια εξαιρετική προσομοίωση ξενοδοχείου, ώστε να ενισχύεται κάθε στιγμή η άμεση βιωματική εκπαίδευση. 

 

Ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές στη Le Monde

 

Οι διαλέξεις, οι ημερίδες και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις, ως αναπόσπαστο κομμάτι των σπουδών, ολοκληρώνουν την εκπαιδευτική υπεροχή της σχολής, ενώ τα εργαστήρια και η διασύνδεση με κορυφαίες επιχειρήσεις οδηγούν με ακρίβεια στην επιτυχία. Άλλωστε, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι υποστηρίζονται πλήρως στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα από το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας που τους προωθεί σε περίπου 900 συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Το κύρος του ονόματος LE MONDE, όμως, αποτελεί εγγύηση και για τις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις και τους βραβευμένους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού που με απόλυτη εμπιστοσύνη αναζητούν εδώ τους επαγγελματίες τουρισμού που χρειάζονται.

 

Στον ίδιο στόχο συμβάλλουν σημαντικά οι καθηγητές της σχολής, συνδυάζοντας το ακαδημαϊκό υπόβαθρο με την αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία στην οργάνωση, λειτουργία και διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ενώ πολλοί έχουν να παρουσιάσουν και σημαντικό συγγραφικό έργο. 

 

Η LE MONDE, που μεταξύ των διακρίσεών της κατέχει το βραβείου Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2021 στον πανελλαδικό θεσμό Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης των Estiatoria.gr Golden Awards, προετοιμάζει με επιτυχία τους αυριανούς hotel managers που θα ξεχωρίσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Μέσα από μια διαδικασία γνώσης και πρακτικής εφαρμογής δημιουργεί εκείνους τους επαγγελματίες που θα εκπροσωπήσουν υπερήφανα όχι μόνο το όνομα μιας κορυφαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης αλλά και ολόκληρη την παράδοση της χώρας μας, που ξέρει πολύ καλά τι θα πει φιλοξενία.

 

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο, 210 4830500, www.lemonde.edu.gr, Facebook: LE.MONDE.Institute, Instagram: le_monde_edu_official_page

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ