To vivo Y33s έχει αυτά που αναζητούσαμε σε ένα smartphone

To Smartphone vivo Y33S αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας

Η νέα, λεπτή και κομψή συσκευή της vivo καλύπτει κάθε μας ανάγκη σε ό,τι αφορά στην φωτογραφία, στην αισθητική αλλά και στη μνήμη με 8GB + 4GB επέκταση RAM.

ADVERTORIAL

 

Μας λένε συχνά πως δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα – το γνωρίζουμε καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε και προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε αισιόδοξα τη ζωή, με όλες τις δυσκολίες της. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντα. Θέλουμε το καλύτερο και το διεκδικούμε, χωρίς εκπτώσεις.

 

Αυτήν τη στιγμή, η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και το smartphone αποτελεί προέκταση του χεριού μας. Δεν το χρησιμοποιούμε μόνο για τα social media – είναι ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία της καθημερινότητας. Σ’ αυτό αναζητούμε οποιαδήποτε πληροφορία μας λείπει, μας συνδέει με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, μας βοηθά να απαθανατίζουμε την κάθε στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε υψηλές απαιτήσεις, όταν πρόκειται για τις συσκευές που επιλέγουμε – τόσο σε ό,τι αφορά την αισθητική και την ψυχαγωγία, όσο και την καθημερινή χρήση.

 

H vivo, με το νέο Y33s, μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας αυτές. Με πάχος μόλις 8 mm και βάρος 182 γραμμάρια, ο λεπτός σχεδιασμός του προσφέρει μία αίσθηση πολυτέλειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως fashion αξεσουάρ, καθώς κυκλοφορεί στα χρώματα Mirror Black και Midday Dream, τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με το προσωπικό μας στιλ. Κοιτώντας το πρώτο, ανακαλύπτουμε έναν κρυφό κόσμο φωτός, σκιών κι ατέλειωτης λάμψης. Το δεύτερο, εξίσου ιδιαίτερο κι εντυπωσιακό, σε αποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί, αιχμαλωτίζει το φως με κάθε μας κίνηση.

 

To vivo Y33s έχει αυτά που αναζητούσαμε σε ένα smartphone

 

H οθόνη υψηλής καθαρότητας και ευκρίνειας 1080Ρ αποτυπώνει τα έντονα χρώματα και τις ζωντανές λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, μας επιτρέπει να απολαύσουμε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές χωρίς να κουράζει τα μάτια μας, καθώς έχει ενσωματωμένο φίλτρο blue light. 

 

Κομψό και στιλάτο, το vivo Y33s αυτό μας καλεί να γνωρίσουμε από την αρχή τον κόσμο γύρω μας και να ζήσουμε την εμπειρία του Perfect Shot, καταγράφοντας κάθε στιγμή χωρίς κόπο, σε υψηλή ανάλυση με την κύρια κάμερα 50 ΜΡ. Οι λειτουργίες της κάμερας δε σταματούν εκεί, φυσικά. Με τη Super Macro Camera μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια λήψη από κοντά, ενώ οι selfies μας απογειώνονται με την μπροστινή κάμερα 16 ΜΡ, ο αλγόριθμος της οποίας δημιουργεί εξατομικευμένη λειτουργία πορτραίτου.

 

To vivo Y33s έχει αυτά που αναζητούσαμε σε ένα smartphone

 

Διαθέτει μνήμη RAM 8GB, με δυνατότητα επέκτασης 4 GB για να μπορούμε να εναλλάσσουμε τις εφαρμογές εύκολα, γρήγορα και ομαλά. Η μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh το καθιστά αυτόνομο, ενώ καθίσταται δυνατή η ταχεία φόρτιση 18W. 

 

To vivo Y33s έχει αυτά που αναζητούσαμε σε ένα smartphone


Σε μία εποχή που το κινητό μας είναι ένα από τα σημαντικότερα gadgets που διαθέτουμε, είναι σημαντικό να διαλέγουμε εκείνο που μας καλύπτει σε όλα. Το vivo Y33s είναι ακριβώς αυτή η συσκευή – κι η χαμηλή τιμή του δεν μας επιτρέπει να αμφιβάλλουμε. 

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το vivo Y33s εδώ
 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ