Ο Κωστής Μαραβέγιας δημιουργεί μία γιορτή με «gusto» σε μία ξεχωριστή καμπάνια

Όλα όσα χρειάζονται για να οργανώσετε μία ιταλική «γιορτή» με πολύ κέφι

ADVERTORIAL

Ζώντας σε μία καθημερινότητα που οι «μικρές χαρές» έχουν μεγάλη σημασία, θέλουμε οι στιγμές αυτές να είναι πάντα ξεχωριστές. Εκτιμώντας όλο και περισσότερο τη χαρά που μπορεί να μας δώσει ένα γεύμα με φίλους, λίγο τραγούδι και χορός ή ένα γευστικό πιάτο με το αγαπημένο μας φαγητό, θέλουμε οι μέρες μας να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

 

Παράλληλα, μπορεί να μην έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να κάνουμε τα ταξίδια που θέλουμε, αλλά μπορούμε σίγουρα να δημιουργήσουμε γευστικά «ταξίδια» που θα μας μεταφέρουν σε ξεχωριστούς προορισμούς με αέρα Ιταλίας - από την Τοσκάνη, μέχρι την Καμπανία. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να οργανώσουμε την δική μας ιταλική «γιορτή», ανακαλύπτοντας όλα τα διαφορετικά ζυμαρικά του Primo Gusto στο ράφι του σούπερ μάρκετ - που ήταν αρκετά για να μας εμπνεύσουν για μία σειρά από διαφορετικά πιάτα.

 

Σίγουρα, τα Spaghettoni είναι μία κλασική επιλογή που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για διάφορους συνδυασμούς, οπότε γίνονται σταθερή επιλογή για το τραπέζι μας, σε μία μακαρονάδα bolognese. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αποφασίσαμε να πειραματιστούμε και με άλλα είδη ζυμαρικών που δίνουν ακόμα περισσότερο το ιταλικό «touch» στο τραπέζι - τα Cavatappi, ζυμαρικά εμπνευσμένα από την Τοσκάνη, είναι αρκετά αναγνωρίσιμα. Αυτό που ανακαλύψαμε όμως είναι πως ακόμα κι αν συνδυαστούν με μία απλή σάλτσα, δίνουν ακόμα περισσότερη γεύση στο πιάτο. Έτσι, τα συνδυάσαμε με τη σάλτσα Pesto Meditarraneo του Primo Gusto, για ένα κλασικό αλλά πολύ γευστικό πιάτο. Επόμενα στη σειρά ήταν τα Conchiglie Grandi του Primo Gusto, ένα είδος ζυμαρικών το οποίο μοιάζει με μεγάλα κοχύλια και προέρχονται από την περιοχή της Καμπανίας. Το σχήμα τους επιτρέπει διάφορους πειραματισμούς, καθώς μπορεί κανείς να τα συνοδεύσει με οποιαδήποτε γέμιση επιθυμεί - εμείς επιλέξαμε ψιλοκομμένο λουκάνικο και πεκορίνο για την μία εκδοχή και με σάλτσα Mascarpone & Rucola για τη δεύτερη.

 

Οργανώνοντας αυτή την ιταλική γευστική «γιορτή», ανακαλύψαμε πως στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι μία ξεχωριστή επιλογή από ζυμαρικά ως βάση και μετά λίγη φαντασία για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όσο για το μαγείρεμα, το μόνο που χρειάζεται είναι αρκετό κέφι και όρεξη - ίσως και λίγος χορός στην κουζίνα. Ευτυχώς, είχαμε την ιδανική μουσική υπόκρουση καθώς μαγειρεύοντας, ανακαλύψαμε πως πλέον τα Primo Gusto έχουν και το δικό τους «soundtrack», από έναν μαέστρο της μουσικής και της χαράς. Το νέο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια, γραμμένο με έμπνευση τα αγαπημένα του ζυμαρικά και το ιταλικό ταπεραμέντο, μας έκανε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να δώσουμε σε αυτή τη «γιορτή» όσο κέφι της άρμοζε.

 

 

 

Ακόμα και το βίντεο του τραγουδιού, μας μεταφέρει σε έναν κόσμο χρωμάτων και χαράς με γεύση Ιταλίας, ικανό για να μας δώσει μαγειρική έμπνευση και σίγουρα, να μας ανοίξει την όρεξη. Αρκούν λίγα δευτερόλεπτα του τραγουδιού για να κάνουν τον οποιονδήποτε να χορεύει στην κουζίνα του - όπως έκανε εμάς.

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας δημιουργεί μία γιορτή με «gusto» σε μία ξεχωριστή καμπάνια

 

Τι χρειάζεται, λοιπόν, ένα γεύμα για να γίνει απολαυστικό και κεφάτο; Μία δόση Ιταλίας, ποιοτικά ζυμαρικά, νόστιμες σάλτσες και φυσικά, πολλή μουσική, χορό, όρεξη και «gusto».

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας δημιουργεί μία γιορτή με «gusto» σε μία ξεχωριστή καμπάνια

 


Την ταινία υπογράφει η «The Newtons Laboratory», την παραγωγή επιμελήθηκε η Boo Productions με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, ενώ το τραγούδι είναι σε στίχους και μουσική του Κωστή Μαραβέγια.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ