Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του Miracle Serum και των θεραπευτικών shots του Pantene που εισχωρούν στην τρίχα σε βάθος τριών επίπεδων

Pantene: Ανακαλύψτε τα οφέλη του Miracle Serum και των θεραπευτικών shots που εισχωρούν στην τρίχα

Η νέα σειρά του Pantene μεταμορφώνει πραγματικά τα μαλλιά σας μέσα και έξω, ώστε να τα αισθάνεστε υπέροχα και να έχετε περισσότερες GreatHair Days. 

Χάρη σε ισχυρά θρεπτικά συστατικά που στηρίζουν κορυφαίοι διατροφολόγοι, το Pantene σας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο Miracle Serum για να μεταμορφώσει πραγματικά τα μαλλιά σας μέσα και έξω, ώστε να τα αισθάνεστε υπέροχα και να έχετε περισσότερες GreatHair Days. Το νέο Miracle Serum και τα θεραπευτικά Shots επαναφέρουν τη δύναμή τους σε βάθος ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά τριών επιπέδων, χάρη στη μοναδική τους φόρμουλα Pro-V, η οποία είναι ενισχυμένη με θρεπτικά συστατικά περιποίησης για 3 φορές πιο δυνατά μαλλιά.

 

Γεμίζουμε το σώμα μας με θρεπτικά συστατικά κάθε μέρα και έχουμε μια ρουτίνα πολλαπλών βημάτων για να βοηθήσουμε το δέρμα μας, αλλά το να διατηρήσουμε υγιή τα μαλλιά μας δεν ήταν το ίδιο εύκολο μέχρι τώρα. Στη νέα σειρά Miracle Serum, η μοναδική ΦόρμουλαPro-V ενισχύεται με συστατικά όπως Κολλαγόνο, Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη B7 και Ωμέγα9 που εισχωρούν σε βάθος τριών επιπέδων στον πυρήνα της τρίχας, για να την εμπλουτίσουν από το εσωτερικό της.

 

Η επιστήμη πίσω από τα συστατικά

 

Κάθε συστατικό στη νέα σειρά Miracle Serum έχει σκοπό να επαναφέρει την υγεία των μαλλιών σας

 

  • Κολλαγόνο: δημοφιλές στον χώρο της ομορφιάς, το κολλαγόνο είναι γνωστό ενυδατικό συστατικό που προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από την ξηρότητα
  • Υαλουρονικό Οξύ: γνωστό για τιςενυδατικές του ιδιότητες
  • Βερυκοκέλαιο: πλούσιο σε ακόρεσταλιπαρά οξέα και φυσικά αντιοξειδωτικά,γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικέςτου ιδιότητες
  • Καστορέλαιο: περιέχει υψηλά επίπεδαβιταμίνης E, δημοφιλές για τις ενυδατικέςκαι καταπραϋντικές του ιδιότητες
  • Βιταμίνη B7: σημαντική για το σώμα,τα μαλλιά και τα νύχια, γνωστή για ταδυναμωτικά της οφέλη
  • Ωμέγα 9: γνωστό για τα αντιοξειδωτικάτου οφέλη και τις θρεπτικές του ιδιότητες
     

Η παγκόσμια αυθεντία στην αποτελεσματικότητα των βιταμινών, το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών, έχει ελέγξει και εγκρίνει την Προ-Βιταμίνη Β5 του Pantene.

 

Η Δρ. Jeni Thomas, Κύρια Επιστήμονας του Pantene λέει: «Οι καταναλωτές θέλουν και αξίζουν, πολλά περισσότερα για τη φροντίδα των μαλλιών τους. Η κατανόηση της επιστήμης πίσω από ένα προϊόν είναι ουσιώδης, ώστε να μπορέσουν να αντιληφθούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα κάνουν ξανά υγιή. Η νέα συλλογή Miracle Serum προσφέρει όλα τα οφέλη της φόρμουλας Pro-V, σε όσους θέλουν να προστατέψουν τα μαλλιά τους με ένα νέο ισχυρό μείγμα Κολλαγόνου Pro-V, Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνης B7, Ωμέγα 9 και άλλων, που τα θρέφουν σε βάθος.»

 

Πώς λειτουργεί το μείγμα PRO-V του PANTENE

 

Τα προστατευτικά αντιοξειδωτικά περι-λαμβάνουν ιστιδίνη, που προστατεύει τηφυσική πρωτεϊνική δομή των μαλλιών,διατηρώντας τα υγιή. Αναπληρώνονταςτα χαμένα φυσικά λιπίδια που χάνονταιμε το πέρασμα του χρόνου, γίνονται ξανάελαστικά, και αποκτούν την αναδόμησηπου χρειάζονται.

 

Τα νέα συστατικά του Συστήματος Θρέψηςτου Pantene δεν επικάθονται απλώςστην επιφάνεια της τρίχας, αλλά έχειαποδειχθεί ότι εισχωρούν στον πυρήνατης, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά από μέσαπρος τα έξω, κάνοντάς τα πραγματικάυγιή, ώστε να μπορείτε να το νιώσετεαπό την πρώτη κιόλας χρήση.

 

Η Δρ. Jeni Thomas, Κύρια Επιστήμονας του Pantene λέει: «Μελετώ την επιστήμη των μαλλιών γιαπάνω από μία δεκαετία, προκειμένου να κατανοήσω τι χρειάζεται για την υγεία τους. Ως το χαρακτηριστικόσυστατικό του Pantene, η Προβιταμίνη Β5 εισήχθη στον κόσμο της φροντίδας των μαλλιών, ωςαναπόσπαστο στοιχείο από το 1945, κάτι που αποδεικνύει πώς η δύναμη των θρεπτικών συστατικών ήρθεγια να μείνει. Η νέα σειρά συνδυάζει πολύτιμα συστατικά, ελεγμένα και πιστοποιημένα από την παγκόσμιααυθεντία στην αποτελεσματικότητα των βιταμινών, το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών».

 

Συλλογή PANTENE MIRACLE SERUM

 

Conditioner Pantene Pro-V Miracle Serum

Εμπλουτισμένο με συστατικά φροντίδας του δέρματος όπως Κολλαγόνο, ΥαλουρονικόΟξύ, Καστορέλαιο και Πρωτεΐνη, το Conditioner Miracle Serum διαλύεται αμέσως σταμαλλιά σας και εισχωρεί στον πυρήνα της τρίχας για να τη θρέψει από το εσωτερικό της.

 

Shots Άμεσης Θεραπείας Pantene Pro-V Miracle Serum

Αυτά τα ισχυρά θεραπευτικά shots είναι μία φόρμουλα συγκεντρωμένων θρεπτικώνσυστατικών, που εισχωρούν σε βάθος τριών επιπέδων και δρουν σε 1 μόνο λεπτό. Είναιεμπλουτισμένα με δραστικά θρεπτικά συστατικά όπως Κολλαγόνο, Βερυκοκέλαιο καιΒιταμίνη B7.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ