4 πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ για να επιλέξετε τη φετινή σεζόν

4 πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ για να επιλέξετε τη φετινή σεζόν

Από το πλεκτό φόρεμα που θα σας δώσει την απαραίτητη άνεση, μέχρι τις πλεκτές ζακέτες που έγιναν trend εδώ και μερικές σεζόν.

ADVERTORIAL

Ο χειμώνας είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να κάνουμε την ανανέωση που ζητά η νέα σεζόν. Φυσικά, τα πλεκτά παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις καθημερινές μας στιλιστικές επιλογές (εντός ή εκτός σπιτιού), γι' αυτό και χρειαζόμαστε να μπορούμε να επιλέξουμε από μία μεγάλη ποικιλία.

 

Τα πλεκτά πουλόβερ δεν είναι τα μοναδικά κομμάτια στα οποία μπορούμε να επενδύσουμε - ένα μακρύ, πλεκτό φόρεμα μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας φίλος σε ό,τι αφορά την άνεση αλλά και τη ζεστασιά, ενώ οι πλεκτές ζακέτες αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends τις τελευταίες σεζόν.

 

Παρακάτω, θα βρείτε μία επιλογή από outfits με πλεκτά, που θα σας εμπνεύσουν για τον φετινό χειμώνα.

 

Πλεκτό πουλόβερ

 

Το πλεκτό πουλόβερ είναι ενδεχομένως το «κλειδί» για τα περισσότερα χειμερινά looks. Αναζητήστε γυναικεία πλεκτά πουλόβερ σε διαφορετικά μήκη και γραμμές - με oversized μανίκια ή cropped επιλογές, με διαφορετικές πλέξεις και χρώματα.

 

Πλεκτό κασκόλ


Τα πλεκτά κασκόλ είναι ακόμα ένα κομμάτι «κλειδί». Εκτός του ότι θα σας προστατέψουν ιδανικά από το κρύο, μπορούν να λειτουργήσουν ως center points του look σας, σε oversized designs ή έντονες αποχρώσεις. Σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ, μπορείτε να επενδύσετε επίσης σε μία πλεκτή τσάντα πλάτης που θα κάνει τη διαφορά, όπως και σε ένα ζευγάρι κομψά πλεκτά γάντια.

 

Πλεκτό φόρεμα

 

Ένα πλεκτό φόρεμα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ευέλικτο σε πολλές περιστάσεις. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι και χρειάζεστε ζεστασιά και άνεση, είτε σε εξωτερικές δουλειές σε συνδυασμό με ένα stylish δερμάτινο jacket και μποτάκια, είναι μία εξαιρετική επένδυση στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα.

 

Πλεκτή ζακέτα

 

Οι πλεκτές ζακέτες έχουν αναδειχθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις εδώ και μερικές σεζόν και τις βλέπουμε είτε στη μορφή των λεγόμενων «grandpa cardigans», είτε με έναν ρομαντικό χαρακτήρα και διάφορες πλεκτές λεπτομέρειες. Μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα - και να τις συνδυάσετε εύκολα με το αγαπημένο σας τζιν.

 

 

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ