Το νέο Fiat 500X Sport παίζει μπάλα α λα ιταλικά

Το νέο Fiat 500X Sport παίζει μπάλα α λα ιταλικά

O προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Roberto Mancini, συνάντησε το νέο ιταλικό μοντέλο στο Τορίνο.

Παρουσιάζοντας το νέο της μοντέλο στo προπονητικό κέντρο της FIGC (Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) στη Φλωρεντία, η Fiat καθιστά σαφές ότι ο χαρακτήρας του 500Χ Sport μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με τις αξίες των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της εποχής μας, όπως είναι η δύναμη, η ακρίβεια και η ευελιξία.


Ο Roberto Mancini «έπαιξε μπάλα» με το 500Χ Sport στο συγκρότημα του Mirafiori στο Τορίνο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA, κ. Luca Napolitano.

 

Το Fiat 500X Sport αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς 500. Οι αλλαγές στην εμφάνιση και κυρίως στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης σε σχέση με το 500Χ, προσδίδουν στην έκδοση Sport μοναδικά χαρακτηριστικά οδηγικής απόλαυσης.


Ο δημιουργικός τρόπος παιχνιδιού του Mancini και η ικανότητα του στην ντρίπλα ήρθαν αντιμέτωπα με την ακρίβεια που προσφέρει η ανάρτηση, καθώς και τα σπορ ελαστικά των 19 ιντσών του νέου 500Χ Sport.


Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1964, ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας έχει πραγματοποιήσει μία αξιοζήλευτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής κατακτώντας σειρά τροπαίων σε τοπικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το νέο Fiat 500X Sport παίζει μπάλα α λα ιταλικά


Η ηγετική του φυσιογνωμία ως παίκτη αποτέλεσε χρήσιμο προσόν για την προπονητική του καριέρα η οποία ξεκίνησε το 2001, ενώ από το 2018 ο Roberto Mancini ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

 

Να σημειωθεί ότι το Fiat 500X Sport αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς 500. Οι αλλαγές στην εμφάνιση και κυρίως στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης σε σχέση με το 500Χ, προσδίδουν στην έκδοση Sport μοναδικά χαρακτηριστικά οδηγικής απόλαυσης.


Τέλος, η έκδοση 500Χ Sport θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο.

 

Το νέο Fiat 500X Sport παίζει μπάλα α λα ιταλικά

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ