Η Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών

Η Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών Facebook Twitter
0

Η Swatch ανακοίνωσε την κυκλοφορία special edition σχεδίων σε συνεργασία με το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA), ως μέρος της σειράς «Museum Journey». Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα online στο swatch.com και στα καταστήματα Swatch παγκοσμίως καθώς και στα διεθνή MoMA Design Stores και στο store.moma.org, από τις 4 Μαρτίου 2021.

Η Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών Facebook Twitter


Η συλλογή αποτελείται από έξι μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από έργα τέχνης της Συλλογής του MoMA, μεταξύ των οποίων το The Starry Night (1889) του Vincent van Gogh, το Hope, II (1907-1908) του Gustav Klimt, το The Dream (1910) του Henri Rousseau, το Composition in Oval with Color Planes 1 (1914) του Piet Mondrian, το The City and Design, The Wonders of Life on Earth, Isamu Kurita (1966) του Tadanori Yokoo, και το New York (1968) του Tadanori Yokoo. Αυτά τα ρολόγια είναι διαθέσιμα μεμονωμένα ή ως collector's edition. Η Swatch και το MoMA δημιούργησαν μια ειδική συσκευασία για την collector's edition εμπνευσμένη από τη Blade Stair, το γνωστό κλιμακοστάσιο, που αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα αρχιτεκτονικής του MoMA.

Η Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών Facebook Twitter

Η Swatch συνεργάστηκε επίσης με την καλλιτέχνιδα Beatriz Milhazes συμπεριλαμβάνοντας τρία από τα έργα της που
αποτελούν μέρος της συλλογής του MoMA— Suculentas Beringelas (Succulent Eggplants) (1996), O Espelho (The Mirror) (2000), and Meu Bem (2008)—στην πλατφόρμα Swatch X You. Με τα Swatch X You ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του εξατομικευμένο ρολόι στο swatch.com.

Η Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών Facebook Twitter

Το MoMA έχει τρία ρολόγια Swatch στη μόνιμη συλλογή του: το GB100 (1983), το GK100 Jelly Fish (1985), και το SFK100 Jelly Skin (1998). Τα ρολόγια Swatch έχουν συμπεριληφθεί σε τέσσερις εκθέσεις του MoMA: Humble Masterpieces (2004), Architecture and Design: Inaugural Installation (2004-2005), Standard Deviations: Types and Families in Contemporary Design (2011-2012), και την πιο πρόσφατη, Items: Is Fashion Modern? (2017-2018).

Στυλ & Ομορφιά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hoka: Κι όμως, μαζί μπορούμε να πετάξουμε!

Στυλ & Ομορφιά / Hoka: Κι όμως, μαζί μπορούμε να πετάξουμε!

Η HOKA παραμένει ο μεγάλος υποστηρικτής του τρεξίματος προσφέροντας όλη την τεχνολογία αιχμής, την προστασία και την ασφάλεια που απαιτεί κάθε είδος του αθλήματος, είτε πρόκειται για δρόμο, είτε για βουνό, είτε για απλή προπόνηση.
THE LIFO TEAM