«The Retro Trainers»: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα archive pieces της Converse

“The Retro Trainers”: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα archive pieces της Converse Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Converse επανασχεδιάζει την κληρονομιά της στα running shoes σε σύγχρονη μορφή, λανσάροντας τρία νέα μοντέλα lifestyle - τα Wave, Omni και Omega Trainers. Εμπνευσμένα από τα αρχειακά σχέδια παπουτσιών τρεξίματος του brand από τη δεκαετία του 1980, συνδυάζουν έναν vintage χαρακτήρα με τη σύγχρονη λειτουργικότητα του lifestyle it-shoe.

Η ιστορία της Converse στο running χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930 όταν έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο της performance shoe, το Converse Racer.

Το Wave Trainer είναι μια αναδημιουργία του ομώνυμου κλασικού running στυλ της Converse από το 1989, με ένα premium, διπλής στρώσης σουέντ και αθλητικό mesh στο επάνω μέρος. Σε συνδυασμό με χρωματισμούς που προέρχονται κατευθείαν από το αρχείο, το Wave Trainer προσφέρει μια πραγματικά ρετρό αισθητική.

“The Retro Trainers”: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα archive pieces της Converse Facebook Twitter

Ενημερωμένο από το Converse Equinox, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 1984, το Omni Trainer διαθέτει ένα αθλητικό νάιλον ripstop επάνω μέρος και σουέντ επικαλύψεις που προσφέρουν ανθεκτικότητα και μια ρετρό αθλητική εμφάνιση, η οποία ολοκληρώνεται με ενδιάμεση σόλα από αφρό CX και sock επένδυση.

Το Omega Trainer αντλεί έμπνευση από το Thunderbolt και το Converse Gazelle, τα οποία εμφανίστηκαν στα ράφια το 1984 και το 1985 αντίστοιχα. Το παπούτσι διαθέτει ένα υφασμάτινο αθλητικό επάνω μέρος από πολυεστέρα με σουέντ που συνδυάζεται με μια ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA για άνεση χωρίς όγκο.

“The Retro Trainers”: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα archive pieces της Converse Facebook Twitter

Αναζητήστε τα Wave, Omni και Omega Trainers στη συλλογή Άνοιξη 2025 στο converse.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Converse.gr

@converse.greece

Κεντρική διάθεση:

SPORT & FASHION FREEDOM, 212 00037 00

Στυλ & Ομορφιά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hoka: Κι όμως, μαζί μπορούμε να πετάξουμε!

Στυλ & Ομορφιά / Hoka: Κι όμως, μαζί μπορούμε να πετάξουμε!

Η HOKA παραμένει ο μεγάλος υποστηρικτής του τρεξίματος προσφέροντας όλη την τεχνολογία αιχμής, την προστασία και την ασφάλεια που απαιτεί κάθε είδος του αθλήματος, είτε πρόκειται για δρόμο, είτε για βουνό, είτε για απλή προπόνηση.
THE LIFO TEAM