«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Αν το να τρέχεις στον Μαραθώνιο είναι έτσι κι αλλιώς μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα, το να τρέχεις για καλό σκοπό κάνει όλη τη διαδικασία ακόμα πιο ξεχωριστή. 

Φέτος, 232 εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY από έξι διαφορετικές χώρες έτρεξαν στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να κάνουν  πραγματικότητα τις ευχές 3 παιδιών του Make-A-Wish -μια συμμετοχή που ξεπέρασε σε αριθμό όλες τις προηγούμενες. 

Τόσο το Σάββατο 9 όσο και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, εθελοντές-δρομείς του ομίλου από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, δηλαδή την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία, έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 5, των 10 και των 42 χιλιομέτρων και έγιναν κομμάτι του ιστορικού θεσμού. 

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
Ομαδική φωτογραφία από την 1η ημέρα του Μαραθωνίου και τα 5 χιλιόμετρα, όπου έλαβαν μέρος και εργαζόμενοι του Ομίλου από χώρες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, 123 εργαζόμενοι-εθελοντές έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Την Κυριακή, 82 δρομείς του ομίλου έτρεξαν 10 χιλιόμετρα ενώ 27 διένυσαν τη  μεγάλη διαδρομή 42 χιλιομέτρων του κλασικού Μαραθωνίου. 

Το βασικό σύνθημα της φετινής πρωτοβουλίας ήταν «Τρέχοντας πέρα από τα σύνορα – Έξι χώρες, μια ομάδα, για καλό σκοπό» (Running beyond borders - Six countries, one team, for a good cause) και ο καλός σκοπός που αποτέλεσε το κίνητρό τους αφορούσε στην υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδας. 

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή εργαζομένων της HELLENiQ ENERGY στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

«Με τη φροντίδα πάντα προσανατολισμένη στις τοπικές κοινωνίες δραστηριοποίησής τους, υποστηρίζουν την εκπλήρωση ευχών παιδιών που κατοικούν στις αντίστοιχες περιοχές».

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή εργαζομένων της HELLENiQ ENERGY στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 «Η αλληλεγγύη και η διαρκής κοινωνική προσφορά αποτελούν θεμελιώδεις αξίες για την HELLENiQ ENERGY και τους ανθρώπους της. Πέρα από τη χαρά της συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου – ανάμεσά τους και 30 συνάδελφοι από το εξωτερικό - απέδειξαν ότι επιδιώκουν μέσα από τις δράσεις τους, ακόμη και τις πιο μικρές, να κάνουν τη διαφορά. Φέτος, στηρίζουμε όλοι μαζί το έργο του Make-A-Wish Ελλάδας, θέλοντας να προσφέρουμε χαρά σε 3 παιδιά που έχουν μάθει να αγωνίζονται για τη ζωή. Κάνουμε τις ευχές τους πραγματικότητα και οι δικές μας θα συνεχίσουν να τους συντροφεύουν», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY, Γεωργία Λασανιάνου

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή εργαζομένων της HELLENiQ ENERGY στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο, οι δρομείς της HELLENiQ ENERGY βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν οι ευχές τριών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, που μένουν στις περιοχές που δραστηριοποιείται ο όμιλος. Ο δωδεκάχρονος Γιώργος από τη Δυτική Αττική, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο, ο Μάριος, 4 χρόνων από τη Δυτική Θεσσαλονίκη, ονειρεύτηκε ένα καινούργιο δωμάτιο που να του αρέσει περισσότερο και η 16χρονη Ελευθερία από την Κοζάνη, θα ήθελε μια μέρα να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της Formula 1.

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter

Για να υποστηρίξει τους 232 εθελοντές δρομείς της που έτρεξαν για να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών, η HELLENiQ ENERGY δημιούργησε και έναν χώρο -σημείο συνάντησης στην οδό Αρδηττού, όπου συμμετέχοντες του ομίλου μπορούσαν να συναντηθούν, να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες από τη μοναδική αυτή εμπειρία, αλλά και να κάνουν αποθεραπεία. 

Επιβεβαιώνοντας τη σημασία της υποστήριξης της HELLENiQ ENERGY στο Make-A-Wish Ελλάδας, η Γενική Διευθύντρια του, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η HELLENiQ ENERGY έχει σταθεί συστηματικά στο πλευρό των παιδιών που δοκιμάζονται, των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με τη φροντίδα πάντα προσανατολισμένη στις τοπικές κοινωνίες δραστηριοποίησής τους, υποστηρίζουν την εκπλήρωση ευχών παιδιών που κατοικούν στις αντίστοιχες περιοχές. Είναι συγκινητική η σταθερότητα με την οποία μας συμπαραστέκονται, αλλά και η ταυτόχρονη έννοια τους να βοηθήσουν παιδιά που μένουν κοντά στις εγκαταστάσεις τους, να ζήσουν το όνειρό τους. Μόνο με τέτοιες σχέσεις μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μία απειλητική ασθένεια και, δυστυχώς, είναι χιλιάδες». 

«Πέρα από τα σύνορα»: Όταν οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY έτρεξαν στον Μαραθώνιο για τις ευχές τριών παιδιών Facebook Twitter
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος
Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Σπυρίδων Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Good Living / Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Από το πρώτο κατάστημα στην Αιόλου στο εργοστάσιο στην Πειραιώς που υπάρχει μέχρι σήμερα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είναι η γεύση που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε από πάντα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Good Living / Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Είναι από τις γεύσεις που έχουν χαρακτηρίσει τα παιδικά μας χρόνια για γενιές και γενιές. Μπορούμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σοκολάτες, να αναγνωρίσουμε τη χαρακτηριστική της συσκευασία από μακριά, σε οποιοδήποτε ράφι. Τη γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά; Κάνε το quiz και δες πόσα ξέρεις (ή πόσα σου θυμίζει) για την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.
THE LIFO TEAM
Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

Good Living / Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

To Nova 5G Home Internet είναι η επόμενη γενιά οικιακής σύνδεσης που φέρνει το 5G μέσα στο σπίτι & την επιχείρησή σου, με ταχύτητες που φτάνουν έως 500 Mbps, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει οπτική ίνα στην περιοχή σου
THE LIFO TEAM
O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Good Living / O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Οι επισκέπτες γνώρισαν την ιστορία του, τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες και τις πρωτοποριακές βιοκλιματικές λύσεις που τον καθιστούν έναν σύγχρονο, βιώσιμο ουρανοξύστη διεθνών προδιαγραφών.
THE LIFO TEAM
Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Good Living / Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Η αντιμετώπιση του μυελοειδούς καρκινώματος είναι μια πρόκληση για τον ενδοκρινολόγο και τον χειρουργό και προϋποθέτει την αγαστή συνεργασία τους για το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ