Το πρώτο φυσικό κατάστημα του κολοσσού των επίπλων Ashley Home στην Ελλάδα είναι γεγονός, δίνοντάς μας την ευκαιρία να φτιάξουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν.


Με 74 χρόνια παρουσίας η αμερικανική εταιρεία Ashley Home κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο και το όνομά της συνδέθηκε για πάντα με την επίπλωση των εσωτερικών χώρων. Όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το αμερικανικό κοινό, αλλά μπόρεσε να γίνει μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που "έντυσε" το σπίτι εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

 

 

 

Ο λόγος ήταν ότι βρήκε τη χρυσή τομή και την έκανε πράξη. Κατάφερε να κάνει έπιπλα καλής ποιότητας και να τα προσφέρει σε λογικές τιμές στην αγορά. Και το κοινό το αναγνώρισε. Γι' αυτό και το 2005 αναδείχθηκε στην Νο1 εταιρία κατασκευής επίπλων στον κόσμο.

 

 


Σήμερα, τα έπιπλα της Ashley πωλούνται σε περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες, ενώ έχει πάνω από 800 καταστήματα λιανικής πώλησης στον κόσμο. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως εταιρεία-κολοσσός στην αγορά του επίπλου.

 

 

 

Τώρα ήρθε η ώρα των κατοίκων στην Ελλάδα να αποκτήσουν τα έπιπλα της Ashley Home που συνδυάζουν μοναδικό design με ποιότητα.

 

 


Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Ashley Home στο νεόκτιστο χώρο στο Smart Park στα Σπάτα Αττικής άνοιξε τις πόρτες του την 1η Νοεμβρίου.

 

 


Έπιπλα μοντέρνα, κλασικά, με μίνιμαλ γραμμές, luxurious, παραδοσιακά, urban και βιομηχανικά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα έχει το ελληνικό κοινό, κάνοντας μια βόλτα στο κατάστημα της Ashley Home.

 

 

 

Εκτός όμως, από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη μοναδικότητα των επίπλων, η Ashley Home επιφυλάσσει στους πελάτες ακόμη μια έκπληξη. Για όσους επισκεφτούν και κάνουν τις αγορές τους στο νέο της κατάστημα στο Smart Park από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Η Ashley Home γιορτάζει τον ερχομό της στην Ελλάδα, διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό για μια τηλεόραση 60 ιντσών, ένα ipad, 1 Samsung tablet και 30 δωροεπιταγές των 100€. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις με την απόδειξή σου ένα δελτίο συμμετοχής. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα στις 11 Νοεμβρίου. Ίσως αυτή η Δευτέρα να είναι η Δευτέρα σου.

 

 

 

Η Ashley Home ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει την καλαισθησία και έπιπλα που θα κρατήσουν μια ζωή στο χώρο μας.

 

 

 

Επισκεφτείτε τον λογαριασμό της Ashley Homestore Greece στο facebook, αλλά και στο Instagram.