Στη συλλογή FW21 της Desigual, από το σκοτάδι...γεννιέται το χρώμα.

Η φθινοπωρινή συλλογή της Desigual είναι γεμάτη χρώμα, πρωτότυπους συνδυασμούς και αισιοδοξία

Η συλλογή MindBodySoul AW21 βασίζεται σε μια αρμονική χρωματική παλέτα.

«Η αγάπη. Η ζεστασιά. Το χιούμορ. Όλα ευθυγραμμίζονται με σκοπό να πετύχουν μια ρεαλιστική και, ταυτόχρονα, ιδεαλιστική αποστολή: να αποτελούμε ανεξάντλητη πηγή συνεχούς χαράς.

 

Και παρ’ όλο που η διασκέδαση αυτή καθαυτή είναι κάπως συγκρατημένη, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο φυσικός, συναισθηματικός, πνευματικός και κοινωνικός εαυτός μας απόλαυσε ιδιαιτέρως τη δημιουργία αυτής της συλλογής. Σχεδιάζοντας την, σκεφτόμασταν ότι μπορεί να φωτίσει τη ζωή πολλών ανθρώπων καθώς εκπροσωπεί την ουσία και την ταυτότητα της Desigual: χρώμα, πρωτότυποι συνδυασμοί και αισιοδοξία.

 

Στη συλλογή FW21 της Desigual, από το σκοτάδι...γεννιέται το χρώμα.

 

Η συλλογή MindBodySoul AW21 βασίζεται σε μια αρμονική χρωματική παλέτα, την οποία επιμεληθήκαμε και μελετήσαμε, ώστε όλα τα κομμάτια να αναδεικνύονται μαζί και να συνδυάζονται αβίαστα. Πολυχρηστικά και άνετα ρούχα με unisex γραμμές για απεριόριστους συνδυασμούς. Μίνι φούστες, patchwork πινελιές, συνδυασμός τέχνης/ψηφιακής τεχνολογίας, animal print, ένα μοτίβο εμπνευσμένο από τον γαλαξία/τη σελήνη, ένα νέο κολεγιακό στυλ και φωτεινά φλοράλ σχέδια πάνω σε σκούρα χρώματα. Όσο για τα υφάσματα, έχουμε ελαστικό ριπ, νάιλον, συνθετική γούνα, οργανικό βαμβάκι.

 

Στη συλλογή FW21 της Desigual, από το σκοτάδι...γεννιέται το χρώμα.

 

Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να υπερβαίνουμε τους στόχους μας, με ποσοστό βιωσιμότητας 53% στα γυναικεία ενδύματα, 46% στο σύνολο των συλλογών μας, ενώ σε ορισμένες κατηγορίες, όπως τα Denim, έχουμε φτάσει το 100% (ρίξτε μια ματιά στα ανακυκλωμένα κομμάτια μας από βαμβάκι BCI, Tencel, οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένες ίνες). Για όλα αυτά και για ό,τι άλλο πρόκειται να δείτε, η ιστορία συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Το πνεύμα ευθυγραμμίζεται με το σώμα και την ψυχή. Η χαρά είναι πλέον εδώ».

 

Η ομάδα της Desigual

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ