5 λόγοι για να επιλέξετε τις ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

5 λόγοι για να επιλέξετε τις ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

Η LE MONDE προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στο Hotel Management.

ADVERTORIAL

Έχοντας διανύσει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και αντιμετωπίζοντας συνεχώς νέα δεδομένα, όλοι προσαρμοζόμαστε μέρα με τη μέρα. Αυτό συμβαίνει σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, «αγγίζοντας» παράλληλα και διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους που επηρεάζονται ανάλογα.

 

Τα ξενοδοχειακά και τουριστικά επαγγέλματα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα επαγγέλματα που έχουν επηρεαστεί περισσότερο, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, το κομμάτι του τουρισμού στη χώρα μας ανέκαθεν υπήρξε εξαιρετικά σημαντικό για την οικονομία. Ωστόσο, θα έρθει μία στιγμή σύντομα που ο φόβος και οι δυσκολίες της πανδημίας θα έχουν ξεπεραστεί, η αγορά θα κινηθεί και πάλι με πιο γρήγορους ρυθμούς - επομένως και ο τουρισμός.

 

Εκείνη τη χρονική στιγμή, θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν όλοι οι επαγγελματίες που θα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τη σωστή κατάρτιση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τη σύγχρονη εποχή, αλλά και σύμφωνα με τα διεθνή standards. Άλλωστε, όπως φαίνεται από τα συστήματα κρατήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με υψηλή ζήτηση όσον αφορά τον τουρισμό και το 2021.

 

 

 

Επομένως, οι σπουδές στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μία μακροχρόνια επένδυση, που μπορεί να αποφέρει μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα σε μία γρήγορα μεταβαλλόμενη εποχή. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών, χρειάζεται να προσφέρει διοικητικές, οργανωτικές και τεχνικές γνώσεις  σε κάθε εκπαιδευόμενο - παρακάτω, θα βρείτε 5 λόγους για να επιλέξετε το εξειδικευμένο πρόγραμμα Hotel Management της LE MONDE.

 

5 λόγοι για να επιλέξετε τις ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

 

Πραγματική θεωρητική και εργαστηριακή διδασκαλία υψηλών προδιαγραφών

Στο πρόγραμμα Hotel Management της LE MONDE, οι θεματικές ενότητες ποικίλλουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς τομείς του κλάδου - από ξενοδοχεία, μέχρι εστιατόρια και bars. Από Οργάνωση & λειτουργία υποδοχής και κρατήσεων, Οικονομικά, Marketing, Διοίκηση Προσωπικού & Πωλήσεις, μέχρι Οργάνωση Συνεδρίων & Ημερίδων. Παράλληλα, η εξειδικευμένη διδακτική μεθοδολογία συνδυάζει άριστη θεωρητική και πρακτική εξάσκηση σε όλες τις παραπάνω ενότητες.

 

Εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις, σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια, κάτι που δίνει σε κάθε εκπαιδευόμενο την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις μελλοντικές συνθήκες εργασίας του.

 

Επαγγελματικές διασυνδέσεις & πλεονεκτήματα

Η LE MONDE, εξασφαλίζει γερές διασυνδέσεις με μερικές από τις μεγαλύτερες και γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας έτσι ακόμα περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στους σπουδαστές της αμέσως μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

 

Παράλληλα, τα πλεονεκτήματα της ξενοδοχειακής επαγγελματικής κατάρτισης είναι πολλά και γι' αυτό, άλλωστε, το συγκεκριμένο επάγγελμα ξεχωρίζει ανάμεσα στις επιλογές των σπουδαστών της LE MONDE. Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, οι απολαβές και τα bonus, όπως και η επαγγελματική εξέλιξη και κύρος που αποκτά κανείς που εξελίσσεται στον χώρο, είναι μόνο μερικά από αυτά.

 

Τα success stories

Τα success stories των αποφοίτων της LE MONDE, είναι από μόνα τους αρκετά για να προσφέρουν έμπνευση και φιλοδοξία σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εργαστεί στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Μια πληθώρα από διακεκριμένα στελέχη στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο, επιδεικνύουν μια εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία και αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του επαγγέλματος, την ικανοποίηση που αντλούν από αυτό αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις και το ρόλο των σπουδών τους στην επαγγελματική τους επιτυχία.

 

Το εξειδικευμένο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό

Τη διδασκαλία επιμελούνται διακεκριμένα στελέχη από τον χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης, ενώ οι πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της LE MONDE προσφέρουν ένα σύγχρονο και απόλυτα εξοπλισμένο περιβάλλον έτσι ώστε ο κάθε σπουδαστής να λαμβάνει ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση. Παράλληλα, τα μαθήματα ενισχύονται με εξειδικευμένη σύγχρονη βιβλιογραφία του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

 

Info:

Τηλ: 210 4830500

www.lemonde.edu.gr

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας: www.lemonde.edu.gr/grafeio-karieras/grafeio-epaggelmatikis-stadiodromias
Facebook
Instagram
Youtube

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ