Η Swatch μας καλεί να «φορέσουμε» τις καρδιές μας στον καρπό μας

Η Swatch μας καλεί να «φορέσουμε» τις καρδιές μας στον καρπό μας

Η νέα συλλογή της Swatch με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζει την αγάπη σε κάθε της μορφή.

H Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γνωστή ως ημέρα απόλυτης αγάπης. Είναι μια αφορμή να εκφράσουμε στους ανθρώπους μας τα συναισθήματά μας, να γιορτάσουμε μαζί τους όσα μας ενώνουν, να τους κάνουμε να χαμογελάσουν. Μια ημέρα για να προσφέρουμε το καλύτερο δώρο, αυτό της αγάπης.

 

Γι’ αυτό και φέτος η Swatch τιμά την ημέρα της αγάπης με μια συλλογή σχεδιασμένη για να γιορτάσει το υπέροχο αυτό συναίσθημα σε κάθε του έκφανση και μορφή, με ρολόγια φτιαγμένα από υλικά φυσικής προέλευσης, έτσι ώστε να δείξουμε την αγάπη μας και στον πλανήτη.

 

Η Swatch μας καλεί να «φορέσουμε» τις καρδιές μας στον καρπό μας με τρία νέα σχέδια. Τα HALF <3 WHITE και HALF <3 RED είναι για τα ζευγάρια που έχουν δυο καρδιές που χτυπούν σαν μία, από ερωτευμένους με την πρώτη ματιά και αδελφές ψυχές μέχρι κολλητούς/-ές φίλους/-ες. Η αγάπη είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό και το παράθυρο ημερομηνίας στο μοντέλο «Love o’clock» δείχνει δώδεκα διαφορετικά vibes αγάπης. Σε περίπτωση αγάπης, οι κάτοχοι των ρολογιών καλούνται να «σπάσουν» την παιχνιδιάρικη συσκευασία και να φορέσουν το Swatch τους ως μια δήλωση αγάπης στον εαυτό τους ή στους άλλους.

 

Η Swatch μας καλεί να «φορέσουμε» τις καρδιές μας στον καρπό μας

 

Το φλογερό κόκκινο HALF <3 WHITE και το σχεδόν ολοκληρωτικά λευκό HALF <3 RED συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ενώ η κάσα ρολογιού, το τζάμι και το κούμπωμα σε αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης. Η γνωστή παιχνιδιάρικη διάθεση της Swatch κάνει την εμφάνισή της, με το μισό κάθε καρδιάς να φωσφορίζει στο σκοτάδι και την «In case of love, open the box» συσκευασία. Μάλιστα, με την αγορά δύο ρολογιών Valentine’s Day μπορείτε να αποκτήσετε την extra special συσκευασία «You are the minutes of my hours», για να έχετε τα ρολόγια σας δίπλα δίπλα.

 

Τέλος, ο έρωτας προκαλεί διάφορα και ανάμεικτα συναισθήματα, γι’ αυτό το «Love o’clock»  μας δείχνει «δώδεκα» από αυτά στο παράθυρο ημερομηνίας: από τον κεραυνοβόλο έρωτα μέχρι τη ραγισμένη καρδιά, το έντονο κόκκινο σχέδιο στο καντράν θα μας θυμίζει να αγαπάμε πάντα εμάς.

 

Η συλλογή Swatch Valentine’s Day είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online: www.swatch.com/el-gr

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ