Γίνετε μέρος της προσπάθειας και κάντε πραγματικότητα τα όνειρα 5.500 παιδιών και εφήβων, για καλύτερη εκπαίδευση

Γίνετε μέρος της προσπάθειας και κάντε πραγματικότητα τα όνειρα 5.500 παιδιών και εφήβων, για καλύτερη εκπαίδευση

Ανακαλύψτε τη φετινή μαγεία των Χριστουγέννων και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε κι εσείς να γίνετε αρωγός της προσπάθειας στο Coca-Cola Application.

ADVERTORIAL

Το 2020 έδειξε μέχρι τώρα σε όλους μας ένα διαφορετικό «πρόσωπο». Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, μας παρακινούν να αναθεωρήσουμε για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μας, αλλά και πώς θα είναι τελικά... «η επόμενη μέρα».

 

Μέσω της φετινής Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα, «Αυτά τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ», η Coca-Cola στοχεύει να μας εμπνεύσει, υπενθυμίζοντας πως το πιο μαγικό και σημαντικό δώρο που μπορεί κανείς να προσφέρει σε κάποιον, είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

 

Φέτος, το καλύτερο δώρο είμαστε εμείς οι ίδιοι, όχι μόνο για τους αγαπημένους μας, αλλά και για τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η επένδυση στην επόμενη μέρα, αποτελεί για την Coca-Cola, βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου, καλύτερου μέλλοντος. Κι επειδή αυτή η χρονιά το απαιτεί περισσότερο, η Coca-Cola συμβάλλει έμπρακτα στον τομέα της εκπαίδευσης, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον της χώρας, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες, παιδιά και εφήβους, που δυστυχώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την εκπαιδευτική δαπάνη που απαιτείται και να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης που επιβάλλεται, λόγω της πανδημίας.

 

Έτσι, όλοι μαζί, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», αναβαθμίζουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό για τη βελτίωση της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης και των προγραμμάτων 2.400 ωφελούμενων παιδιών και εφήβων, ενώ παράλληλα στηρίζουμε την εκπαίδευση 2.000 ωφελούμενων νεοδιαγνωσμένων παιδιών και των οικογενειών τους στη διαχείριση διαβήτη τύπου 1. Ακόμη, προσφέρουμε περισσότερα από 130 τεμάχια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την τηλεκπαίδευση παιδιών & την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για μια νέα αίθουσα εργοθεραπείας για παιδιά με αυτισμό, που αφορά τόσο σε εκπαιδευτικό υλικό αλλά και software, και περισσότερα από 150 παιχνίδια με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων βρεφών από 2 μηνών έως 3 ετών.


5.500 όνειρα μας περιμένουν να τα πραγματοποιήσουμε

Τα Χριστούγεννα για την Coca-Cola είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το DNA και τις αξίες της εταιρείας, ενώ η έννοια του «μαζί» μετουσιώνει όλες τις δράσεις της αυτήν την περίοδο. Φέτος τις γιορτές, λοιπόν, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», ξεκινά μια προσπάθεια να στηρίξει την πρόσβαση στην ελεύθερη, ισότιμη και ποιοτική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, δημιουργώντας ευκαιρίες και προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για παιδιά και εφήβους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρίες και των παιδιών που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση.

 

Όραμα της εν λόγω δράσης, είναι να πιστέψουμε ξανά στο όνειρο, μέσα από τη χαρά του «προσφέρειν». Η ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», είναι ένας προάγγελος και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα μετά την πανδημία, υπενθυμίζοντας μας παράλληλα, πως, ανεξάρτητα τι συμβαίνει γύρω μας, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.


Φέτος τις γιορτές το καλύτερο δώρο είσαι εσύ και τώρα είναι η ευκαιρία να το αποδείξεις
Μπορείς να στηρίξεις κι εσύ αυτόν τον σκοπό, αρκεί να ακολουθήσεις 3 πολύ απλά βήματα.

  1. Απολαμβάνεις μια Χριστουγεννιάτικη Coca-Cola και βρίσκεις τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος.
  2. Σκανάρεις το QR Code που βρίσκεις πάνω στη συσκευασία και κατεβάζεις το Coca-Cola Application.
  3. Δωρίζεις, μόλις ένα Coin και στηρίζεις την προσπάθεια αυτή, ώστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα 5.500 παιδιών και εφήβων, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Για κάθε Coin που δωρίζετε, η Coca-Cola θα διπλασιάζει την αξία του, με στόχο να προσφέρουμε 70.000€ στα σωματεία - μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».


Ανακάλυψε τη φετινή μαγεία των Χριστουγέννων και μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο Coca-Cola Application.


Για τους σκοπούς της ενέργειας, η αξίας ενός Coin ορίζεται στο 1€. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ