ΝΕΟ TUDOR PELAGOS FXD

Pelagos FXD: Η Tudor συστήνει ένα τεχνολογικά προηγμένο ρολόι σχεδιασμένο για το Γαλλικό Ναυτικό

Το νέο μοντέλο είναι σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους βατραχανθρώπους του Γαλλικού Ναυτικού.

Ανάμεσα στα ρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν, όχι μόνο για το εκλεπτυσμένο design τους, αλλά και για τις τεχνολογικές τους δυνατότητες που ξεπερνούν τα standards.

 

Ένα τέτοιο ρολόι είναι και τo νέο μοντέλο Pelagos FXD της Tudor, το οποίο σχεδιάστηκε με την συνεργασία μιας ειδικής μονάδας του Γαλλικού Ναυτικού και είναι ιδανικό για υποβρύχιες πλοηγήσεις. Γυρνώντας λίγο πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του '50, η Tudor δημιούργησε το πρώτο επαγγελματικό καταδυτικό μοντέλο και μέχρι την δεκαετία του '80, κατάφερε να είναι μόνιμος προμηθευτής του Γαλλικού Ναυτικού.

 

ΝΕΟ TUDOR PELAGOS FXD

 

Σήμερα, η Tudor με το νέο μοντέλο Pelagos FXD, ανανεώνει την ιστορική συνεργασία με το Γαλλικό Ναυτικό και μας παρουσιάζει ένα τεχνολογικά προηγμένο ρολόι που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους βατραχανθρώπους του Γαλλικού Ναυτικού. Είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογικές προδιαγραφές για την Tudor, όπως την περιστρεφόμενη διπλής κατεύθυνσης φωσφορίζουσα στεφάνη, με αντίθετη διαβάθμιση από τα 60 λεπτά στο 0, για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες της τεχνικής αντίστροφης μέτρησης στην υποβρύχια πλοήγηση.

 

ΝΕΟ TUDOR PELAGOS FXD

 

Η υποβρύχια πλοήγηση επιτρέπει στους δύτες να ακολουθήσουν ένα ειδικό δρομολόγιο στον βυθό. Επιτυγχάνεται με δύο δύτες σε ζευγάρι, δεμένους με έναν ιμάντα γνωστό ως "life line", που κάνουν καταδύσεις με την βοήθεια μιας μαγνητικής πυξίδας. Έτσι, το νέο Pelagos, με την φωσφορίζουσα αντίθετης διαβάθμισης στεφάνη, δίνει την δυνατότητα στους δύτες να ξεκινούν νέες χρονομετρήσεις σε κάθε αλλαγή του δρομολογίου της πλοήγησης.

 

ΝΕΟ TUDOR PELAGOS FXD

 

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ρολογιού, ωστόσο, δεν σταματά μόνο εκεί, αλλά επεκτείνεται και στο εξαιρετικό design του, καθώς ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του Pelagos είναι και το μονοκόμματο υφασμάτινο λουράκι με σύστημα στήριξης velcro, που προσφέρει ευελιξία και ευκολία. Ο αισθητικός σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα ιστορικά καταδυτικά μοντέλα της Tudor που χρησιμοποιήθηκαν από το Γαλλικό Ναυτικό. Το καντράν διαθέτει το ιστορικό χρώμα Navy Blue και τους φωσφορίζοντες δείκτες Snowflake της Tudor που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1969, με σκοπό να αυξήσουν την φωτεινότητα σε συνθήκες περιορισμένου φωτός στον βυθό.

 

Η κεραμική στεφάνη είναι και αυτή σε χρώμα Navy Blue. H κάσα διαμέτρου 42mm, από τιτάνιο, είναι εγγυημένα στεγανή στα 200 μέτρα, ενώ το πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο το λογότυπο "Μ.Ν. 21" Marine Nationale 21 του Γαλλικού Ναυτικού, με το σήμα της άγκυρας.

 

ΝΕΟ TUDOR PELAGOS FXD


 

Το Pelagos FXD είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5602 με αυτονομία 70 ωρών, ενώ κυκλοφορεί με υφασμάτινο λουράκι ή με λουράκι από καουτσούκ στην ίδια συσκευασία.Rolex Hellas: Βαλαωρίτου 5

Τηλέφωνο: 210 3621138

www.tudorwatch.com

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ