«Πώς μπορώ να βοηθήσω;»: Η απάντηση βρίσκεται στα μικρά πράγματα

«Πώς μπορώ να βοηθήσω;»: Η απάντηση βρίσκεται στα μικρά πράγματα

Μέσα από το «Love Delivered», προσφέρουμε σε όλους όσους το έχουν ανάγκη.

ADVERTORIAL

 

Διανύοντας μια εποχή που τα παγκόσμια γεγονότα αλλάζουν συνεχώς την πραγματικότητά μας, η ανάγκη για αλληλεγγύη και προσφορά είναι πιο έντονη από ποτέ. Βιώνουμε μια περίοδο που οι αξίες μας επαναπροσδιορίζονται, αναγνωρίζοντας πως οποιαδήποτε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά.

 

«Πώς μπορώ να βοηθήσω;» - ένα ερώτημα που οι περισσότεροι έχουμε κάνει στον εαυτό μας τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες πολέμου, παιδιά που βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό και κοινωνικές ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη από βοήθεια και ενίσχυση. Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, λοιπόν, βρίσκεται στη συνεισφορά - την ατομική και την συλλογική.

 

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και το efood - μια εταιρεία που έχει καταφέρει να εντάξει την κοινωνική προσφορά στον πυρήνα της λειτουργίας της, αποδεικνύοντας όλα τα παραπάνω. Πως κάθε δράση, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο. Γι' αυτό το efood, εκτός από το αγαπημένο μας delivery, αξιοποιεί συνεχώς την δημοφιλή πλατφόρμα του, καλώντας μας να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

Αυτή η κοινωνική προσφορά συνοψίζεται σε δύο λέξεις: «Love Delivered». Πιθανόν να το γνωρίζετε ήδη - καθώς είναι ένα πρόγραμμα που «τρέχει» εδώ και αρκετό καιρό, στηρίζοντας κοινωνικούς σκοπούς έκτακτους ή διαρκείς, σε συνεργασία με διάφορους φορείς της χώρας. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, και με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, το efood ενεργοποίησε και πάλι την πλατφόρμα Love Delivered, για να παρέχει άμεση βοήθεια στους ανθρώπους που εγκατέλειψαν την χώρα τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο προσφυγικό κίνημα προς τα ευρωπαϊκά κράτη και την Ελλάδα.

 

Σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με όλες τις δικές μας μικρές συνεισφορές, το efood συγκέντρωσε τις δωρεές 20.200 χρηστών, τις οποίες διπλασίασε, προσφέροντας άμεση οικονομική βοήθεια για την υποδοχή, στέγαση και κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων από την Ουκρανία.

 

«Επιστρέφοντας» στην Ελλάδα, η πλατφόρμα δεν παύει να παραμένει ενεργή για όσους το έχουν ανάγκη - χωρίς αυτό να σημαίνει μια απρόβλεπτη κρίση. Για παράδειγμα, τις περιόδους των γιορτών, που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την παράδοση, τις οικογενειακές στιγμές και το νόστιμο φαγητό, το efood αναγνωρίζει πως τα παραπάνω δεν είναι αυτονόητα για όλους. Όπως, λοιπόν, συνηθίζει να μας προσφέρει τις αγαπημένες μας γεύσεις στην πόρτα μας, φέτος το Πάσχα ένωσε τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έτσι ώστε, να το κάνει και για τα παιδιά που βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό σε όλη την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα; 10.145 γεύματα που συγκεντρώθηκαν από 13.900 χρήστες μέσα σε δυο βδομάδες, έφεραν λίγη από την γιορτινή χαρά του Πάσχα στα παιδιά που τόσο την είχαν ανάγκη.

 

Η πλατφόρμα «Love Delivered» αποτελεί πλέον μια από τις βασικότερες πηγές κοινωνικής συνεισφοράς του efood. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του γνωρίζουν πως μόνο μέσα από την ομαδικότητα και την θέληση, την προσφορά και την συμβολή, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Όσο λοιπόν το efood προσφέρει σε εμάς γευστικές απολαύσεις, εμείς προσφέρουμε μαζί του, την ελάχιστη βοήθεια σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ