Η smart καλωσορίζει την εποχή της ηλεκτροκίνησης
Η smart αποτελεί την πρώτη εταιρεία που αποφάσισε την πλήρη μετάβαση της γκάμας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η smart καλωσορίζει την εποχή της ηλεκτροκίνησης

Τα ανανεωμένα ForTwo, ForFour και ForTwo Cabrio είναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα.

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης πραγματοποιείται η πρεμιέρα για τα ανανεωμένα μοντέλα της οικογένειας smart, τα οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά σε όλες τις εκδόσεις τους.


Η smart αποτελεί την πρώτη εταιρεία που αποφάσισε την πλήρη μετάβαση της γκάμας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Έτσι λοιπόν τα ανανεωμένα EQ ForTwo και EQ ForFour διαφοροποιούνται αισθητικά από τα υπάρχοντα μοντέλα κυρίως στους προφυλακτήρες, τη γρίλια και στους LED προβολείς οι οποίοι διατίθενται προαιρετικά.

 

 

Η smart καλωσορίζει την εποχή της ηλεκτροκίνησης


Στο εσωτερικό των ηλεκτροκίνητων smart ξεχωρίζει το νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών για πλήρη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, καθώς και η νέα κεντρική κονσόλα, ενώ αυξημένοι είναι και αποθηκευτικοί χώροι.


Σε ότι αφορά στην «καρδιά» τους συναντάμε μία μπαταρία ιόντων λιθίου 17,6 kWh που τροφοδοτεί με ενέργεια το ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο αποδίδει 82 ίππους και 160 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 130 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία κίνησης για το EQ ForTwo αγγίζει τα 159 χιλιόμετρα, για το EQ ForTwo Cabrio τα 157 χιλιόμετρα και για το EQ ForFour τα 153 χιλιόμετρα.

 

Η smart καλωσορίζει την εποχή της ηλεκτροκίνησης


Τέλος, σύμφωνα με τη smart ο προαιρετικά ενσωματωμένος φορτιστής 22 kW, ο οποίος διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης, δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση της μπαταρίας από 10% έως 80% σε λιγότερο από 40 λεπτά.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ