Δύο νέα exclusive sneaker drops έρχονται στο Adidas Originals Store Athens

adidas x Grinch: Ένα νέο exclusive sneaker drop μας βάζει σε γιορτινό κλίμα

Τα Forum Low, εμπνευσμένα από το χαρακτήρα The Grinch, διατίθενται αποκλειστικά στο adidas Originals Store Athens.

ADVERTORIAL

 

Αν αγαπάς τη μόδα και λατρεύεις τα exclusive και hype sneakers, τότε τον φετινό Δεκέμβριο χρειάζεται να επισκεφθείς το adidas Originals Store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου). Εκεί θα σε περιμένει μία νέα collection: Μία exclusive εκδοχή των εμβληματικών Forum Low που, εμπνευσμένα από τον δημοφιλή χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα του Dr. Seuss, The Grinch, φορούν τα γιορτινά τους.

 

Δύο νέα exclusive sneaker drops έρχονται στο Adidas Originals Store Athens

 

Η συνεργασία των adidas Originals με τη Dr. Seuss Enterprises, μας βάζει σε γιορτινό κλίμα. Αποτέλεσμά της είναι το παπούτσι Forum Low, εμπνευσμένο από τον ίδιο τον Grinch, τον λατρεμένο «γκρινιάρη» ήρωα από τα σκίτσα του διάσημου Dr. Seuss. Το αγαπημένο basketball icon Forum Low, εναρμονίζεται πλήρως με το κλίμα των γιορτών και έρχεται σε μια έκδοση με χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα, σε suede υφή και εξαιρετικές λεπτομέρειες στα κορδόνια, με μεταλλικά στοιχεία που απεικονίζουν τον πιστό τετράποδο συνεργάτη του Max, καθώς και μια στοίβα από κλεμμένα δώρα. Είναι, λοιπόν, το must-have δώρο των Χριστουγέννων.

 

Δύο νέα exclusive sneaker drops έρχονται στο Adidas Originals Store Athens

 

Τα adidas Originals x The Grinch Forum Low είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο adidas Originals Store Athens, Καλαμιώτου & Αθηναΐδος 5, στις 2 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ