Το νέο Mitsubishi Space Star έρχεται πιο σύγχρονο από ποτέ
Το Mitsubishi Space Star είναι φανερό ότι έχει ανανεωθεί από κάθε άποψη, αποτελώντας μια ελκυστική πρόταση στην κατηγορία του.

Το νέο Mitsubishi Space Star έρχεται πιο σύγχρονο από ποτέ

Η ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει το πλήρως αναβαθμισμένο Space Star, το οποίο επιδιώκει να αποτελέσει μια πιο στιλάτη επιλογή.

Σχεδόν 8 χρόνια μετά το αρχικό λανσάρισμα του και έχοντας σημειώσει πάνω από 650.000 πωλήσεις σε 90 χώρες ανά την υφήλιο, το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται και δηλώνει έτοιμο να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Ευρωπαίους ανταγωνιστές του.


Εμφανισιακά, οι αλλαγές στη σχεδίαση είναι ορατές σε σχέση με το παρελθόν, τόσο στο εμπρόσθιο τμήμα όσο και στο πίσω, ενώ σημαντικά αναβαθμισμένο παρουσιάζεται το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου, όπου κυριαρχούν οι πιο σύγχρονες επενδύσεις και το νέο σύστημα Smartphone-linked Display Audio (SDA).

 

Το Mitsubishi Space Star ανανεώνεται πλήρως και δηλώνει έτοιμο να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Ευρωπαίους ανταγωνιστές του.


Την ίδια στιγμή, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) ανεβάζουν τον δείκτη της ασφάλειας στα ύψη για το Space Star, ενώ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

 

- Το σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών (Forward Collision Mitigation - FCM)

 

- Την προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning system - LDW)


Παράλληλα, το Mitsubishi Space Star παραμένει εξαιρετικά ευέλικτο χάρη στις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος: 3.845 χιλιοστά), ενώ διαθέτει εξίσου άνετους χώρους με τους προκατόχους του, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.


Τέλος, σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία είναι διαθέσιμο το Space Star, συναντάμε δύο αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,2 λίτρων, με απόδοση 71 και 80 ίππων αντίστοιχα, οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ή προαιρετικά (ο 1,2 λτ.) με αυτόματο κιβώτιο CVT.

 

Το νέο Mitsubishi Space Star έρχεται πιο σύγχρονο από ποτέ
Το εσωτερικό του νέου Mitsubishi Space Star παρουσιάζεται εμφανώς αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς.

Το νέο Mitsubishi Space Star έρχεται πιο σύγχρονο από ποτέ
Το Mitsubishi Space Star παραμένει ευέλικτο και πρακτικό, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει και την απαιτούμενη τεχνολογία.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ