Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

Μερικές ανοιξιάτικες ιδέες που συνδυάζουν στιγμές χαλάρωσης με τις αγαπημένες, δροσερές γεύσεις του Somersby.

ADVERTORIAL

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσουμε την ανοιξιάτικη σεζόν, από το να διακοσμήσουμε κατάλληλα το σπίτι μας. Καθώς μπορούμε να έρθουμε και πάλι κοντά στη φύση, είναι η ιδανική στιγμή για να φέρουμε ένα μικρό κομμάτι της και στο χώρο μας.

 

Αφού, λοιπόν, κάνετε το απαραίτητο «spring cleaning» και όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα (χωρίς αχρείαστα αντικείμενα), μπορείτε να ξεκινήσετε την ανανέωση του χώρου σας για τη φετινή σεζόν - είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ένα όμορφο σπίτι μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας προσφέρει μία μεγάλη δόση αισιοδοξίας και να μας κάνει να δούμε και πάλι το ποτήρι μισογεμάτο.

 

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι αρκετά εύκολες και περιλαμβάνουν διάφορες αποχρώσεις, παστέλ λεπτομέρειες, είδη λουλουδιών και tips με αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι. Σηκώστε, λοιπόν, τα μανίκια και φέρτε την άνοιξη στο σπίτι σας με πολύ απλούς τρόπους:

 

Κίτρινα διακοσμητικά

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Δώστε χρώμα και φως στον χώρο σας, με διακοσμητικά και έπιπλα σε κίτρινες αποχρώσεις. Στο σαλόνι μπορείτε να επιλέξετε κίτρινα βάζα ή άλλα μικρότερα διακοσμητικά, αλλιώς μπορείτε να επενδύσετε σε κίτρινα έπιπλα που θα προσφέρουν την απαραίτητη δόση χρώματος - όπως καναπέδες ή πολυθρόνες. Στην κουζίνα, επιλέξτε κίτρινα φωτιστικά ή κίτρινα τραπεζομάντηλα, καθώς και ποτήρια σε διάφορα χρώματα. Αν τον καιρό που μένουμε στο σπίτι, έχετε παρατηρήσει πως περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο στην κουζίνα, το να της δώσετε χρώμα θα βοηθήσει στο να νιώθετε καλύτερα μέσα σε αυτή, όσο μαγειρεύετε.

 

Παστέλ αποχρώσεις

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν ιδανικά στην ανοιξιάτικη διακόσμηση - και ιδιαίτερα στο υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό κοραλί ή ροζ και να βάψετε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας ή να επιλέξετε κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια σε αυτές τις αποχρώσεις για πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Στο υπνοδωμάτιο προτιμούμε απαλά χρώματα που να διευκολύνουν τον ύπνο και τη χαλάρωση. Αυτή την περίοδο, όλοι χρειαζόμαστε μερικές στιγμές ηρεμίας και κυρίως καλού ύπνου, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία σε καλά επίπεδα.

 

Δόσεις έντονου χρώματος

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Ακόμα κι αν προτιμάτε τις ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις, μπορείτε να επιλέξετε αντικείμενα ή διακοσμητικά που να έχουν μικρές δόσεις έντονου χρώματος. Για παράδειγμα, στο σαλόνι μπορείτε να βάλετε έναν πίνακα με floral σχέδια ή ένα-δύο μαξιλάρια σε έντονα χρώματα - το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο πλέον, άρα χρειάζεται να είναι ένα σημείο που να μας δίνει ενέργεια και να μας ανεβάζει τη διάθεση. Τα χρώματα, οι γεύσεις, οι στιγμές μας στο σπίτι, είναι όσο ξεχωριστές τις κάνουμε εμείς. Όπως ένα ανοιξιάτικο απόγευμα, με το φως του ηλιοβασιλέματος, τους αγαπημένους μας δίσκους και ένα μηλίτη Somersby σερβιρισμένο με πάγο σε ψηλό ποτήρι να μας δροσίζει. Ο Somersby Μήλο είναι ιδανικός για να συνοδεύσει τα ανοιξιάτικα απογεύματά σας, πλούσιος σε αρώματα ζουμερών μήλων και με μοναδική γεύση. Μπορείτε να τον απολαύσετε και σε ένα διάλειμμα από την διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Λουλούδια

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Φυσικά, τα λουλούδια είναι βασικό κομμάτι της ανοιξιάτικης διακόσμησης. Μπορείτε να διακοσμήσετε όλους τους χώρους του σπιτιού - επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν ή συνδυάζονται χρωματικά με την υπόλοιπη διακόσμηση. Μπορείτε να επιλέξετε ανθισμένες ορχιδέες και να τις τοποθετήσετε σε όλους τους χώρους το σπιτιού - έτσι θα δώσετε ακόμα πιο έντονα την αίσθηση της άνοιξης.

 

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Είναι γεγονός πως τα φυτά μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το πώς δείχνει ένας χώρος - αλλά και να ενισχύσουν τη διάθεσή μας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου, ωστόσο, είναι ιδανικά και για το μπάνιο. Αν νιώθετε πως το μπάνιο είναι πολύ άδειος ή μουντός χώρος, μπορείτε να το διακοσμήσετε με μερικά φυτά κατάλληλα με τον χώρο (και το πόσο φως ή υγρασία χρειάζονται) και να δώσετε κι εκεί μία έντονη δόση φύσης και άνοιξης.

 

Επενδύστε στο μπαλκόνι

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Το μπαλκόνι σας ενδεχομένως να γίνει ο νέος χώρος διασκέδασης όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και ο καιρός καλυτερεύει - και για όσο ακόμη χρειάζεται να μένουμε στο σπίτι. Γι' αυτό, μπορείτε να επενδύσετε σε διάφορα φυτά, έπιπλα και διακοσμητικά που θα κάνουν τον χώρο σας πιο όμορφο και ιδανικό για χαλάρωση και να πειραματιστείτε όσο θέλετε με τις αποχρώσεις. Όταν πλέον τελειώσετε με τη διακόσμηση, καθίστε άνετα και απολαύστε τον μηλίτη σας Somersby, έχοντας φέρει την άνοιξη στο σπίτι σας. Ο Somersby Καρπούζι έχει αναζωογονητική, φρουτώδη γεύση με έντονο άρωμα καρπουζιού και τόνους μήλου και αφήνει μία ζωηρή επίγευση μετά από κάθε γουλιά, ενώ ένας Somersby Αχλάδι, θα προσφέρει έναν συνδυασμό γλυκών και όξινων γεύσεων, φέρνοντάς μας μία ανάσα πιο κοντά στο πράσινο που τόσο μας έχει λείψει.

 

Τρόποι για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ