ADVERTORIAL

Η εκπαίδευση δεν είναι μια διαδικασία που αρχίζει και τελειώνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Δεν ορίζεται από κανέναν Σεπτέμβρη και δεν τερματίζει με την απόκτηση κάποιου πτυχίου. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και σίγουρα δεν ανήκει αποκλειστικά στους νέους.

 

Η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής, απάντηση σε κάθε τέλμα και μια συνεχώς ανοικτή ευκαιρία αυτοβελτίωσης που δεν αφορά μόνο την επαγγελματική καριέρα αλλά και την ίδια μας την προσωπικότητα. Αυτή η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education. Με έδρα τη Βέροια, ο εκπαιδευτικός αυτός οργανισμός αποτελεί εδώ και 12 χρόνια μια επιλογή γνώσης μέσα από 100 προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

 

Easy Education: Πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση σε όλη την Ελλάδα

 

Άλλωστε, η υποστήριξη της Easy Education αφορά όχι μόνο τους εκπαιδευόμενους που αναζητούν μια θέση εργασίας αλλά και εκείνους που θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σε μια θέση που ήδη κατέχουν. Τα προσφερόμενα προγράμματα καλύπτουν ένα φάσμα ειδικοτήτων: βασικότατες δεξιότητες όπως Πληροφορική, Αγγλικά έως την Λογιστική και άλλες ειδικευμένες δεξιότητες (Autocad, GIS κ.α), ενώ ταυτόχρονα παρέχει μοριοδοτούμενα σεμινάρια και ετήσιες μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις σε συνεργασία με τριτοβάθμιο ίδρυμα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πλήρως εξ αποστάσεως. Όλα τα παραπάνω προγράμματα σπουδών αποδίδονται ταυτόχρονα και με τον «οδικό χάρτη» αξιοποίησής τους. Πιο απλά, ο εκπαιδευόμενος ξέρει τι επιλέγει, γιατί το επιλέγει και πως θα του φανεί χρήσιμο.

 
Η επιτυχία του e-learning της Easy Education αποκαλύπτεται στα νούμερα: από το 2008 έως σήμερα έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι της Ημαθίας και από το 2014 περισσότεροι από 20.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά, παρακολουθώντας προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.  

 

Easy Education: Πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση σε όλη την Ελλάδα


Τι ξεχωρίζει όμως την Easy Education;
Όπως μας εξήγησε ο κ. Νικόλαος Μουρτζίλας, υπεύθυνος σπουδών και ιδιοκτήτης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education: «Αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, με ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης σχεδιασμένες σύμφωνα με πρότυπα ελληνικών πανεπιστημίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού, καταφέρνουμε να κάνουμε την κατάκτηση της γνώσης μια ενδιαφέρουσα, διαδραστική και ταυτόχρονα απλή διαδικασία για όλες τις ηλικίες. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των μέσων διδασκαλίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων.


Οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν τα οφέλη της απόκτησης του γνωστικού υπόβαθρου του εκάστοτε προγράμματος επιμόρφωσης που επιλέγουν και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, που στο εγγύς μέλλον θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο στην καθημερινότητά τους για την διεκπεραίωση εκατοντάδων ενεργειών.»

 

Η Easy Education περιλαμβάνει 3 δομές εκπαίδευσης, 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης, 550 τ.μ. χώρων εκπαίδευσης και διοίκησης, δυναμικότητα 178 ατόμων, 9 αίθουσες διδασκαλίας και πάνω από 20 θέσεις εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει πάνω από 70 εξωτερικούς συνεργάτες, πάνω από 100 προγράμματα σπουδών με έσως και -40% μειωμένα δίδακτρα, ενώ έχει προσφέρει περισσότερες από 400 υποτροφίες σε 20.000 εκπαιδευόμενους.

 

Easy Education: Πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση σε όλη την Ελλάδα


Σήμερα, μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, η Easy Education διανύει μία περίοδο - σταθμό με το άνοιγμα μίας νέα υπερσύγχρονης δομής στο κέντρο της Βέροιας, υπερπληρώντας όλες τις προδιαγραφές που θέτει το ευρωπαϊκό πλαίσιο στο σύνολό της, τόσο χωροταξικά όσο και υλικοτεχνικά. Παράλληλα, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, καθιερώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της πανελλαδικά, μέσω μεγάλων συνεργασιών με έναν γνώμονα: Η εκπαίδευση είναι πάνω απ' όλα.

 

Δείτε τις εγκαταστάσεις της Easy Education εδώ.


-Μάθετε περισσότερα για τις επιμορφώσεις που υλοποιούνται σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστήμιου εδώ.

- Μάθετε περισσότερα για τα μοριοδοτουμενα σεμινάρια 400 ή 800 ωρών εδώ.
- Μάθετε περισσότερα τις βασικές δεξιότητες (Πληροφορική και Αγγλικά) εδώ.

 

Εληας 1, 1ος ορ.
Καπετάν Αγρά 6, Iσόγειο
Κεντρικής 5, 1ος ορ.
2331070102 & 22004
www.easy-education.gr