Μη μου πεις ότι δεν σου έχει έρθει να αναφωνήσεις μέσα στην Αθήνα του καλοκαιριού ότι καίγεσαι; Αυτό το συναίσθημα της φλόγας που σε παραπέμπει σε εικόνες από την Κόλαση του Δάντη, ενώ ονειρεύεσαι τον Παράδεισο μιας δροσερής παραλίας σε κάποιο νησί.

 

Επειδή όμως όταν τα όνειρα δεν βγαίνουν αληθινά, απλώς πρέπει να αλλάξεις όνειρα, το F2G της Wind έρχεται να σβήσει τη φωτιά της ζέστης με τη δική του φλόγα. Μόνο που αυτή η φλόγα δεν καίει αλλά επιβραβεύει.


Το Flames2Go είναι ο τρόπος του F2G της WIND να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνδρομητές της καρτοκινητής και μάλιστα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Το ανανεωμένο myF2G App έχει σχεδιαστεί για όσους είναι fun του gamification αλλά και όσους θα γίνουν και δεν το ξέρουν ακόμα. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσεις με το κυνήγι των Flames σε ένα digital περιβάλλον που θα αλλάξει την ψηφιακή εμπειρία σου μέχρι σήμερα.


Στο myF2G app, κερδίζεις Flames με κάθε σου κίνηση από το πρώτο login και με κάθε αφορμή. Από την ημέρα των γενεθλίων σου, την ανανέωση χρόνου ομιλίας, την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου ή κάποιας προσφοράς, οι συνδρομητές αποκτούν τα πολυπόθητα Flames που μεταφράζονται σε δώρα και εκπλήξεις. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα ή και εντελώς ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις (όταν λέμε έκπληξη, το εννοούμε) μπορείς να εξαργυρώσεις τα Flames σου και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα κάθε είδους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Aυτοκίνητα, Vespa, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια και hoverboard, ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, κινητές συσκευές, δώρα εμπειρίας και διασκέδασης, free GB και χρόνος ομιλίας είναι κάποια από τα εκατοντάδες δώρα που απέκτησαν μέχρι τώρα πάνω από 5.000 νικητές.

 

 


Ακούγεται hot; Στην πραγματικότητα είναι ό,τι πιο δροσερό μπορεί να σου συμβεί... Γιατί το δώρο του Αυγούστου είναι ένα κλιματιστικό από τη MIDEA που θα μετατρέψει την κόλαση της ζέστης σε παραδεισένια έκπληξη! Κάθε εβδομάδα του Αυγούστου ένας νικητής θα μπορεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο σπίτι του με τη δροσιά του Flames2Go. Μπες σήμερα στο myF2G app και διεκδίκησε το δώρο του καλοκαιριού της MIDEA. Αν είναι να καείς, κάν' το με τα Flames της Wind.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.f2g.gr.