Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Η WIND εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τη Seajets και χαρίζει 6.500 εισιτήρια επιστροφής από τα ελληνικά νησιά

Οι διακοπές για αρκετούς έχουν ξεκινήσει, αλλά για τους περισσότερους είναι ακόμα στον δρόμο που μυρίζει Αύγουστο. Και αν σε αυτό τον δρόμο μαζέψεις και καμία «flame», τότε μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου κάποιες μέρες από αυτές που πάντα λείπουν στο τέλος των διακοπών. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

 

Μπορείς εύκολα να κερδίσεις κάποια από τα 6.500 (!) συνολικά εισιτήρια επιστροφής που φρόντισε για όλους μας η WIND με το F2G, εγκαινιάζοντας μια στρατηγική συνεργασία με τη Seajets, τον μεγαλύτερο και το σημαντικότερο ταχύτερο στόλο του Αιγαίου.

 

Αυτό σημαίνει ότι εάν θελήσεις να επισκεφτείς τα αγαπημένα κυκλαδίτικα λευκά σπιτάκια, μπορείς να επιστρέψεις δωρεάν, λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που θα κληρώσει 3.180 νικητές!

 

Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε το εισιτήριο επιστροφής από τις καλοκαιρινές σου διακοπές

 

Για αυτό κάτοχοι ή μελλοντικοί κάτοχοι συνδρομητών καρτοκινητής της WIND F2G, δώστε προσοχή. Αυτό το καλοκαίρι μαζεύουμε «flames», γιατί στον καύσωνα θα απαντήσουμε με κινητά που θα πάρουν φωτιά!

 

Κάθε ώρα, κάθε μέρα, 5 νικητές κερδίζουν διπλά εισιτήρια επιστροφής μέσα από το ανανεωμένο myF2G App. Με το Κυνήγι των Flames άλλωστε, μία μοναδική digital εμπειρία για όλους τους Wind συνδρομητές, μπορεί ο καθένας από το πρώτο ήδη login να κερδίσει τα πρώτα Flames ώστε να συμμετέχει σε διάφορους Flames2Go διαγωνισμούς. Για την ώρα όμως κάνουμε focus στο Αιγαίο, γιατί ελληνικό καλοκαίρι χωρίς νησί είναι μακαρόνια χωρίς τυρί.

 

Για να ενισχύσεις δε τη γεύση, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις διπλά Flames αν ανανεώσεις ή ενεργοποιήσεις πακέτα μέσα από τα online κανάλια myF2G App & myF2G.gr.

 

Ο διαγωνισμός τρέχει γι' αυτό κατέβασε τώρα την εφαρμογή και θα τα πούμε από κοντά σε κάποιο νησί. Καλές μας φλογερές βουτιές!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.f2g.gr.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ