Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού like a pro

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού γρήγορα και like a pro

Η Beko προσφέρει τις συσκευές που θα σας «λύσουν τα χέρια», για να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία κι όχι στις δουλειές του σπιτιού.

ADVERTORIAL

 

Ξυπνάμε νωρίς το πρωί, ετοιμαζόμαστε, πηγαίνουμε στο γραφείο, επιστρέφουμε αργά - και γνωρίζουμε πως, την επόμενη μέρα, θα ακολουθήσουμε την ίδια ρουτίνα. Ας είμαστε ειλικρινείς, το τελευταίο που έχουμε όρεξη να κάνουμε, είναι να ασχοληθούμε με τον χώρο μας. Και δεν εννοούμε τη διακόσμησή του. Θα θέλαμε να ζούσαμε σαν άλλη Monica από τους Friends, να απολαμβάναμε το πλύσιμο των ρούχων ή το καθάρισμα που ακολουθεί ένα ψυχοθεραπευτικό session μαγειρικής αλλά, η πραγματικότητα διαφέρει. Αυτός είναι και ο λόγος που αναζητάμε λύσεις που θα μας διευκολύνουν, τρόπους να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού like a pro.

 

Σ' αυτήν την αναζήτηση, σύμμαχός μας είναι η Beko. Γνωστή για τις καινοτόμες πρακτικές και την οικολογική της συνείδηση, η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές συσκευές ώστε να σπαταλάμε λιγότερο χρόνο σε βαρετές «αγγαρείες», και να αφοσιωνόμαστε στους ανθρώπους μας, τη φροντίδα του εαυτού μας και σε ό,τι άλλο μετρά πραγματικά.

 

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε τις συσκευές που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες μας και, ταυτόχρονα, θα μας επιτρέψουν να επικεντρωθούμε στις προτεραιότητές μας.

 

Για την ψύξη 

Πόσες φορές έχουμε δει το περιεχόμενο του ψυγείου να χαλάει, επειδή δεν το καταναλώσαμε μέσα σε λίγες μέρες; Πολλές, είναι η ειλικρινής απάντηση. Γι' αυτό και χρειάζεται να επενδύσουμε σε μία συσκευή που θα τα διατηρεί φρέσκα για όσο το δυνατόν περισσότερο. Εδώ έρχεται η Beko, με τη σειρά ψυγείων και καταψυκτών της. Εξοπλισμένη με άρτια τεχνολογία, μας εξοικονομεί χρόνο και κόπο κάθε μέρα. Κι αυτό γιατί όχι απλώς διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και 30 μέρες, αλλά προσφέρει σημαντικά οφέλη για τον πλανήτη.

 

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού like a pro

 

Εμπνευσμένη από τη φύση, η τεχνολογία Harvestfresh μιμείται τον 24ωρο κύκλο του ήλιου μέσα στο ειδικό συρτάρι συντήρησης του ψυγείου, ώστε να διατηρούνται οι βιταμίνες των λαχανικών και των φρούτων για περισσότερο. Σε συνδυασμό με το φίλτρο EverFresh+ που μας επιτρέπει να επιλέξουμε τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας στο συρτάρι, ανάλογα με το αν αποθηκεύουμε φρούτα, λαχανικά ή μιξ. Κι η πρωτοπόρος τεχνολογία ψύξης Aeroflow παρέχει στα τρόφιμα ήπια και ισόποση κατανομή κρύου αέρα και συνεισφέρει στο να διατηρούνται φρέσκα, ώριμα και χυμώδη για περισσότερο.

 

Για τη μαγειρική

Η μαγειρική είναι μία ακόμη δύσκολη υπόθεση. Κι όχι επειδή δεν απολαμβάνουμε τη δημιουργικότητα- άλλωστε, όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν master chef. Το θέμα είναι πως πρέπει να βγει έξω, κάποια στιγμή. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε κάτι βασικό: Μία κουζίνα που θα ολοκληρώνει τη μαγειρική διαδικασία σωστά, με απλό τρόπο, ώστε το μόνο που θα μας απασχολεί να είναι η εκτέλεση της συνταγής - στην Beko, θα βρούμε ακριβώς αυτό.

 

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού like a pro

 

Η τεχνολογία AeroPerfect, από την πλευρά της, παρέχει ισόποση κατανομή του αέρα στο φούρνο και ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο και ακριβές μαγείρεμα κάθε φορά.
 

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού like a pro

 

Για το πλύσιμο πιάτων

Ένας από τους λόγους που καταφεύγουμε στη δικαιολογία «δεν έχω χρόνο», όσον αφορά στη μαγειρική, είναι το πλύσιμο των πιάτων που έρχεται στη συνέχεια. Αν δεν το κάνουμε τη στιγμή που πρέπει, τα άπλυτα μαζεύονται στον νεροχύτη, κι εμείς απλώς αποφεύγουμε να κοιτάμε προς εκείνη την πλευρά της κουζίνας. Αυτό που θα μας «λύσει τα χέρια», είναι ένα πλυντήριο πιάτων - και θα μας ξεκουράσει, και θα γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο, τον οποίο θα αφιερώσουμε σε οτιδήποτε άλλο, από χόμπι και τους ανθρώπους μας, μέχρι το πιο απλό: ύπνο.

 

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού γρήγορα και like a pro

 

Τα πλυντήρια πιάτων της Beko, λοιπόν, ελεύθερα ή εντοιχιζόμενα, με χωρητικότητα που ικανοποιεί τις ανάγκες μίας οικογένειας, έρχονται για να μας «λύσουν» τα χέρια. Μάλιστα, η τεχνολογία CornerIntense που καθαρίζει την ορθογώνια περιοχή, ώστε το νερό και το απορρυπαντικό να φτάσουν κάθε γωνία του κάδου, εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Τέλος, η τεχνολογία Autodose εξοικονομεί έως και 28% απορρυπαντικό, για έναν πιο υγιή πλανήτη.

 

Για το πλύσιμο ρούχων

Ο χειμώνας πλησιάζει και το πλύσιμο των ρούχων μας απασχολεί όλο και περισσότερο. Είναι η εποχή που ψάχνουμε δίχως τέλος τα αγαπημένα μας πουλόβερ, απλώς για να θυμηθούμε πως είναι απλωμένα ή, ακόμη χειρότερα, στο καλάθι με τα άπλυτα. Δεν είμαστε πλεονέκτες - το μόνο που θέλουμε, είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες πλύσεις, να προλαβαίνουν να στεγνώνουν όλα και να μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε, όποτε θέλουμε. 

 

Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού like a pro

 

Τα νέα πλυντήρια ρούχων της Beko με τη τεχνολογία Aquatech, διαθέτουν ήπια και γρήγορα προγράμματα που χρησιμοποιούν τη δύναμη του νερού. Επιπλέον, επειδή η κατανάλωση βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο ενεργειακής κατανάλωσης της Α κλάσης, μας προσφέρουν την αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, οικολογική λύση που χρειαζόμασταν. Κι αν δεν έχουμε όρεξη να κοιτάμε το δελτίο καιρού για να προγραμματίζουμε ανάλογα τις πλύσεις, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε είτε ένα στεγνωτήριο, που θα διευκολύνει τη ζωή μας, είτε να τα συνδυάσουμε όλα, με ένα πλυντήριο - στεγνωτήρio Beko.

 

Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές της Beko για το σπίτι εδώ.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ