Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές Facebook Twitter
0

Οι διακοπές για αρκετούς έχουν ξεκινήσει, αλλά για τους περισσότερους είναι ακόμα στον δρόμο που μυρίζει Αύγουστο. Και αν σε αυτό τον δρόμο μαζέψεις και καμία «flame», τότε μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου κάποιες μέρες από αυτές που πάντα λείπουν στο τέλος των διακοπών. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Μπορείς εύκολα να κερδίσεις κάποια από τα 6.500 (!) συνολικά εισιτήρια επιστροφής που φρόντισε για όλους μας η WIND με το F2G, εγκαινιάζοντας μια στρατηγική συνεργασία με τη Seajets, τον μεγαλύτερο και το σημαντικότερο ταχύτερο στόλο του Αιγαίου.

Αυτό σημαίνει ότι εάν θελήσεις να επισκεφτείς τα αγαπημένα κυκλαδίτικα λευκά σπιτάκια, μπορείς να επιστρέψεις δωρεάν, λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που θα κληρώσει 3.180 νικητές!

Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές Facebook Twitter

Για αυτό κάτοχοι ή μελλοντικοί κάτοχοι συνδρομητών καρτοκινητής της WIND F2G, δώστε προσοχή. Αυτό το καλοκαίρι μαζεύουμε «flames», γιατί στον καύσωνα θα απαντήσουμε με κινητά που θα πάρουν φωτιά!

Κάθε ώρα, κάθε μέρα, 5 νικητές κερδίζουν διπλά εισιτήρια επιστροφής μέσα από το ανανεωμένο myF2G App. Με το Κυνήγι των Flames άλλωστε, μία μοναδική digital εμπειρία για όλους τους Wind συνδρομητές, μπορεί ο καθένας από το πρώτο ήδη login να κερδίσει τα πρώτα Flames ώστε να συμμετέχει σε διάφορους Flames2Go διαγωνισμούς. Για την ώρα όμως κάνουμε focus στο Αιγαίο, γιατί ελληνικό καλοκαίρι χωρίς νησί είναι μακαρόνια χωρίς τυρί.

Για να ενισχύσεις δε τη γεύση, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις διπλά Flames αν ανανεώσεις ή ενεργοποιήσεις πακέτα μέσα από τα online κανάλια myF2G App & myF2G.gr.

Ο διαγωνισμός τρέχει γι' αυτό κατέβασε τώρα την εφαρμογή και θα τα πούμε από κοντά σε κάποιο νησί. Καλές μας φλογερές βουτιές!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.f2g.gr.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Good Living / Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Η LIFO, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, σε προσκαλεί να έρθεις στο σημείο, μπροστά από την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, να συναντήσεις τον Κ.Π. Καβάφη και να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του. Δες τη να δημοσιεύεται στο LIFO.gr και γίνε ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
THE LIFO TEAM
2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Good Living / 2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η we4all υλοποιούν στοχευμένες δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στην αποκατάσταση περιοχών που έχουν πληγεί.
THE LIFO TEAM
Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Good Living / Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής υποστήριξης στο Δασικό Εκκοκκιστήριο και τα Φυτώρια Αμυγδαλέζας και Πάρνηθας, η Motor Oil γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δασών της χώρας μας.
THE LIFO TEAM
Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το The Collective 

Good Living / Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το «The Collective»

Ακολουθήσαμε τους εθελοντές της Kaizen Gaming στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και είδαμε πώς η προσφορά αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ