Πώς να συνδυάσετε πλεκτά με τζιν το φετινό φθινόπωρο

Πώς να συνδυάσετε πλεκτά με τζιν το φετινό φθινόπωρο

Ο συνδυασμός που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Ένας από τους πιο chic συνδυασμούς, είναι και ένας από τους πιο εύκολους. Τα πλεκτά σε συνδυασμό με τζιν παντελόνια, μπορεί να μας φαίνεται μία απλή στιλιστική προσέγγιση, ωστόσο, μπορεί να δείξει αρκετά κομψή σε διάφορες περιπτώσεις.

 

Ο επιλογές στους συνδυασμούς είναι πολλές και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε είδος στιλ, σωματότυπο και περίσταση. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά looks που περιλαμβάνουν πλεκτά και τζιν, έτσι ώστε να πάρετε μερικές ιδέες:

 

Vintage πλεκτό + cowboy boots

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

 

Με μία γρήγορη έρευνα στα vintage καταστήματα, μπορείτε να βρείτε γυναικεία πλεκτά που να δείχνουν ιδιαίτερα stylish. Συνδυάστε ένα vintage πουλόβερ, με ένα straight cut τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι cowboy boots σε animal print, για το ιδανικό weekend look.

 

Πλεκτή ζακέτα + T-shirt + ψηλόμεσο τζιν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sunday layers 🌊 (items gifted)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) στις

 

Οι πλεκτές, cropped ζακέτες έχουν υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα trends τις τελευταίες σεζόν και δικαίως, καθώς μπορούν να κάνουν ένα casual look να φαίνεται προσεγμένο. Συνδυάστε μία πλεκτή ζακέτα, με ένα T-shirt και ένα ψηλόμεσο τζιν σε σκούρα μπλε απόχρωση, για casual chic looks.

 

Πλεκτή μπλούζα + straight cut τζιν + μαύρα μποτάκια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just packed away all my clothes to move flat so I’ll be wearing the same 5 things for the next week 👍⁣ Top >> 1377977

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOTTE 🍝 (@asos_lotte) στις

 

O συγκεκριμένος συνδυασμός μπορεί να φορεθεί και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου - που ακόμα δεν έχει πέσει πολύ η θερμοκρασία - καθώς τα πλεκτά μπλουζάκια είναι ιδανικά για το μεταβατικό ντύσιμο. Συνδυάστε τα με το straight cut τζιν σας και τα κλασικά, μαύρα μποτάκια σας, είτε στο γραφείο, είτε στη βόλτα σας το Σαββατοκύριακο.

 

Cropped πουλόβερ + boyfriend τζιν 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_) στις

 

To boyfriend τζιν όχι μόνο είναι εξαιρετικά άνετο, αλλά δείχνει αρκετά cool σε διάφορους σωματότυπους. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε - ωστόσο, με ένα cropped πλεκτό, θα δείχνει ακόμα πιο stylish καθώς δημιουργούνται κολακευτικές αναλογίες μέσα από το fit των δύο ρούχων.

 

Oversized πουλόβερ + cropped τζιν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Bush (@wethepeoplestyle) στις

 

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ίσως ο πιο άνετος που μπορεί να διαλέξει κανείς, καθώς το oversized fit του πουλόβερ θα προσφέρει άνεση και cozy αίσθηση, ειδικά τις κρύες μέρες. Συνδυάστε με ένα cropped τζιν και μποτάκια ή ψηλές γόβες για πιο "επίσημες" εμφανίσεις.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ