Παρέλαση με 1.326 Ford Mustang σπάει όλα τα ρεκόρ
1.326 Mustang από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της πίστας δοκιμών της Ford στο Βέλγιο, τιμώντας την ιστορία του εμβληματικού μοντέλου.

Παρέλαση με 1.326 Ford Mustang σπάει όλα τα ρεκόρ

Ιδιοκτήτες του εμβληματικού σπορ μοντέλου της Ford από όλη την Ευρώπη πέτυχαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ ως το μεγαλύτερο κονβόι με οχήματα Mustang

Εκπρόσωποι κάθε γενιάς, από το 1964 όταν και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το θρυλικό μοντέλο της Ford, μέχρι και σήμερα, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Lommel Proving Ground, καταγράφοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παρέλαση με οχήματα Mustang.

 

Παρέλαση με 1.326 Ford Mustang σπάει όλα τα ρεκόρ


Το προηγούμενο ρεκόρ συνάντησης Mustang έλαβε χώρα στο Μεξικό στις 3 Δεκεμβρίου του 2017, με 960 μοντέλα. Φέτος, 1.326 Mustang από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της πίστας δοκιμών της Ford στο Βέλγιο, τιμώντας την ιστορία του εμβληματικού μοντέλου.


Για την καταγραφή του νέου ρεκόρ, το κονβόι των αυτοκινήτων κινήθηκε απρόσκοπτα διατηρώντας μια απόσταση ανά όχημα όχι μεγαλύτερη των 20 μέτρων, ενώ στη συνεχεία οχήματα και οδηγοί συμμετείχαν σε μία ειδική «χορογραφία» για να γιορτάσουν την 55η επέτειο της θρυλικής Mustang.

 

Παρέλαση με 1.326 Ford Mustang σπάει όλα τα ρεκόρ


Αυτήν τη στιγμή στο Βέλγιο πωλούνται περισσότερες Mustang ανά κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, οπότε προφανώς το Lommel Proving Ground της Ford αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για να υποστηρίξει την προσπάθεια της εταιρείας να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ.


Τέλος, να σημειωθεί ότι η Mustang ήταν το παγκόσμιο best-seller μοντέλο για το 2018, στην κατηγορία των σπορ κουπέ αυτοκινήτων, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η άνοδος συνεχίστηκε και το πρώτο εξάμηνο του 2019, καθώς κατά την περίοδο αυτή καταγράφηκαν 5.500 πωλήσεις Mustang στην Ευρώπη, επίδοση αυξημένη κατά 3,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

 

Παρέλαση με 1.326 Ford Mustang σπάει όλα τα ρεκόρ

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ