Όσα με δένουν με την Καθαρά Δευτέρα θα τα θυμάμαι γελώντας

Όσα με δένουν με την Καθαρά Δευτέρα θα τα θυμάμαι γελώντας Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Πρόσφατα παρακολουθούσα μια σειρά από αυτές με τις πολλές σεζόν που όλοι έχουν δει, αλλά εγώ μόλις την ξεκίνησα, και άκουσα μια ατάκα που με έβαλε σε σκέψεις.

Πήγαινε κάπως έτσι: «Δεν υπάρχει το “πολύς καιρός πριν”. Υπάρχουν αναμνήσεις, και κάποιες κάτι σημαίνουν, κάποιες όχι». Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ μετά από αυτό ήταν τι είναι αυτό που μας δένει τελικά με όσα έχουμε ζήσει. Και πώς, τελικά, η πιο απλή ανάμνηση καταλήγει να είναι η πιο πολύτιμη.

Νομίζω πως αυτό που με δένει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου είναι το γέλιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έχω γελάσει τόσο, που σχεδόν δεν ανέπνεα. Όπως μια Καθαρά Δευτέρα, που ξεκίνησε όπως κάθε άλλη Καθαρά Δευτέρα: φορτωμένοι στο αμάξι, με φουτεράκια και από μέσα κοντομάνικα, πολύ φαγητό και μπόλικο Μακεδονικό Χαλβά για τον δρόμο.

Ένα κλισέ λέει πως σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω με τη συγκεκριμένη ιστορία. Για να μην τα πολυλογώ, στα μισά της διαδρομής το αμάξι έμεινε και μέχρι να φτάσει η οδική βοήθεια, καταλήξαμε να τρώμε ολόκληρο το πικνίκ της Καθαράς Δευτέρας πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν πετάξαμε χαρταετό, αλλά η ανάμνηση αυτή, τα αστεία, τα γέλια και η ανεμελιά εκείνης της στιγμής πάνω στο καπό, στην άκρη του δρόμου, θα με δένει πάντα με την Καθαρά Δευτέρα. Κάπως έτσι, δίνω το νήμα στη Δώρα.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

1555 – 1566 – 1521: Από την αναμονή στη λύση - Οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς

Good Living / 1555 - 1566 - 1521: Από την αναμονή στη λύση - Οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς

Πίσω από τα εκατομμύρια κλήσεις και τα νέα ψηφιακά κανάλια υπάρχει καθημερινή δουλειά, οργάνωση και τεχνογνωσία. H Choose, ως leader των ενώσεων εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση αυτών των πρωτοβουλιών, έχει στρατηγικό ρόλο στον σχεδιασμό και την προβολή τους, ώστε η καινοτομία να μη μένει σε σχέδια αλλά να «προσγειώνεται» στην πραγματική εμπειρία του πολίτη.
THE LIFO TEAM
Χριστούγεννα στο Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τα πιο γιορτινά δώρα

Good Living / Χριστούγεννα στο Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τα πιο γιορτινά δώρα

Ανακαλύψτε ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους, όπως γούρια, κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα σχεδιασμένα από Έλληνες και διεθνούς φήμης δημιουργούς.
THE LIFO TEAM
Μια ημέρα με την Έθελ στην MSD: Πώς ένας σκύλος-οδηγός αλλάζει την ζωή στο γραφείο

Good Living / Μια ημέρα με την Έθελ στην MSD: Πώς ένας σκύλος-οδηγός αλλάζει τη ζωή στο γραφείο

Με πρωτοβουλία των εθελοντών της, έγινε πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθέτησε έναν σκύλο-οδηγό ατόμων με οπτική αναπηρία. Οι ζωές των εργαζομένων της δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ