Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας

Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας

Η εταιρεία παρουσίασε το πιο ελαφρύ ThinkPad στον κόσμο, το ThinkPad Nano, αλλά και το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold.

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία αλλάζει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς - όπως και οι ανάγκες μας. Πλέον, ο τρόπος που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε, είναι πολύ διαφορετικός. Γι' αυτό, η Lenovo μας καλωσορίζει σε μία νέα, διαφορετική εμπειρία χρήσης laptop που έρχεται για να καλύψει όλες μας αυτές τις ανάγκες.

 

Μέσα από την ψηφιακή παρουσίαση «Lenovo Imagine», γνωρίσαμε όλα όσα έχει να προσφέρουν δύο καινοτομίες της Lenovo, που επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά πως η εταιρεία οδηγεί σταθερά τις νέες τάσεις της αγοράς με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα.

 

Αυτή τη φορά, η Lenovo αλλάζει τα δεδομένα παρουσιάζοντας το πιο ελαφρύ ThinkPad στον κόσμο που κατασκευάστηκε έως σήμερα, το ThinkPad Nano, αλλά και το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold. Μέσα από την ξεχωριστή παρουσίαση του κ. Βασίλη Καπενής, Enterprise Account Manager Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, γνωρίσαμε τις μοναδικές τεχνολογικές καινοτομίες που λάνσαρε η Lenovo τη φετινή χρονιά.

 

Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας


Το ελαφρύτερο ThinkPad έως τώρα


Παρόλο που είναι εξαιρετικά ελαφρύ, το ThinkPad Nano παρέχει υψηλή απόδοση, κρυστάλλινη εικόνα στην οθόνη του, απίστευτο ήχο και δυνατότητες συνδεσιμότητας για τεχνολογίες του μέλλοντος, χαρακτηριστικά που το κάνουν τον ιδανικό φορητό υπολογιστή για έναν υβριδικό κόσμο εργασίας.

 

Με βάρος μόλις 907 γραμμάρια, είναι μία από τις πρώτες συσκευές που διαθέτει την πλατφόρμα Intel® Evo™ και τροφοδοτείται από επεξεργαστές 11th Gen Intel® Core™ για έναν συνδυασμό ισχυρής απόδοσης, άμεσης απόκρισης, αλλά και μπαταρία που θα κρατήσει όλη την ημέρα.


Από Το X1 Nano δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Match on Chip, ενώ ακόμη διαθέτει αναγνώριση φωνής και ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας, κάτι που το καθιστά ικανό να ενεργοποιείται χωρίς κανένα άγγιγμα από τον χρήστη αλλά και να κλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση που ο χρήστης απομακρυνθεί από αυτό.


Το Χ1 Nano προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία προβολής με οθόνη 2K Dolby® Vision ™ με αναλογία διαστάσεων 16:10 ώστε να μην επηρεαστεί καθόλου η παραγωγικότητα σας. Προσφέρει επίσης εκπληκτικές ταχύτητες σύνδεσης χάρη στις δυνατότητες Intel® WiFi 6 και 5G συνδεσιμότητας. Τέλος, δύο θύρες Thunderbolt ™ 4 μπορούν προσφέρουν ταχύτατη πρόσβαση σε αποθηκευτικά μέσα ή ακόμη ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο οθόνες 4K.

 

 

 

To μέλλον δεν είναι απλώς μικρό και ελαφρύ, αλλά είναι επίσης αναδιπλούμενο


Παράλληλα, στη ξεχωριστή παρουσίαση «Lenovo Imagine», γνωρίσαμε μία ακόμη καινοτομία της εταιρείας που αλλάζει τα δεδομένα, όχι μόνο στην τεχνολογική εμπειρία, αλλά και στο design. Το ThinkPad X1 Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Αποτελεί το απόλυτο αποκορύφωμα της τεχνολογικής καινοτομίας, καθώς το X1 Fold προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό φορητότητας και ευελιξίας.

 

 

 

Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για τη δημιουργία του. Είναι όμως το πρώτο του είδους του σε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών, που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την τεχνολογία. Το ThinkPad X1 Fold προσαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα εργασίας: από απόσταση, στο γραφείο, αλλά και υβριδικά μοντέλα εργασίας, επιτρέποντας σε όσους το αγοράσουν να έχουν στη διάθεσή τους καινοτομίες που θα ενδυναμώσουν τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την ψυχαγωγία τους.

 

Κάθε πτυχή του προϊόντος έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, το ThinkPad X1 Fold, καθώς μπορεί να μεταμορφώνεται, από μια μικρή συσκευή με μέγεθος όχι μεγαλύτερη από ένα βιβλίο με δερμάτινη επένδυση, σε μια πλήρως επίπεδη οθόνη 13,3 ιντσών.


Προσφέροντας δυνατότητες που καθίστανται δυνατές από το πρόγραμμα καινοτομίας Project Athena της Intel, το X1 Fold έχει επεξεργαστή Intel® Core™ και Intel® Hybrid, συνδυάζοντας έτσι τη γνωστή λειτουργικότητα που όλοι γνωρίζουμε από τα smartphone, τα tablet και τους φορητούς υπολογιστές με το λειτουργικό Window 10 Professional. Παράλληλα, έχει ειδικά σχεδιασμένο ανεξάρτητο Bluetooth πληκτρολόγιο το οποίο συνδέεται μαγνητικά και ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της συσκευής, ενώ φορτίζει ασύρματα από τη στιγμή που θα το ακουμπήσετε πάνω στο X1 Fold, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνει ποτέ από μπαταρία.


Διατίθεται ακόμη και προαιρετικό active Pen για αυτούς που θέλουν να έχουν μία ξεχωριστή εμπειρία γραφής ή ακόμη και σχεδίασης, ενώ η διάρκεια ζωής μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 11 ώρες με μία φόρτιση. Η εξωτερική του εμφάνιση από αυθεντικό δέρμα το κάνει ιδιαίτερα κομψό, ενώ το πρωτόκολλο WiFi 6 του επιτρέπει απόλυτη συνδεσιμότητα. Επιπλέον το μοντέλο που θα έρθει στην Ελλάδα θα έχει προ εγκατεστημένο 5G.

 

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το ThinkPad διαθέτει κορυφαία σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής, αλλά και ενσωματωμένη ασφάλεια επιπέδου enterprise για την προστασία των δεδομένων. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, την καινοτομία και τέλος την αξιοπιστία.

 

Όλα τα ThinkPad, περνούν με επιτυχία έλεγχο 200 σημείων για να επιβεβαιωθεί η υψηλή αντοχή τους, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιούνται βάση στρατιωτικών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, ατά τη διάρκεια των δοκιμών, το X1 Fold άνοιξε και έκλεισε για πάνω από 30.000 φορές.

 

Το μέλλον είναι εδώ και σύντομα θα το κρατάμε στα χέρια μας.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ