Τι σημαίνει το hashtag #iamawolter που βλέπουμε παντού στο Instagram;

Τι σημαίνει το hashtag #iamawolter που βλέπουμε παντού στο Instagram;

Οι Wolters βρήκαν τον τρόπο να απολαμβάνουν νόστιμο φαγητό delivery, απευθείας από τα αγαπημένα τους εστιατόρια στην Αθήνα.

ADVERTORIAL

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε παρατηρήσει ένα νέο φαινόμενο στο Instagram, το οποίο έχει κατακλύσει το newsfeed μας, καθώς έχει κερδίσει την προσοχή των απανταχού influencers.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους «Wolters» που έχουν ανακαλύψει έναν νέο τρόπο να λαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, διαλέγοντας από μερικά από τα αγαπημένα τους εστιατόρια στην Αθήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Χρησιμοποιώντας το hashtag #woltgreece και #iamawolter, οι Instagrammers έχουν ξεκινήσει ένα ολόκληρο «κίνημα» το οποίο αποτελεί το ιδανικό καλωσόρισμα σε μία νέα, βελτιωμένη εμπειρία για όσους παραγγέλνουν φαγητό online και ονομάζεται Wolt.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴠᴀʟɪᴀ ʜᴀᴛᴢɪᴛʜᴇᴏᴅᴡʀᴏᴜ ✰ (@valiahtz_) στις

 

Η Wolt ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019 και πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως. Η περιοχή διανομής της Wolt καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας και μέσα στο 2020 υπόσχεται να βρίσκεται σε όλες τις περιοχές καθώς και άλλες ελληνικές πόλεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lunch time in between meetings 💁🏻‍♀ 🥗 Σωστή διατροφή VS delivery, αυτή η μάστιγα 🤣🤷🏻‍♀ Πίτσα, σουβλάκι ή... @wolt.greece! Τα μενού των καλύτερων restaurants & cafés in town, όπου κι αν βρίσκεσαι, απίστευτα γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση (I swear!) 😛 Για να το δοκιμάσεις και να καταλάβεις τι εννοώ χρησιμοποίησε τον κωδικό: SOUZANA και κέρδισε εκπτωση 5€ στην πρώτη σου παραγγελία 😉♥️ #woltgreece #iamawolter #woltcenter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana) στις


Η πλατφόρμα συνεργάζεται με περισσότερα από 450 εστιατόρια, από διάφορες κουζίνες που για πρώτη φορά μπορούν να έρθουν στην πόρτα μας. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν και να παραγγείλουν μοναδικά πιάτα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για να τα απολαύσουν στο σπίτι, στο γραφείο ή να τα παραλάβουν οι ίδιοι από τα αγαπημένα τους καταστήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eponimos Alkoolikos (@porfporf) στις


H διαδικασία είναι πολύ απλή, διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα και γίνεται online, στο app ή το site της Wolt. H πληρωμή είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και διακρίνεται από μέγιστη ασφάλεια,, ενώ δίνει τη δυνατότητα να προστεθεί online φιλοδώρημα.


Σκοπός της πλατφόρμας είναι να διευκολύνει τους καταναλωτές να απολαμβάνουν νόστιμα και ποιοτικά γεύματα, δίνοντας επιλογές από μία πληθώρα αξιόλογων εστιατορίων. Επιπλέον, η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας γίνεται live, ως μία έξυπνη λειτουργία στα πλαίσια μίας μοντέρνας εμπειρίας χρήσης.

 

Τέλος, το φαγητό έρχεται σε χάρτινη σακούλα και η Wolt αντισταθμίζει στο 100% τις εκπομπές CO2 που γίνονται από τα μηχανάκια και τα ποδήλατα, απολαυστικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Βρείτε την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play και παραγγείλτε online στο www.wolt.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.wolt.gr και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ